Prijava

Dakle, čega ste se užasavali kao klinci, a da je to drugima bilo smešno? Da li biste se i dan danas naježili kad bi to videli?

Evo, konkretno, ja sam se užasavao ove reklame za Cipiripi:

http://www.youtube.com/watch?v=G36Y2uAFTQw

Jebem mu miša, svaki put iskakala, a ja cmizdrio. Pričao mi tata da je jednom dobio koficu Cipiripi krema, uzeo je i krenuo ka meni sa slikom veverice, pričajući: "CIPIRIPI!", a ja bih počeo opet da plačem. Jebote.

Dalje, užasavao sam se i kad mi se zamrsi audio kaseta, pa onaj zvuk usporeni što počne da pravi, na to sam isto znao da cmizdrim. :)

A sad malo vi.

lutkarskih crtaca...uzasavao sam ih se...ni danas mi nije svejedno

http://www.youtube.com/watch?v=09FncdVlk9o&feature=fvst

Крпена лутка Ана.... Увијек сам се јежио од овог цртаног, и некаква ме језа прожме чим га се сјетим, некако ме убија, смета ми све у вези њега на неки јако чудан начин.
Не нервира ме, него као да ме страх од њега...

ni danas mi nije svejedno

+1

Vangelis - Conquest of paradise
Песма је ишла на реклами за јебену Трепчу и ту су били рудари који су радили по руднику... Усерем се и сад сваки пут кад је чујем... А нису ми помогли ни они Шешељевци што су користили ово за кампању...

Лоле, фала, ја волим ову ствар, али нисам знао како се зове :)
Стварно је крипи мало :)

Verovali ili ne ja nisam smeo da prilazim kućama koje imaju žutu fasadnu ciglu, ne sećam se što ali znam da sam do 2. osnovne bežao na kilometar od njih...

Verovali ili ne ja nisam smeo da prilazim kućama koje imaju žutu fasadnu ciglu, ne sećam se što ali znam da sam do 2. osnovne bežao na kilometar od njih...

AHAHAHAHAHAHAHHA

Ja sam se plašila onog zvuka kad proglase Bingo pobednika, ona muzika koja odjednom počne, a svi kao iščekuju taj zvuk... Ja se samo pokrijem jastukom po glavi, užas... Nisam mogla da podnesem taj zvuk, ne znam što... I da, plašila sam se ploče grupe Kiss, valjda zbog onih maski, sećam se da je tata mene i brata, uvek kad smo nemirni, plašio tako što nam pokaže tu ploču i mi počnemo da vrištimo... :) Kao, 'Sad će ove čike da dođu po vas' i mi u vrisak, strašni su, jbg :)

Sad sam pitao kevu, izgleda da me je tripovala baba da tu žive đavoli, jebote...

Ja sam se kao mali plašio kokoški ali onih gološijana lololo!

Nemam fobije, jer sam imao tu sreću da mi djetinjstvo obilježe rat, granate, stradanja i izbjeglištvo. Znači, nikakvi strahovi, možda malkice, kad dijete baci petardu, ja zalegnem, al' to je ništ'...

strah od konja, sve im..

У да бре, заборавио сам:
До пете године сам пеглао сваки пут кад сам прао косу...

Плашио сам се Викторије. Мислим на певачицу бенда Викторија. Јебем је, какав је глас имала, мислио сам да је вештица. Данас мислим да је имала до јаја глас, само ја то нисам контао.

Плашио ме је инсерт из цртаног ''Мач у камену'', онај кад се Мерлин и Ворт претварају у рибе и пливају у оном шанцу, па их јури велика штука. Стално су то пуштали на ТВ-у.

Плашио ме је мало и цртани Чудесна шума, а и други део Чаробњаков шешир. Старији чланови форума ће се сетити на шта мислим.

Плашило ме је тело у коме се налази Кранг. Јебемлига зашто.

И тако још стодругих ситница по рекламама на ТВ-у и по цртаћима.

Е, да, плашио ме је човек који се појављивао у некој реклами за неку банку почетком деведесетих, седео је за столом и помињао дивиденде. Остатак сам потиснуо.

И реклама за Ши-шиши-ши-јебени Шипонс ми је била толико одурна, да сам имао кошмаре од ње.

Као што се да приметити, већина страхова ми потиче од ТВ-а и ВХС касета, требало је забранити ми то. :))

Mene bilo strah kad ispirem kosu od šampona da ako mi pjena curi po leđima da će mi na njima narasti dlake!!

Кишобрани и лифтови. Ове прве фобије се и не сећам, ал ми кева каже да нисам хтео да станем под кишобран до пете године. У лифт нисам ушао од пете до петнаесте године и само ме је неко надреално надање коитусу натерало у исти. Сад сам кул.

Плашио ме је мало и цртани Чудесна шума, а и други део Чаробњаков шешир. Старији чланови форума ће се сетити на шта мислим.

Повуци то "старији" бре! Ја сам овде у подмлатку па знам шта су Чудесна шума (с меким ч и ш) и Чаробњаков шешир (опет с меким ч и ш)! Склањај старији да не бих с тобом пробао фуруну! :))

MNOGI TUPE...
IMPA OŠTRI..

Ježio sam se kad god čujem onaj glas na reklami..brrrr...

Seća se neko te reklame?

Плашио ме је мало и цртани Чудесна шума, а и други део Чаробњаков шешир.

Срам те било. :)