CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Ja hteo da banujem ovog vuka jer ima wh, ukucam sve, i banuje MENE! hahahaha

Ja mislim da vuk nema ništa :)

2. Ima, i to mislim više čitova. Ne zajebavam se.

3. Matriks, druze necu da se svadjam sa tobom. Mozes ti da mislis sta god hoces. Ne mozes tako bezveze da me banujes. Pazi, nemoj ti da se ljutis ali uopste nemas iskustva u kanteru, a i sa tim neiskustvom ti oces da me banujes bez gledanja bez icega. Ne pricaj molim te. Daj neki dokaz da imam cit, nesto.

4. Pazi, 3 puta sam ti video nagli trzaj nišana, što jedino ogroman sens može da napravi i to dok si pucao, zDju-a si 2 puta ubio tako što si držao nišan na zid, pratio si tačno kako je išao i kad je izašao, ubio si ga, to je bilo pre nego što me sjebala konzola sa banom. Jel' ti treba još dokaza? Nemoj da me praviš budalom sa tim lažiima. Gledao sam te 3 mape.

5. Dokaza? Ja ne vidim nijedan dokaz, samo ono sto ti pises.
    Kada sam pocinjao cs pre 5 godina aktivno, cak i na pubu sam mislio da je svaki drugi covek citer. I tako sam bio admin na nekom cw serveru sto je sluzio kao public server pa sam banovao sve zive. Zamisli koliko glup treba da budes da igras na cw serveru kao pub a za mene su i tu bili igraci dobri.
    Onda drugo, mozda igras ovako po pubovima i to, ako igras verovatno si cuo za CLARION Community, MILF Community i BUG Community, najveca tri komjunitija u Srbiji. E pa vidis, tad sam ja sam bio kao neki head admin na BUG komjunitiju dok su brojali jedan server, kada se jos zvao Bakan Fear Gaming pa se ujedinio sa jednim komjunitijem i postali su Balkan United Gaming. Tada mi je prestala zelja za igranjem publica pa sam javio da vise ne zelim biti administrator servera i foruma. Na CLARION komjunitiju sam bio duze vreme admin, tj na DM serveru, a ne znam ni da li ga imam vise posto nisam ulazio dve godine. Na MILF komjunitiju sam bio admin na tri servera a razlozi prestanka su isti kao sto sam naveo i pre.
    Pod tri, uzmi sebe da snimas, reci cu ti kako ako ne znas, onda skini program x-spec, ukljuci ga i pusti svoj demo od nekih 10 minuta. Za tih 10 minuta, ako ne nadjes sebi 30 sumnjivih situacija secem kurac. Pazi, ti kada hodas, skreces, uvek nisanom seces zidove i uvek se poklopis sa nekim igracem posebno ako ih ima vise. Cak i ja koji bas dugo igram kanter nadjem sebi sumnjive situacije nekad udjem tako, tj to sam ranije radio a ne ti koji verovatno ne znas puno o kanteru, nhf.
    Ovo mozes slobodno da proveris, ja igram aktivno kanter, igrao sam i lan turnire i online turnire, i sada verovatno ogromna vecina vukajlijasa koja igra kanter igra to rekreativno, iz sprdnje. E pa ja sam to igrao malo ozbiljnije, i sada kada dodje neki bolji igrac svi ljudi koji nisu upoznati toliko u kanter pomisle da je citer. Naravno ja se ovde ne hvalim niti ikog vredjam, jednostavno ovaj tekst sam morao ovako da napisem. A veruj mi bio sam i na mnostvo drugih servera admin, ali smatram da je dovoljno da navedem ova tri.

6. Čoveče, urazumi se, viđen si kako imaš čit više puta i misliš da možeš dokazati da nemaš? Neću ni da čitam ovo, sve neka izvlačenja, neće ti pomoći. Ili prestani da koristiš čit ili dobjaš trajni.

Edit: 5 godina? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, ja ovo igram 8 godina aktivno, ti'š mene da učiš.

7. ma losi ste do zla boga! :)
    a admini neznaju ni da ugase frendly fire. Garant je kriterijum za admina bio slican kriterijumu za ulazak u drzavne institucije po principu - Ako si dobar samnom odma si povlascen iako tvoje znanje nije bitno

8. Admin je dobio onaj ko je relativno ok i ovde i ko je često na Vuki, tako da može i da uleti da odigra partiju, i koga možeš da iscimaš na pvt da promeni mapu, banuje nekog itd. Ovo je server za Vukajlijaše. I nije poenta da adminišemo od sveta i veka nego da se igramo za nas.

9. E drugar, ajde ne lupetaj molim te. Nemas pojma nista o kanteru da ti kazem iskreno. Ko je vidjen da ima cit? Sta lupetas? Ti si me video da imam cit? Tvoje neiskusno misljenje? Ajde bre, jos se ustrucavam od normalnog kretanja u par navrata jer znam da su neki admini verovatno neiskusni i da im sve moze izgledati kao cit i ponovo me optuzujes. Boli me patka sto igras 8 god, nemas pojma, nek dodje neko strucniji pa nek sudi. Ja pokusam lepo sa tobom ti mi kazes da su izvlacenja. Ako sam mogao da bude admin na najvecim komjunitijima ne znam sto bih citovao na jebenom vukajlija serveru.
    Ti igras 8 godina, pa gde na Mrcajevci publicu?

Vidjen sam sa citom kako ne.... rece neki Matriks, ko ja da kazem da ti nemas kurac na primer, verovatno niko to ne zna odavde, i sta sada treba meni ljudi da veruju. Vidjen si da nemas kurac loloolol, ili daj neki glupi dokaz koji i nece to biti verovatno ili ne seri vise. Da se tako izrazim.

10. ma losi ste do zla boga! :)
    a admini neznaju ni da ugase frendly fire. Garant je kriterijum za admina bio slican kriterijumu za ulazak u drzavne institucije po principu - Ako si dobar samnom odma si povlascen iako tvoje znanje nije bitno

A ti ne znaš da pišeš. Imamo problema sa amxmodmenijem pa treba ukucavati, što vi nikako nama ne dajete vremena dok igramo. I nemoj da baljezgaš tu, admini su dobijeni na osnovu toga ko je koliko i kako igrao.

Edit: Vuče, smiri živce, prestani da pričaš koješta. Ionako sam te hteo banovati na sat vremena da vidim hoćeš li prestati.

11. amx_cvar mp_friendlyfire 0

Тако је макар било док сам ја владао тим цс светом.

12. Јебем ти ове клинце, не можеш више ни на Кајлију, ни на кантер, а да се не свађају због ГЛУПОСТИ. Исчилирајте ајде, варите буксне к'о сва нормална деца.

13. Буксна де подели им мало reklamnog materijala.

14. pa video sam. od nas sestoro na serveru, cetvoro admini. WOW! moja nepismenost je ipak MOJA nepsmenost, tako da... A da si mozda otisao u spectator-e pa lepo kucao kodove? To izgleda tek po zavrsetku osme godine cs-a se uci.
    A tog decka sto napadate kako je citar je cisto lupetanje. Zna da igra pa vam smeta jer vi neznate da igrate sto sam se i sam u to uverio pa vas nervira. Nije vam to ajlija pa da uplatite ktitor i da budete najpametniji

15. Messa, aj odbanuj me, da odigram još sat vremena pa d'učim, neću spavati celu noć.

Edit: Gigo, ćuti, niko te nije ništa pitao i čiji si sad ti advokat? Smiri se.

16. ne treba biti niciji advokat da bi shvatio celokupnu situaciju.
    Kad naucis kako se banuje neko drugi OSIM sebe onda prosipaj teze o umecu i znanju.
    .(tacka) Ne vredi se raspravljati sa tobom kada sam sebe iz post-a u post-a demantujes.
    Svako dobro!
    Poz

17. Jebote, moguće da je neko ovako tupav? Lepo se sve smirilo i on našao da kenja, ideš u kurac al' ja ovako nešto nisam skoro video.

18. ОБАВЈЕШТЕЊЕ.
    ОД САДА СЕ ПОТПИСУЈТЕ КАО И ОВДЕ. НЕ КРАДИТЕ ТУЂЕ НИКОВЕ ДА БИ ТРОЛОВАЛИ.
    АКО МИСЛИШ ДА НЕКО ИМА ЧИТ ПОШАЉИ НЕКОМ ОД АДМИНА У ПВТ НЕ СМАРАЈ ОВДЕ.

19. Ja igram kanter godinu i po dana, pa nikom ništa... lololo

20. Ja skinuo i instalirao i ne mogu duđem na server! JEDITE GOVNA VI SA PEČEVIMA! KURAC! Sad bi trebalo sve ispočetka ali neću, pu!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.