Prijava

Hahaha Bruce ima noćas da ti dođem u san sa zelenom neonkom od 150 vati lololo

Ti donesi zelenu, ja ću da upalim crvenu pa da odigramo scenu Džedaj - Sit :)))
Ceo život me ubiše od zajebancije zbog tih neonki...

Плашио ме је мало и цртани Чудесна шума

Ааааааааа и данас ме плаши :Д

Kad pomenu Sitove, ja sam nešto ogladneo.

Plašila sam se jebenih barbika kad im se skine glava. A u kurac kako je meni to bilo strašno.
Kad sam krenula u osnovnu plašila sam se proklete Josipe Lisac. Bila je na Pinku non stop neka reklama, valjda za njen CD, i bukvalo sam vrištala kad je vidim.
I sjećam se tripa kad otvorim uveče vrata od sobe i vidim onaj mrak mene bude strah da uđem jer kontam da su iza mene neki vukovi. I dan danas se plašim mraka. Pička sam.
Psi su me oduvijek plašili, iako su mi psi ljepša i bolja stvorenja od ljudi. Posebno sam počela da se plašim prije dvije godine kad sam ostala bez patika zbog nekog jebenog kučeta.
I traumirala sam se od jebenih sirena za uzbunu kad je bilo bombardovanje. I skoro čuh taj zvuk i sva se naježih. Usrali su mi sa sirenama najljepši period djetinjstva.

Сцена кад се Дамбо напио. Језиво.

http://www.youtube.com/watch?v=DrkkLXl0VH4 na ovaj spot sam naleteo na teveu sa 7 godina i plasio sam se ici na spavanje to vece

http://www.mactonnies.com/grayabduction.jpg
jako sa se bojala da ceme vanzemaljci oteti i vrsiti jako bolne eksperimente na meni, to je vjerovatno bilo zato sto mi je mama davala da gledam sf filmove iako sam bila premala za njih.... znam da sam nocu znala ustajati da provjerim jesu li svi ukucani na mjestu jer sam tripovala da ce ih oteti vanzemaljci..... jos uvijek mi je to jedan od najvecih strahova, samo sto mi je to sad komicno, a onda je bilo uzasavajuce

Поменуо сам ја, пар постова изнад. Баш ћу сад да погледам, нисам откад сам био клинац :)

имао сам фобију као клинац/рани адолесцент да нећу јебати кад мало порастем. сва срећа да сам се зајебао.

Duvač, jebote, ja se sad ovoga sjetila al' nisam mogla naći snimak!
Ja se ovoga ne sjećam iz djetinjsta, ja sam ovo gledala prošle godine i sva se naježila. Ovo je jebena masonerija, u sred ovoga piramida sa okom unutra.

Džimi, kako si pored tolikih strahova ipak postao moderator? :)))
Plašila sam se TA peći one tanke, kada počinje da pucketa a ja sve mislila da će da iskoči babaroga i proguta me. :)

Сад ми није страшно. Мада ми је сасвим јасно зашто сам се плашио...

Пинк Елефнтс он Перејд је најужаснији хорор икада нацртан. Најјаче ми је кад неко каже "моја генерација је имала предивне Дизнијеве цртаће, а данашњи клинци гледају говна". Курац. Пиксар прави цртаће за копље боље од било које Дизнијеве адаптације неке од бајки, а све то са 83% лизергне киселине мање. Наравно, свестан сам да је Пиксар у Дизнијевом власништву. :)

Pošto sam bio jako mali kad su nas bombardovali, prvo sećanje na bilo šta mi je kako drma bomba usred Beograda, a kao da je bilo na 100 metara. Brate, ne da se čulo. I kasnije sam bežao od aviona, fala kurcu pa je prošlo.
Ali inače nisam imao nikakve fobije, jedino i dan danas, ako sam sam u kući, pa noću kad zaključavam sve, uvek imam trip da se neko sakrio dok ja nisam gledao. Pa zaključam i vrata od sobe i stavim roletne na prozore, i banja. :Д

jako sa se bojala da ceme vanzemaljci oteti i vrsiti jako bolne eksperimente na meni

Noćas sanjao ovo.

Jedino čega sam se plašio kao klinac je ona scena iz Robokapa kada onog lika izgrize kiselina i scene iz Konana kada demoni hoće da ga odvedu na onaj svet. Bežao sam od toga kao oparen!

Како се зваше онај, већ је качено на форуму, застрашујући учитељ, који испитује неког ђака, нека домаћа едукативна тв емисија?

Како се зваше онај, већ је качено на форуму, застрашујући учитељ, који испитује неког ђака, нека домаћа едукативна тв емисија?

Ono 'Maksiću, Maksiću? 'Vukovo ćoše'.

Маму му јебем, едукативно је јако!

Žao mi je što nigde ne mogu da nađem, stvarno sam voleo to da gledam. 'Dva lokvanja oko panja Maksiću!!!'