Prijava

Ja bih samo onaj sa Mrkonjićem da mi se vrati i ništa više ne tražim.

Koji sam ja posterdzija! Nijedan mi nije uklonjen xD

Kajzene, meni su otišli SVI posteri, a za 2 100% znam da su oko 1000 u plusu, i ostali teško da su svi ispod stotke.

aleksandarkg
zdravo, zdravo. iako ne volim da navraćam ovde kod vas (ne umete da kuvate dobru kafu, k'o čaj da pijem), sve češće sam primoran. naime, ceo dan me nije bilo, a načuo sam da je kaizen pobrisao sve postere sa razlikom manjom od 100 poena. e sad, stvar je u ovome: imao sam 4 (slovima: četiri) postera. od toga jedan odabran. i druga dva ('ajde, neka bude, ako ne i sva tri) dosta kvalitetna, sa dobrim skorovima. mene zanima sad, zašto, zašto to radite, dechaci i devojchice?!2
šta mi je sa posterima?

dakle kaizene, jedan odabran, drugi sa razlikom oko 600-700, ne znam. ostala dva - verujem podjednako dobra, ali ne i koju su razliku imala.
priznaj da si se zajebao :)

Mrmune, ne radi se o tome da ja sad napadam. Nije mi jasno samo kako na primer Dopiji ne fali ni jedan, a meni fale svi? Iako kontam da ni ja ni ona nismo skroz +- 100 na svim posterima. Pitanje je da li će moći da se vrati tako nešto sad, kad ni šablon za brisanje nije funkcionisao kako treba.

Meni se dopada ova odluka. Jeste da imaju neki koji su jedva preživeli (148:48 i 108:8), jeste da mi je otišlo više od 100 postera, ali su uglavnom gowna otišla, tako da nema veze, bar što se mene tiče. :)

Gamby nisu ti otišli svi posteri samo ti pokazuje da ih imaš 0. Meni npr. pokazuje da ih imam 90 iako sam ih izbrojao 105. Ovde možeš da ih vidiš http://vukajlija.com/recnik/autori/8221/posters

Aha, okej. Mislim meni se i jebe za moje postere, nego samo razmišljam da se nije nešto uzjebalo u celom tom konceptu. Ja bih onako kao obrisao sve postere i ukinuo opciju da se ja pitam. :)

Kome trebaju posteri bre... Koncentrisite se na definicije ljudi!

Ma ukloni ti postere, ko ih jebe!

Kajzene, ja sam imao jedini poster sa skorom 360:12 a sada mi nema tog postera, pritom mi sada pise -52 postera. Koji kurac? Aj molim te resi ovo, i sta, nestao je moj jedini poster?

Kao što sam rekao i Gambiju, idi na profil i dokucaj /posters.

Па мени скоро ниједан није испод 100 можда 2-3 сентиментална што нисам хтео да обришем...

Mr. Moon

Šefe, nije ti dobar kriterijum. Nije da mi je nešto žao postera, ali mnogi su napravljeni u vreme kada poseta nije bila toliko velika i kada posterisanj nije bilo popularno. Ima mnogo odličnih postera koji imaju mali skor samo zato što nisu zapaženi.

+ milion
eto, JA sam imala nekoliko dobrih postera, ne znam koji im je bio skor, ali su bili pravo dobri. nisam se preterano potresla kada sam videla da su nestali, kontala sam da je bag i da će biti vraćeni. ali, ovako.... od kada je skor merilo kvaliteta na ovom sajtu? po toj logici, uzmi pa obriši sve defke ispod 100 poena. pa da viš šta će se desi....

Vraćajte mi postere!!!!!!!!!!!!!

...ухватимо се за руке

"Све што нам треба то љубав је,
јер све што нам треба то љубав је"

Мојој "Слици Оскара Вајлда" дефинитивно није суђено да буде на мом профилу :(

Спрдање на страну... У омиљенима ми је био један Петроффов, страшно добар постер. Скор му је 60 или 70 и нешто према 0. Због те нуле ми било жао да га предложим за одабране, иначе бих то сигурно урадио. И сад нема тог врхунског постера.

1. Napraviti parodiju na Untergang, priča o posterima gde bi onaj što je napravio grupu snežana i 7 jegera u odabrane bio glavna uloga
2. Svi na avatare nalepite pravda za postere
3. Uplatite mi ktitora da se borim za prava postera i posterosti