PREDLOG: Poster-cenzura za definicije!

1. Једино у времену и томе што би морали више да читају дефиниције. Може то и без овога да се постигне

ГМ; где ће бре више да читају...имају људи и друга посла...ето Милица и Чрч су ваљда једино оне теле да гледају постере и раде то, сад друга је ствар што им остали (Френки рече 10 модератора не гледа постере) не помажу...мада кад би помагали, евентуално би било 1 постер дневно објављен...а замислите дефиниције па тек...њих сви модератори гледају...то би била сеча кнезова кад би сви они били толико предани као поменуте модераторке кад су постери у питању...

Јао, има буде кукања: Где су ми дефиницијееееее?

2. Pa i to se zaobiđe, opališ defku najavljeno na FB i sačekaš tri minuta da se na njoj izređaju svi tvoji prijatelji, gazda ne voli da se brišu defke sa puno FB lajkova i ti si na konju...posle ako dobije pluseve, dobije, nije ti ni važno...

3. Мислиш у одабраним? Не верујем. Кад би се анализирало од увођења пратиоца, ко колико има одабраних у односу на број својих пратиоца (који ипак варира), дошло би се до другачијих података...

ma ne odabrane, nego ono najpopularnije za taj dan, uvjek posle 2-3 odabrane imas defke autora koji imaju najvise pratilaca (pratioca ili kako vec), ne kazem da sam siguran da je zbog pracenja al mi dijeluje tako,. no dobro, nije tema o pracenju pa da ne smaramo :)

4. Нисам читао остале постове, чак сам од целог предлога прочитао сам први део.

Ако је реч о томе да деф. иду на увид пре објављивања ја сам за.

И ја сам за.

Колико су ми пута вратили неку небулозу на урбандикшнери и послали на мејл да ми неће одобрити јер пролупавам много...

5. ГМ; где ће бре више да читају...

Нисам писао шта би требало да раде, већ шта би био ефекат тог система.

6. Нисам писао шта би требало да раде, већ шта би био ефекат тог система.

Иста ствар.

ma ne odabrane, nego ono najpopularnije za taj dan,

ау, нисам разумео...моја грешка...ја тај календар кад су дефиниције и не гледам, само код постера. Трудићу се да се поправим што се тиче календара...

no dobro, nije tema o pracenju pa da ne smaramo :)

и то што кажеш :)

7. Уз то, био би мањи притисак на онима који одобравају, него на онима који бришу, јер је прва радња мање екстремна. То би довело до тога да се неке дефиниције које нису по модераторовом укусу или их не схвати, не буду објављене. С друге стране, верујем да морају да буду много сигурнији у неквалитет дефиниције да би је обрисали.

8. С друге стране, верујем да морају да буду много сигурнији у неквалитет дефиниције да би је обрисали.

Ma bre svejedno, gunđa se kako god mi radili, to je valjda tako normalno... Jedino bismo imali malo više vremena za sređivanje.

9. И говно ми појело пост!

Иста ствар.

Како бре иста ствар? Испадне да сам рекао да треба више да читају, а у ствари ме боли дупе. Нисам се изјаснио да сам за предлог.
    (мада задатак модератора и јесте да да чита та говна)

10. Jok more. Previše je subjektivno. Za postere mi zvižde jaja,ali za defke bi već bio problem.
    Govna se brišu pa se brišu.

11. Opstanak dejencukic defke je svakako stvar kriterijuma. ja znam da ispisem neku budalastinu i ostavim je, ono boli me uvo neka je modovi brisu, a njima zna da promakne, pa ostane..
    dajte onda barem vise modova, neka se usklade(poostre) kriterijumi, otvori posebna tema za zalbe o obrisanim defkama, pa da je modovi posjete s vremena na vrijeme da vide da se nisu ogrijesili o neku. i dalje mi se ne svidja to cekanje.

EDIT: Vid' i moja poslednja na 16:4. A plus se mora i citati do kraja i jos plus golo je govno, i niko da je obrise. Ne smijete, a? :)

12. GM,

ista stvar jer si reko: Нема много разлике између тог система и овог у ком их модератори бришу после објављивања. Једино у времену и томе што би морали више да читају дефиниције.

pa onda ja: ГМ; где ће бре више да читају...имају људи и друга посла

pa ti: Нисам писао шта би требало да раде, већ шта би био ефекат тог система.

Ista je stvar, jer bi efekat tog sistema bio da bi trebalo da čitaju...a ja kažem da ni tad, ni sad ne mogu da čitaju više jer imaju ista posla, pa je opet efekat isti.

13. Problem je što će neki moderatori da serviraju defke koje se njima sviđaju. Zato ne podržavam. Pola mojih defki se modovima ne sviđaju a naročito jednom koji će, ako bude aktivan, ne odobravati pa makar i bila odlična.

14. Влајко, не разумемо се :)

15. Влајко, не разумемо се :)

Vidim :) Al dobro, tu smo negde s mišljenjima :)

16. Kažite bre nekad koju lepu reč za moderatore, kakvi ste namćori...

Problem je što će neki moderatori da serviraju defke koje se njima sviđaju. Zato ne podržavam. Pola mojih defki se modovima ne sviđaju a naročito jednom koji će, ako bude aktivan, ne odobravati pa makar i bila odlična.

Ko što rekoh, ista stvar, gunđanje ostaje, pa ostaje...

17. Kažite bre nekad koju lepu reč za moderatore, kakvi ste namćori...

Lepe reči samo na pvt, ovde ima da rintate i gotovo :)

18. energijo, napisao sam sad divan post i obrisah jer nisam skontao šta u njemu piše...
    šta vredi pisati vam pohvale kad vi to već znate, a samo radi šlihtanja je glupo (bar meni), ali evo: ja vas sve mnogo cenim, čak i kad to ne napišem...

19. Šalu na stranu, Bruce, nije nama ni do pohvala, ali svaki predlog se svede na nekakvo gunđanje. Udaljite se od teme i na kraju se priča samo o tome šta se kome zamera. Suština je ovde bila da se poboljša kvalitet sadržaja pomoću ove cenzure za definicije. Ne da progunđate šta vam se sve ne sviđa.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.