PREDLOG: Poster-cenzura za definicije!

1. ne znam, nekako bi me smorilo da napisem nesto pa onda cekam godinama da mi puste defku u promet... ovo bi se svakako uvodilo najvise zbog novajlija, pa je efektivnije samo njima uvesti filtriranje definicija dok ne steknu odredjeno iskustvo i batale spemovanje glupostima.

Eh upravo to !

2. Kolfild
    ne znam, nekako bi me smorilo da napisem nesto pa onda cekam godinama da mi puste defku u promet... ovo bi se svakako uvodilo najvise zbog novajlija, pa je efektivnije samo njima uvesti filtriranje definicija dok ne steknu odredjeno iskustvo i batale spemovanje glupostima.

ono, nije da bi meni smetalo to, ali ne bi bilo fer ipak. ista pravila za sve. radije cu da cekam to neko vrijeme da mi puste defku nego da silujem mozak ovim glupostima u novim defkama.

Bruce, mislim da si se zajebao malo :D mislili su da se defke samo pojedinih autora filtriraju, npr ko ima manje od 100 bodova njegove da idu kod modova, mada ja nisam za to ali kako god, samo nesto da se uradi

3. Manji problem su definicije novajlija. Njih je lako prepoznati i obrisati. Veći problem su definicije stalnik članova koji ni posle pola godine - godinu ne shvataju da nemaju pojma sa definisanjem i da nikad neće ni imati. Pa pišu neke dejancukić definicije koje moraju da se pročitaju cele i još se na kraju ljute kad im obrišeš. I nikad ih sami ne brišu, nikad. Kada definicija ima skor 16:4 to nije zbog slabe čitanosti, već zbog toga što je govno.

Neki ktitori šuču pa 5-10 komada dnevno. Da si bogotac ne mo'š napisati 5 dobrih definicija za jedan dan.

Ja sam naravno za uvođenje te moderacije, ali da odmah znate, tada će se objavljivati u vr glave sto definicija dnevno. Nekim stalnim članovima će biti odobrena 1 od 10. Nekima ni toliko. Definicije koje prođu će imati odličan skor, ali retke će da prolaze.

4. Kada definicija ima skor 16:4 to nije zbog slabe čitanosti, već zbog toga što je govno.

aaaaahahahahhahahhahaha slucajnost ili ne moja poslednja ima takav skor lololo

ali nebitno, i nek bude 100 defki na dan, neka, ja sam opet za pa makar mi ni jedna ne prosla.

5. Ja sa tim nemam problem jer se konstantno samocenzurišem, u pozitivnom smislu. Od pet ideja, probam da razradim jednu dobru, ako me krene - napišem, ako me ne krene - ne napišem. Ako baš i napišem neko govno, a ja ga obrišem kad shvatim da je govno. Zato što ne želim da davim druge prosečnim dejancukićima kojima oni mene dave.

6. Frenki, ja šuknem 5-10 definicija dnevno, obrišem svaku koja posle dva sata nema skor preko 10, retko koju pustim da ostane ispod skora 25...

Marko78: sinak, ja pričam o vremenu sa kraja 2009. i početka 2010. godine, ako nisi Cara nemoj mi spominjati lončiće jer je to bilo uvedeno pravilo još u starom sistemu...

7. Ја сам апсолутно ПРОТИВ овог. Имате милион начина да уживате у сајту и у читању дефиниција, без да се модераторима повећева посао.
    Ово за постере је сад чувај Боже...а ако буде овако и за дефиниције, онда стварно не знам...не знам зашто би се неки Пера нервирао што неки Аца има скор на дефиницији 16:4 или што је неком Аци глупа дефиниција, имате ОЦЕНЕ, имате ОМИЉЕНО, имате јебену институцију ПРАЋЕЊА, имате ОДАБРАНЕ, па онда тему за новајлије, па пун курац других тема које би вас одвеле на читање...и шта оћете више?
    Нико вас и не тера да читате НОВЕ дефиниције.

8. grofe, je li, a kako cemo mi sirotinja da dobijemo neki solidan skor ako niko ne cita nove defke?? jel ce mozda mojih saka pratilaca da ga nabudze??
    kalendar jeste vrlo korisna stvar ali opet ni to nije savrseno jer se zbog pracenja (uglavnom zbog toga) isti autori vrte na prvim stranama....

9. Frenki, ja šuknem 5-10 definicija dnevno, obrišem svaku koja posle dva sata nema skor preko 10, retko koju pustim da ostane ispod skora 25...

Posle dva sata je kasno. Tad su one već na 5. strani - ne smetaju. I ja sam znao da pišem 5 definicija dnevno, ali sam ih brisao dok ne izađu sa prve strane. Posle pet minuta.

aaaaahahahahhahahhahaha slucajnost ili ne moja poslednja ima takav skor lololo

Slučajnost. Nisam baš toliko bezobrazan.

10. Slučajnost. Nisam baš toliko bezobrazan.

Френки фино дете :)

Узгред буди речено, ако вас смара да читате нова говна, узмете лепо ко ја улетите на Чет, викнете:

НОЛАЈФЕРИ, КО ХОЋЕ ДА ГА ЧИТАМ??!!

Неко ће се јави, и онда имате шта да читате...

11. Postajemo sve više i više UrbanDictionery, zato su napravili ono čudo da moderator proverava defku prvo...

12. Sad sam pogledao, za poslednje tri koje sam obrisao prosek vremena u životu je oko pet minuta, jedna pre njih je živela oko pola sata... ne hvataj me baš za reč, brišem ja brzo kad su sranja, rekao sam i za one koje smatram perspektivnim da ih obrišem ako se ne pokažu takvim... A ako pogledaš šta sam obrisao videćeš da baš i nisu zaslužile takav skor, ali kad postaviš defku u nedelju u pola osam ujutro ne može ni moja baba dobiti više od tri plusa za sat vremena da jebe rak raka...

13. Ја волим читати нове дефке, пун курац глупости видим. Још кад Срна стави ултраглупе на чет које сам пропустио, па се баци који комент. Издувни вентил.

14. grofe, je li, a kako cemo mi sirotinja da dobijemo neki solidan skor ako niko ne cita nove defke?? jel ce mozda mojih saka pratilaca da ga nabudze??
    kalendar jeste vrlo korisna stvar ali opet ni to nije savrseno

Јебем ли га, не знам, ето ја имам око 60 пратилаца, а понекад имам дефиниције које имају 11:3 скорове или тако нешто, а ретко имам дефиниције са скором (у збиру) који прелази број мојих пратилаца...то праћење је прецењена ствар! Прво никог нисам пратио, па сам почео...Али од ових људи које пратим, ретко ко се сети да напише бар једну дефиницију дневно, или да омиљени нешто...кој ће ми курац онда и то праћење. Ево, најбоље ауторе овде не пратим, што би их пратио кад пишу једном у два месеца! Ајде и што пишу, него су тешки на омиљеновању па ни то није нека вајда.
    Значи од пратилаца не зависи ништа. Ја кажем да не морају да се читају НОВЕ, али не браним, па од оволико људи бар има стотина оних који их читају, од њих 50 дође до десете стране, 30 до пете, а 20 на прве две, тако да ће дефиниција увек имати неки 16:4 скор...једино ако је баш добра имаће скор 30:5...

jer se zbog pracenja (uglavnom zbog toga) isti autori vrte na prvim stranama....

Мислиш у одабраним? Не верујем. Кад би се анализирало од увођења пратиоца, ко колико има одабраних у односу на број својих пратиоца (који ипак варира), дошло би се до другачијих података...

15. Нема много разлике између тог система и овог у ком их модератори бришу после објављивања. Једино у времену и томе што би морали више да читају дефиниције. Може то и без овога да се постигне. Да се прочешљавају дефиниције које су написане тог дана и претходног, а ко хоће може да чита оне написане пре тога (а које су прошле обраду).

16. Oно... Нит сам за нит сам против, зато што предлог има и добру и лошу страну.
    Да образложим, добро би било, пре свега, због плагијања или због неких усиљених покушаја мудрости који на крају испадну говно.
    Лоше би било због недостатка такозваног ''елемента колективне забаве над збуњеним јагњетом или бесном бувом''- односно, да не можете више да указујете некоме како се пишу дефиниције, да га зајебавате, напушавате ако има бесне глисте па истерује правду и слично.

17. A i to što kažeš Frankie :)))

18. TO Doktore! Da imamo gde da se oslobodimo stresa :)

19. Лоше, баш због искустава са модераторима када су постери у питању. Јер се често деси да ти неки постер буде необјављен, или објављен па склоњен, без икаквог разлога (не свиђа се неком од модератора), а да се пупштају неки ретардирани постери, и не бришу се неке гадости веома дуго, тј. неко пусти те гадости.

20. Ал најгоре су оне дефиниције које нит смрде нит миришу... Нит јеби нит остави... Е то треба склањати... Само, проблем је што свако има свој критеријум за тако нешто.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.