CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Aj, al ima se izblamiram ko onomad.

2. Е нешто БАШ БАШ неће. Интегрисана графичка, не ради ми ОПЕН ГЛ мод. Само софтвер.

3. ja i dalje ne mogu se konektujem.... JEBEM MU MATER!

4. Ja više tamo ne dolazim, odvalili me. Fejs idi na onaj link što je okačio Matriks ili Bond.

5. Е нешто БАШ БАШ неће. Интегрисана графичка, не ради ми ОПЕН ГЛ мод. Само софтвер.

Jel' star taj komp koji imaš tamo?

6. Што ме банова матриксе?

7. Nisam, imaš ogroman ping pa te izbacilo, uđi opet.

8. Е курац , сад треба да скидам нови кантер да биу играо и то ме боли .......... има ли другог решења?Конектујем се будем 0.5 секунди и врати ме на почетну.........

9. Jel' star taj komp koji imaš tamo?

Ма да бре, кршина. Радило ми је до петка екстра, али сам извадио графичку (размазивале ми се боје на екрану због ње) па сад крш ради. Јбг.

10. Sad radi al nema nikog na serveru :D

11. Aj igramo malo, upadajte.

12. Ima nas sedmoro trenutno na serveru, upadajte ko hoće.

13. Ja sad skidam i dolazim da se brukam!

14. Мени пише not responding... Значи укуцам шифру и избаци ми онај прозор где имам Join game, Refresh и Close али неће дуђе никако... Ни са мог, ни са комшијиног нета...

15. Još kad nametnem sluške, auuuuu šta ću da vam činim...

I apelujem na edmine da pripaze malo na te čitere, neću nikog da imenujem al snimio sam demoe, baš da vidim koliko ste upoznati sa edminisanjem ;)

16. Ушао сам на једну партију да објасним неке ствари, сад идем на баскет да објашњавам.

17. Ja hteo da banujem ovog vuka jer ima wh, ukucam sve, i banuje MENE! hahahaha

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.