Prijava

Dakle, pošto je određen režiser(Sam Raimi), film se definitivno snima.
Šta mislite, o čemu će se raditi?
Pre ili posle WOW i Warcraft 3 dešavanja?
I koga bi ste doveli da glumi?

Ja bi lično voleo da malo više obrade lik proroka, totalno mi je kul u Reign of Chaos-u. Džeremi Ajrons bi mogo da ga glumi.
Takođe bez Šona Bina nemoš' neka vaka franšiza.

Vrl of Vorkraft, ne-nrdu nedokazani.

Mene zanima kako će da odrade Orkove, Trolove i Taurene, a i Patuljke da budem iskren. Voleo bih da vidim neku ludnicu od Ajronfordža i Ogrimara, a i da ne bude klasična pokoljioveružne skotove majmunijada.

Trala bi mogao da glumi onaj lik što je glumio Velikog Kala u Pesmi leda i vatre.

Ma to ne može biti dobro, jedino ako će uz film ići DŽOJSTIK pa da navodim heroje.
Ja bih glumio, ali jedino ako bih bio HUMAN, i mage. :)
Orka da glumi STIVEN SEGAL, isti je ork, ne treba mu mejk ap.. olololol

Bilo bi do jaja da se pojavljuje Artas.

I da Ilidan ubije Artasa, PRAVDA ZA ILIDANA!!! Bez Ilidana nista...

Добро је. Боли ме курчина и за Воркрафт и за филм који ће сигурно бити керов курац као и сви филмови по играма, али можда Сем Рејми намлати довољно кеша да сними нови Evil Dead.

Mada kakve smo srece mozda zapadne nesto kao twilight ili crvenkapa, jos ako se Artas i Mejdenka ne zazvale na kraju uz eksploziju bice dobro...

onaj ko napravi film o WOW-u mora biti ubiven...ali film o WOW nolajferima ne bi bio los

Ja hoću da gledam film Duke Nukem!

Duvac koji crni wow, warcraft III desavanja posle to bi bilo pravo posto nece IV da prave...

Duke je kralj samo sto nema rezisera koji bi to mogao, recnik itd...

Oni koji nikada nisu dotakli Vorkraft franšizu nema šta da traže na temi, opet kažem, kao i u onoj za WoW. Bez uvrede, ali ne može neko ko nikada nije čuo ni za Orkove ili Ironforge ili Trala ili Artasa, Ilidana, bilo koga odatle, da skonta i da uživa u filmu koji će u sebi imati priču koja se proteže već pitaj boga koliko godina, tamo sa soni keca. Ako ludi Raimi snima, ja se nadam da će da valja, jer je taj lik genije, eh, Evil Dead i Eš.. U svakom slučaju, to kad izadje, to se ne propušta!

Uvek sam zamišljao da će da naprave film po istoj priči koja je u igrici. Kao orkovi i hjumeni ratuju standardno, Artas započinje svoj put mladog paladina. Na tom putu nailazi na razne prepreke koje uspešno otklanja. Biva zaražen mržnjom koja ga tera da ide čak u Nortrend da juri Mal Genisa. Tamo se izdešavalo šta se izdešavalo, čovek uzo Frostmorn i postao jedan od hodajućih mrtvaca. Vraća se kući, ubija oca, on postaje novi kralj.
Počinje da sarađuje sa Dredlordovima i uči veštine Mrtvog viteza. Opet nailazi na nove prepreke koje otklanja i pronalazi Kel Tuzada. Zajedno treba da oslobode Arčimonda, što i uspevaju. Arčimond posle razara ljucke gradove i tako dalje....
Za to vreme kod orkova Tral di vorčif doživljava neki brodolom i biva iskrcan neđe u pičkoj materini. Zaboravih da napomenem Propeta koji svo vreme upozorava na apokalipsu, tačnije dolazak neuništive sile. Tral malo popriča sa njim i započinje svoje pustolovine. Sreće se sa svojim burazerom Gromom, koji ratuje sa obližnjim hjumenima. Kasnije ulaze u šume najtelfova koji ih smatraju uljezima. Grom lepo nacepka tone drva iz najtelfovske šume. To navlači bes Cenarijusa koji je prejak. Legija tu uviđa šansu da se reši Cenarijusa i da dobije nove sluge. Manarot zarazi vodu iz koje će da piju orkovi, potaće desputa jači ali će biti pod komandom Manarota. Tral na svom putu sreće Kerna kome pomaže oko nekih karavana pičkih materina. Oni potom shvataju da treba da se udruže sa hjumenima da bi pobedili Legiju. Udružuje se sa Đanom i zajedno kreću da oslobode Groma i da pobede legiju.(tu ima i padajućih infernala sa neba, veoma lep prizor za film). Uspevaju da oslobode Groma zle sile. Tral i Grom ubijaju Manarota, tu Grom crkne.
Daklem, najtelfi su se okomili na orkove i hjumene koji im ruše stanište. Sveštenca meseca, Tiranda, tu započinje svoju pustolovinu. Orkovi i hjumeni rade zajedno protiv legije koja je međutim prejaka za njih. Vođa legije je Arčimond. Tu Tiranda uspeva da izbegne legiju i prizove svog voljenog druida Furijona Stormrejdža u pomoć. Oni udružuju snage sa orkovima i hjumenima i uspevaju da poraze zlog Arčimonda.

....................................

To bi bio prvi deo, što se mene tiče mogli bi i neki šit glumci da glume. Ionako se danas sve radi preko kompjutera, a i radnja filma se bazira na ratovima, a tu ne treba mnogo glumačkih sposobnosti.

Надам се да ће по Воркрафт 3 кампањи радити филм, јер ми је пун курац тог имбецилног вов-а од којег Близард зарађује паре на говеда која не знају да играју стратегију!

Можда нешто и буде од филма ако унајме Жарета и Гоција да сниме саундтрек, нешто да бустује адреналин.

Ja mislim da bi najjače bilo da ceo film odrade animirano, glumci samo da daju glasove kao recimo premoti u W3(s Orkovima najbolji). Ali umesto toga očekujem neko u najboljem slučaju prosečno izdrkavanje...možda.

I da Ilidan ubije Artasa, PRAVDA ZA ILIDANA!!! Bez Ilidana nista...

Ilidana na kolac, artas mu jebe mrtvu majku. Šurnajs puta je kulji.