Prijava

Može l' neki predlozi za inspiraciju, familijo?

Предлажем да престанеш писати и одјебеш

Deer God, ajde idi smaraj negde drugde.
Lepo te bombaš provalio ko si - jedan običan prepisivač.

Usmrdeces nam ceo forum na pastetu odjebi odavde daune

Gamby, daun ti u gaćama, retardinjo.

Ma 'ajde, mani se smatranja i nazivanja drugih bolesnicima i debilima, teletabiščino jedna! Jesi mog'o sliku nekog debilnijeg lika iz video-igrice da staviš za profilnu i da po njemu uzmeš nik!?

Ma gambor je decko talog onaj najgori, ne obaziri se

Mene zanima ona igra kad ima nesto okruglo kao bejblejd sto pokreces strelicama po pravougaonom terenu uokvirenom kao nekim zidom i tu si siguran od nekih pokretnih dzidzabidza i onda osvajas kretanjem teritoriju npr ako uspes da pretrcis od gornje do donje polovine ekrana u cugu onda ti je pola terena zabetonirano tim zidom i onda tu nemas pretnju a po ovoj drugoj se krecu ometajuci faktori i pobedio si kad sve bude tvoja teritorija

To kad mi pusis kurac jel na tu igru mislis?

Art kuja.. mogao bi da se napiše referat o tim eksponatima, pokušao al ne ide

Saban jos imao kosu - referenca na neki davno prosli vremenski period

Niko nije definisao riječ 'prištuliti', u Crnoj Gori se izgovara i sa lj umjesto l slova. Komentariśu nešto femoidi po tviteru kako 'oni koji nemaju menstruaciju ne mogu pojmiti kakvi su to bolovi, i da iste od srca želi nevjernicima u ženske tegobe", pa joj ja odgovorih da "I ja tebi želim da imaš muške testise na jedan dan i da ih prilikom sijedanja prištuljiš."
Pa eto ako hoće ko da definiše taj pojam.

@Bulgakov, da li je pravilno reći emotivno razoružanje ili emocionalno razoružanje ili su to dva različita pojma od kojih mogu nastati dvije jako lijepe definicije? Hvala unaprijed!

Neka neko definiše Paranormalna febrilnost pubisa iliti PFP