Nestali posteri

1. Ја сам у минус 2 постера...

2. Па могу да окачим слику похованог говнета са натписом "Поховано говно" и гарант ће добити више од 100 поена.

Ja sam već napravio sličan eksperiment i dokazao gornju tezu:
    http://vukajlija.com/var/products/posters/201011/40312/i-dve-nacrtane-ovce.jpg?1301801774

3. kaizen
    Ajde nađi mi dobar poster sa manje od 100 poena majke ti

Moj "peace bro" je onako solidan, bio je i dobro ocenjen ali ipak ispod 100 poena.
    Takodje ima jos par tudjih postera ispod 100 poena koji su dosta dobri, ali su postavljeni kada nije bilo dovoljno korisnika online da ih oceni...

4. Au bratanče ala si ti našo pogrešno mesto da spamuješ.

Ja imam 10ak postera, ali ako su počeli da preopterećuju servere više nego definicije, slobodno ih obriši i ukini sve.

5. Što se tiće postera mogu slobodno reći da ima dosta nekvalitetnih. Ja sam sajt otkrio prvi put prije godinu i pol, a redovno sam ga poceo pratiti nakon 2-3 mjeseca znaci imam nekih godinu i 2-3 mjeseca staža. Što se tice postera, nije me mogao nijedan promaĆi od maja mjeseca 2010 do negdje krajem februara 2011, znao sam svaki poster, plagijate sam uvijek mogao prepoznati ipak ja obnavljam godinu radi vukajlije. Nakon što je kvalitet postera počeo eksponencijalno opadati prestao sam pratiti taj dio, primjetio sam dosta posterđija koji se bune u zadnje vrijeme nema mi postera zašto ste mi obrisali postere, čmar itd. Ovo što je kaizen uveo da moderatori biraju koji će posteri biti prikazani je dobro i loše. Dobro jer dosta šljama neće se prikazati a loše jer možda moderatoru se neće sviditi a većini ljudi hoće nemaju svi isti ukus. Kaizen mora uraditi reformu postera i dobro skontati šta sa njima. Moji posteri što su ostali volio bih da ih neko obriše da ne zauzimaju memoriju na serveru, da ne šteka više.

6. neću žvaku, oću kusur!

7. Koliko cesto dobijam "The proxy server could not handle the request GET", mogao bi obrisati pola sajta... ali to nije rešenje...

Predlazem da se posteri i definicije odvoje.
    Novi domen i novi server za postere, a vukajlija da se vrati iskljucivo na definicije.
    Definicije i posteri su potpuno dve razlicite stvari.

A sto se tice postera, da budem on topic, prvo sam isao da pogledam koliko majav ima jer sam bio ubedjen da ima nekoliko stotina, a sad ima 2 postera... Nakon klika na carobnu brojku, prikazuju se poseri na 5-6 stranica.
    Koliko samo grešaka...

8. Vjerovali vi meni ili ne, al kad sam znala da je Kazan napravio neki fazon da se obrišu svi posteri ispod stotke... Istina, to mi je palo na pamet tek kada sam otišla u grad, al jebi ga...

9. Мтаниц, тај с поповима је изваљена фора још од оне слике са папом у блиндираном папамобилу и коментаром ''да вас чува бог'' или ''бог све види'' тако нешто.

10. Vidiš da ne znaš ni kako ide fora, a kažeš da je izvaljena.
    A ono, jedno je papa i papamobil, drugo je ova fora sa zatamnjenim staklima.
    Da je zaista bila već takva fora, poster bi bio izbrisan kada je napravljen, budući da ste ih tad tamanili samo tako...

11. nisu bas obrisani samo oni sa manje od 100 poena, al' dobro.... nije mi jasno cemu tolika drama oko obrisanih postera, okacite ih opet i gotovo.... inace, gospodo moderatori, ako mogu da sugerisem - sredite ovo pustanje postera oko ponoci jer gotovo ni jedan poster ne prolazi u to vreme, a i zabranite klincima kacenje besmislenih i glupih postera jer s vremena na vreme nadju se i takvi....

12. Pogrešna tema, ali sklonjen iz odabranih u svakom slučaju.

13. Bolje da vratite ono od 50 bodova za poster, a postere ovih koji nemaju 50 obrisati i ovako su tipa demotivacija i bez i malo originalnosti, dok ima mnogo onih koji ne prolaze sa hiljadama na fb, a originalniji su. Šta se onda dešava? ovi što lajkuju na fb uloguju se na Vukajliju i ocenjuju, jel to poenta? da na vukajliji ostaju samo oni koji su na fb hit (jel su glupi, a ljudi se nalože na neki humanistički izliv govana) i da praktično se tamo odlučuje šta ovde valja. Za male pare ste se prodali, zlikovci
    Ostaće samo posteri tipa motivacija i posteri vas koji ste ovde godinama što imate pun kurac poltrona koji vas prate itd. i koji za neku glupost dobijate 1000 pluseva
    A žao mi je samo jednog mog, ova dva što su imala preko 100 ne morate ni vraćati
    DODATAK: sad sam ozbiljan, ovaj post je ozbiljan

14. Počela akcija vraćanja (80.000!) postera koji su juče greškom obrisani. Moderatori i ktitori su podeljeni u grupe i vredno vraćaju vaše postere. A mislili ste da samo mogu da brišu! Eto vidite koliko su to uviđajni ljudi, znaju koliko vam znače posteri i to im je dovoljan motiv.

15. Nego! U šes' sam se, da prostite, dig'o zbog vas.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.