Prijava

ali evo: ja vas sve mnogo cenim, čak i kad to ne napišem...

Šlihtaro, neš dobiti definiciju na naslovnu :)

Ne znam da l' sam stavila post negde na ovoj temi, čin' mi se da jesam, ja se odavno već slažem sa ovim predlogom, samo da vidimo hoće li biti realizovan od strane nadležnih oragna za te akcije.
Mene užasne količina debiliteta koja izađe (čast dobrim stvarima, ali ih ima), mogu misliti kako je tek drugima koji su došli da pročitaju nešto što valja.

znam da neću, onaj plagijat ima više lajkova :)

Nije stvar gunđanja oko predloga, meni je svejedno kako će se odlučiti, ali ovo se sećam da je već bilo nekada davno. Ne znam kako je prošlo jer sam u međuvremenu napravio dužu pauzu na Vuki, a kad sam se vratio već je bilo ukinuto. U stvari, nije mi svejedno. Neka bude da sam ZA - možda ispadne dobro, a ako ne bude valjalo lako je ukinuti. Alal vam ćufta kad na sebe uzimate još više posla...

Nije stvar gunđanja oko predloga, meni je svejedno kako će se odlučiti, ali ovo se sećam da je već bilo nekada davno. Ne znam kako je prošlo jer sam u međuvremenu napravio dužu pauzu na Vuki, a kad sam se vratio već je bilo ukinuto. U stvari, nije mi svejedno. Neka bude da sam ZA - možda ispadne dobro, a ako ne bude valjalo lako je ukinuti. Alal vam ćufta kad na sebe uzimate još više posla...

Na šta misliš ovde Bruce?

ma već sam negde ranije postovao, ako se sećaš tamo početkom 2010. je bilo pravilo da defku moderator briše ako ima ispod +20 u prvih 24 sata... jedini izuzetak je bio čisti sleng, tako su meni ostale neke defke sa malim skorovima, bilo je ono kao: "do danas što je bilo bilo - od sutra ako nema +20, doviđenja bez objašnjenja", to smo svi prihvatili...

EDIT: bilo je to ipak krajem 2009. ja sam pravio pauzu od 06.12.2009. do 26.06.2010.

Alal vam ćufta kad na sebe uzimate još više posla...

Nastavlja sa šlihtanjem, lakše malo brate, nećemo moći da te izvučemo...

idi bre bojane, misliće neko da sam stefanatorov dupli :)))

Мислим да би једноставније било да Кајзен уведе неку ознаку за дефиниције које је прегледао модератор, да се не би дешавало да њих 5 чита једну дефиницију, а неке прођу непрочитане. То не би видели обични аутори, већ би само модераторима показивало да им је неки колега већ прегледао то и оценио да није за брисање, па могу одмах да пређу на следећу дефиницију.
Овај предлог није потребно спроводити да би се појачала цензура. Можда би се смањиле жалбе због брисања. Преобратиле би се у жалбе због необјављивања.

ja sam apsolutno za. dojadilo mi je više da čitam onolike gluposti među novim definicijama (valjda sam zato i smanjio pisanje u poslednje vreme, lolool), i evo, biću pun razumevanja, pohvaliću moderatore koji bi preuzeli više posla na sebe i omogućili nam kvalitetnije trošenje vremena ovde. i ako bi to teško išlo, onda da se uvede i nekoliko "običnih", ali nešto aktivnijih, autora koji bi tu pomagali na neki način. i evo, ako treba, biću prvi dobrovoljac za to (o mojim kriterijumima se može suditi po omiljenim definicijama, odnosu glasova, ranijim predlozima za naslovnu, itd.), jer ovo stvarno više ne ide. gadno je čitati sva ona đubreta, i deliti minuse. još će da ispadne da sam žestok hejter ovde. eto, a do tad, pomagaću vam koliko-toliko na ovoj temi.

aj još više upropastite sajt, molim vas

i evo, biću pun razumevanja, pohvaliću moderatore koji bi preuzeli više posla na sebe i omogućili nam kvalitetnije trošenje vremena ovde

Ček, ček, zašto misliš da bi to značilo više posla?
Pa i sad čitam i brišem kao što bih to i inače radila.

imam utisak da se sad provuče dosta nekvalitetnih definicija. a i kao što je već pomenuto, neko (ne čitaj "ja" jer ja ne pišem više tako aktivno, samo ponekad) napiše dosta kvalitetnu definiciju, i ona za 20-ak minuta ode na treću stranu. uvođenjem ovako nekog predloga, toga valjda ne bi bilo. u pravu si, možda ne bi bilo više posla, samo bi, kako mislim, "čistači" bili mnogo ažurniji (makar u početku "akcije"), pa se ovo gorepomenuto ne bi dešavalo. valjda.

možda ne bi bilo više posla, samo bi, kako mislim, "čistači" bili mnogo ažurniji (makar u početku "akcije"), pa se ovo gorepomenuto ne bi dešavalo. valjda.

Ta ažurnost bi podrazumevala konstantan boravak na sajtu i brisanje definicija na svaka 3 min, jer se ponekad za toliko napuni jedna do 5 strana, a to je stvarno previše za nekoga ko ima i neki život pored Vukajlije.

Nije problem očistiti gluposti, to se brzo odradi. Problem je što se non-stop gomilaju, te bi baferovanje od 1h bilo idealno vreme da se neko (a stalno ima nekog na defkama u roku od sat vremena) pobrine za govna napakovana u tom periodu.

Dakle, podržavam akciju, samo da se sprovede u delo.

Немам појма шта сте све овде писали, ал' контам да је неко тешко њесра, које од Вукајлије прави циркус са сувишним правилима, и уопште извјештачену и натегнуту атмосферу. Иако вјерујем да је овде било много конструктивног разговора и логичних објашњења зашто сте у праву када подржавате овај предлог из наслова, дозволите ми да останем мишљења да вам је предлог њесра. Хвала.

Reče čovek koji uopšte nije siguran o čemu pričamo :)

Ja se slažem sa ovim što mylyca kaže.

Jedna vrlo bitna stvar, u tih sat vremena pre nego što se objavi definicija ne treba brisati ono za šta moderator misli da neće da ima dovoljno pluseva nego samo totalno kretenske definicije, reklame, psovanje uprave, plagijate, kukanje za pluseve i obrisane postere. Vrlo lako može da se desi da neko napiše dobru definiciju koju moderator ne razume pa je zbog toga obriše.

Reče čovek koji uopšte nije siguran o čemu pričamo :)

Мора неко да разбије монотонију :)
Кад сам уш'о на тему и видио ђе сам уп'о, на тренутак ми би безвезе што немам кравату на себи.

Кад сам уш'о на тему и видио ђе сам уп'о, на тренутак ми би безвезе што немам кравату на себи.

Nisi skontao poentu, ovde smo svi razgolićeni k'o od majke rođeni, isterujemo pravdu na videlo, ili šta već ko preferira da isteruje.

Skidaj gaće i pridruži se plemenskom savezu.

Skidaj gaće

Задњи пут сам од женске особе чуо ово са неких пет година, када је матер требала да ме окупа.
Напредак.
:)