Fobije iz detinjstva?

1. Plašio sam se ružnih baba.

2. A ko se nije plašio baba. :)))

3. Vukodlaka, jebeš im mater. Užasavao sam se. Posle nekog filma sam noćima sanjao takve grozote da se nekih i danas, 10 godina posle, odlično sećam.

4. I to što kažeš Vučice. Što veći čir na nosu, ja se više plašio :)

5. forget-me-not

Ja sam se plašila onog zvuka kad proglase Bingo pobednika, ona muzika koja odjednom počne, a svi kao iščekuju taj zvuk...

Haha, jao, da, i ono kuče što se prodere "Čestitamo!". :)

Џими

И реклама за Ши-шиши-ши-јебени Шипонс ми је била толико одурна, да сам имао кошмаре од ње.

JEBENI ŠIPONS!!!!!!1 To sam skroz potisnuo. I od toga sam se užasavao.

6. Aj ako nadjeta neke klipove sa tim reklamama okacite ih,bas bi voleo da se podsetim svega toga...

7. Ja sam se plašila pene od deterdženta, kad se pojave oni ogromni mehuri, baš mi je bilo strašno. Bojala sam se i buđi, toga se dan-danas prestravi kad vidim, grozno...

8. Strah od mraka, i to ogroman i dugo je trajao...
    Obično bih o nekim glupostima mislio, veštice, vukodlaci, itd. pa se tripovao za to.
    Ponekad bih trčao uz stepenice zato što sam se tripovao da me nešto juri (obilčno veštica).
    A jednom kad sam se vratio iz škole, negde 4.-5. razred, nisam imao ključ, a na zvonjenje niko nije otvarao, počeo sam da lupam po vratima, dok mi ćale nije otvorio u fazonu koji ti je kurac?
    I sad se plašim mraka, ali se kontrolišem. Mislim u sebi, ako i jeste neko iza mene ne mogu mu ništa, tako da nema razloga da bežim.

9. Plašio sam se i reklama za nameštaj "Ktitor". Prve gde se Čkalja užasavajuće smeje i odjednom iskoči ogromnim slovima i prodorni muški glas: "KTITOR!" i druge gde lik dovodi mladu u kuću, neku rugobštinu, ona izvrne oči, pa se sav nameštaj u kući sruši, da bi posle doveo lepu mladu, čija je pojava naterala nameštaj da se vrati na staro. Uber bolesno, nije ni čudo što sam se plašio. :))

10. Crtani film 'Studenko' kada onog medveda juri ono čudovište od leda.

11. svi su voleli da gledaju Benny Hill-a, više se i ne sećam toga.. ali.. u jednoj epizodi on je popio nešto i postao "dlakavi monstrum". znam samo da sam bila sama u dnevnoj sobi, majka u kupatilu vadila stvari iz veš mašine ili tako nešto, samo sam počela da vrištim i dotrčala kod nje. više nikad nisam gledala jebenoj benny hill-a -.-
    http://2.bp.blogspot.com/_blGfuJqvbMU/SUcakLAgJBI/AAAAAAAABvQ/LfaM9wWB974/s320/bennyhill.jpg

a i na cartoon network-u beše počeo onaj crtani maska ili kako se već zvao. i pošto se poklapao sa nekom emisijom, crtanim, serijom ili čim več, što je gledao moj brat, da ne bih kukala da gledam i taj "novi crtani" on mi je napričao kako je to mnogo strašno, kako čak ni on ne sme da gleda bla-bla-bla.. da ja nekoliko godina masku nisam mogla ni na slici da vidim.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/2c/The_Mask_The_Animated_Series_cover.jpg/250px-The_Mask_The_Animated_Series_cover.jpg

12. Жабе. Јебене жабе. И проклети мрак.

13. Mask - kakav kraljevski crtać. A mislim da je i film dobar, čim glumi Džim Keri.

14. Не да сам се плашио, али сам једино имао неко страхопоштовање према Мајклу Мајерсу. Човек јебе :)

15. Da, ja se i danas plašim zubara. Užasno. Najveći deo događaja sam potisnula, ali sećam se kako su mi svi mlečni zubi bili pokvareni od slatkiša i na kraju sam dva morala hitno da popravljam koliko su me boleli. Za jedan sam se toliko trzala, i mahinalno sam uhvatila onu zubarku za ruku i bušilicom mi je povredila jezik (još imam ožiljak), posle su me dve sestre držale za ruke a ova je nastavila da popravlja zub, a ja vičem. Još mi nije dobro očistila zub i ponovo se pojavio karijes, trebalo mi je godinu i po da ponovo odem kod zubara... Svaki put kad se setim onog Baje Patka, Mikija Mausa i Hijavate kako mi se cere u čekaonici, mene podiđe jeza... Imala sam i košmare, čak i danas k'o student. Idem kod zubara samo kad moram. Prošle godine me ćale poslao samu kod privatnika, ja samo zaobišla i nisam otišla, on ga bio zvao da javi i na kraju me je ćale, bre studenta od 19 godina vukao kod zubara. :) Hvala bogu, sad nije toliko strašno, ali kod državnih više nikad.

16. a da, dugo nisam mogla ni da gledam onu vešticu, il' koj li je moj, iz male sirene.
    uvek sam gledala crtani do tog dela.
    http://trueclassics.files.wordpress.com/2011/04/ursula.jpg

17. Šipons i MNOGI TUPE, IMPA OŠTRI mi i dan danas izazivaju jezu, valjda što me podsećaju na ono jnesrećno vreme i inflaciju...

a trauma iz detinjstva mi je definitivno grmljavina...ostavili su me samu kući, počela oluja a ja i dan danas krijem oči kad seva i zatvaram uši kad grmi...

Od Čokolade Devojka

Crtani film 'Studenko' kada onog medveda juri ono čudovište od leda.

Toga se i dan danas ježim, i onih tikava što pevaju :-/

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.