Prijava

Мој једини дневни (тј. јутарњи) ритуал је следећи - након обављања физиолошких потреба и хигијенских обавеза, справим геј 3у1 кафу и Ц витамин, седнем за комп, кликнем на Морнинг Кофи екстензију на Фајрфоксу (која ми истовремено отвори ФБ, Вукајлију, Блиц, Крект, ИМДб, Оддее и Реддит), запалим пљугу и онда полако упијам информације које ми интернет сервира то јутро.

Niko da spomene paljenje kompjutera po buđenju. :)

^ Takodje, samo sto ja to rucno sve, veci mi gust. Takodje jos upalim tolkien.rs i at-at. Zapalim pljugu, napravim tursku i uzivam.

Кад пијем воду пијем увијек непаран број гутљаја. Најчешће је 7. Кад сам мање жедан, 5, а кад умирем натегнем и до 15-17. Али сам у неком трипу да мора да буде непаран број гутљаја.
Кад идем на факс, кроз парк запалим цигар. У повратку с факса, исто, кроз исти парк.

Ја мрзим да ми је било шта непарно, осим ако се не завршава цифром 5. Не могу да гледам ТВ у знању да је појачан на нпр. 17 или 33. Такође морам да упалим пљугу сваки пута када изађем из аутобуса, а возио сам се више од пешес станица.

Imam običaj da brojim korake dok koračam

Ово сам толико пута радио, да знам колико има корака између свака два чекпоинта на Видиковцу које редовно посећујем. Знам такође да је размак у корацима између бандера у Београду прилично стандардизован и износи 25 или 33 корака.

Poljubim svakog goluba pre nego ga ubacim u start mašinu za utakmicu ili trening( samo prvu i drugu ekipu) . Ujutru čim otvorim oči prvo sedam na wc šolju i igram "Brain Champ" na telefonu. To mi je ritual zadnji godinu dana, pre toga čitao novine na wc šolji. Ima neki kurac koji visi na vratima od terase. To udarim rukom kad god prođem tuda...

ispušim po kutije cigara ujutru uz kafu i vukajiju

Ovo da ne stajem na linije dok hodam, obavezno. Izbegavam da stajem na skoro pa bilo šta što nije ravno i čisto, dokle god je put popločan, jel. A pronađoh se i u ovom da mi je uvek tv pojačan na određenu jačinu. Samo što je kod mene obavezno uvek 8, 10, 12, 14 ili 16. Za ekstremne slučajeve, postoje i manje i veće vrednosti, ali su takođe, naravno, parne. :)

седнем за комп, кликнем на Морнинг Кофи екстензију на Фајрфоксу (која ми истовремено отвори ФБ, Вукајлију, Блиц, Крект, ИМДб, Оддее и Реддит)

Ja sam stavio u Chrome-u da mi se automatski otvara Google, Facebook, Youtube, Vukajlija i Memebase. Uvek to sve pregledam, pa tek onda na kompu radim bilo sta drugo.

Ја мрзим да ми је било шта непарно, осим ако се не завршава цифром 5. Не могу да гледам ТВ у знању да је појачан на нпр. 17 или 33.

Тај трип с појачавањем ТВ-а има доста људи. Мени је рецимо ТВ појачан увијек на 35, 40, 45 или 50 (на скали до 100). Кад видим да је неко ставио типа на 41 морам одмах да вратим на 40, или ако ми се учини претихо на 45 га ћерам.

Imam običaj da brojim korake dok koračam.

И ово често радим. Задњи пут кад сам ишао кући пјешке сам бројао бандере. Оно, знам километражу, па подијелио са бројем бандера да бих видио на којем су растојању постављене. Онда сам избројао кораке између двије бандере да бих сазнао која ми је дужина корака, и још сам мјерио вријеме да бих израчунао којом се брзином крећем.
Мада ово не радим увијек, само кад ми је досадно.

Ovo da ne stajem na linije dok hodam, obavezno.

Од кад памтим, значи од своје трће године не газим линије.
А од средње не газим ни шахтове. И никад не пролазим између два стуба.

Samo što je kod mene obavezno uvek 8, 10, 12, 14 ili 16. Za ekstremne slučajeve, postoje i manje i veće vrednosti, ali su takođe, naravno, parne. :)

Naravno, jedino ponekad je 15.

Ovo da ne stajem na linije dok hodam, obavezno.

Ovo obavezno, jedino mi je nekad trip da stajem BAS na linije ;)

Da li ste ikad razmisljali koliko opsesivno-kompulsivno ponasanje ume da optereti?

Probudim se, u wc da odradim sve ono što ide, pokupim belu kafu iz kuhinje (pijem je već 20 godina i bez toga ne može da počne dan), upalim komp, upalim Vukajliju, Fejs i Goal.com, pogledam sve novosti, oko 11 odem da odigram kladionicu neku. Uvek vozim istim putem, i parkiram biciklo onako kako sam ga parkirao kao kada sam prošli put dobio tiket. Uvek vežem prvo levu patiku, uvek oblačim sve što ide na levu ruku ili nogu.

Цео сајт има ОЦД. :))

Што неко рече, уредност на компу до максимума. Свака песма има исписано име, албум, извођача и насловну страну албума. Сви фолдери, све мора да буде супер уредно. Дакле, све што сте иначе набројали. Буђење, кад устанем, штекнем комп да се стартује, и одем до ВЦ-а. Пре него што пишам, морам да пљунем у шољу, али не онако сељачки да ркнем, него једноставно да испустим једну велику масну пљувачку. Не могу да пишам док то не урадим. Патике морају да буду савршено уредне и поређане у линији. Има још доста, кад се сетим, допишем.

Ja sam u detinjstvu imala tripove tog tipa. Sa preskakanjem linija ili ako udarim jednom rukom o neki predmet moram i drugom i to paran broj puta...i brojala sam slogove u reci svih natpisa na koje naletim. Sreca, proslo me je.... Uzasan osecaj frustracije i anksioznosti...

Ako nesto nije lepo i uredeno postavljeno poludim, ceo stan mi je sredjen do maksimuma, nikad ne sedam ujutru za komp. Kad zasednem nadjem neku svoju plejlistu i pustim je u zavisnosti od mog raspolozenja. Po tabovima mi uvek fejs bude prvi jer samo taj tab za to i koristim, u drugom mi je vuka, treci jutjub i onda tek ide ostalo.

Ako nesto nije lepo i uredeno postavljeno poludim, ceo stan mi je sredjen do maksimuma

Udaj se za mene :))))))))))))))))

Čitan knjige u očev auto,svaki dan.Perem ruke posle svakog dodira sa hranom.Ne prije,posle.Eto tako.

Udaj se za mene :))))))))))))))))

Kad postanem legalan.lolo

Kad 'moram' da sednem na TUĐU wc šolju, papirom obrišem onaj deo nje de mi dođe kita kad sedim...