Vaši rekordi

1. Појео целу теглу слатког од трешања, баба ми кења до дан данас. Имао 20 скокова за једну кошаркашку утакмицу.( и 6 поена хахаха)

2. ja držao dah više od pola minuta kad sam imao 4-5 dina.
    i lebdim na vodi dok ćale nije pretrčao pola plaže da me digne iz mrtvih.

- ŠTA TI JE ĆALE JEBO TE JA, pusti me da ronim.

3. 35 сати за редом без сна, уопште.

Ja sam izdrzao vise od 40.
    Uradio 80 sklekova u jednoj seriji.
    Ucio duze od 10 sati dnevno danima...

4. дао 17 голова на рукометној утакмици.
    био све укупно у гипсу јаче од 4 месеца.
    посетио 10 држава (ако рачунамо и цг :) ).

5. Јео 15 кила хране и пића сваког дана месец дана ................. Јовичић зна како :))

6. Jednom su nam cigani u kafani od, jebiga sad, pet popodne do sutra sabajle svirali Lubenice od Džeja. Bez prestanka i samo tu jednu pesmu.

Onome što drnda ono sranje što liči na ogromnu gitaru su se prsti štrokavi raskrvavili.

Znači eto, preko 12 sati - Da si moja devojčica živela bi k'o kraljica. :)

7. 921 трбушњак кад сам имао четрнаест.
    Био сам кржљав, имао сам једва четрдесет кила, и било је далеко већих сивоња у клубу, али ја сам био рекордер. После триста комада сам се искључио и певао песме Мејдена у себи (јебига). Ценим да сам могао још педесетак.

После сам се истезао тридесетак минута, и опет сам имао упалу четири дана. Једва сам силазио низ степенице, а смејање је било агонија. Ко ме јебе кад сам будала.

8. посетио 10 држава (ако рачунамо и цг :) )

Ha, ja 11 :)
    (Al tek mi je 17, dupliraće se ovo za koju godinu)

9. ortak u 4 razredu osnovne uradio 1019 čučnjeva. Sutra smo ga nosili u školu, po školi i nazad gajbi :D

10. 2x izbegao smrt.

1. put me promašio bus za četvrt metra dok sam prelazio zaledjen put. Slupali se u jendek ćale i ja zbog poledice, ja imao 9 godina. I oni sa druge strane, još ja da predjem, i idem po ledu, a bus ladno dolazi i piči jedno 60 na sat mater mu jebem, panduri i ćale prebledeli, ja se koprcam po putu, samo me zaneo, ja se izlomio, panduri za njim, ko zna šta su mu uradili.

2. put sam se nabio na onaj šiljak od radijatora što ostane kada skinete onu plastiku što se zavrće i odvrće. Trčao u wc, okliznuo se u punom trku na pod koji je tek riban i nabodem se buljom na to, rasparam desni guz 6 cm, a u dubinu 3 cm. Došao kod doktora, krnuli mi anesteziju, i kaže doktor posle zašivanja - da si bilo, BILO GDE drugde ovo uradio, dakle centimetar gore dole levo desno, ili bi iskrvario na smrt za 10 minuta jer bi se nabio u te neke tačke, ne znam tačno šta je to značilo, ili bi ostao paralizovan za ceo život.

Kontam da sam pobedio za sada taj život.

11. E da, i nikad nisam slomio ništa, ali ništa a padao sam i sa prvog sprata, i sa vrha drveta i još pun kurac stvari, dok je jedan ortak slomio ruku tako što je udario trotinetom u ivičnjak i pao lolo.

12. meni je 15 dana lenjir bio izmedju ruke i gipsa, polomio se kad sam se cesao.

13. Stavljen moj plagijat na naslovnu!
    EDIT: Pa obrisan posle sat vremena!

14. Par puta igr'o poker po 25-30 sati.
    Dok sam bijo mlađi, radio po 15 sati dnevno.

Nije sad da sam mator, nego propala država pa ne radim ništa, lolo.

Inače, najubedljivo najjači post u poslednje vreme

Срећа није било воде унутра, само камење

Hahahahhahahahahahaha!

15. nisam progovorio sa caletom vise od 20 dana.

Ja cirka 8 godina, moji razvedeni, al' zato dobijam alimentaciju 8000 svakog meseca, boli mene tuki :D

16. ja brate u gajbi sa njim, 20 dana mi glumio Kaspera :)

Ja cirka 8 godina

ti si hard core. Al + za alimentaciju (:

17. tek sad vidim ovu temu
    7 dana ništa nisam jela
    setiću se još nečega al ovo je definitivno najzanimljivije

18. Moji ćale i keva 13 godina ne pričaju ahaha, ali zato ja dobijem kurac od alimentacije! Ćale master od škrticizam.

19. Nijesam srao 7 dana na more.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.