CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Jel su ovi Esmerala i SmilMajstor sa vuke?

2. Pa koji su, nikad ih ne videh.

3. Не играју под правим ником.

4. Aha, ok. Pa zar nije fora posto je samo vukajlijaski server da igramo sa nikom odavde?

5. Нису лоши момци, ал' мора још да се једе пасуља :Д

6. al me nece nesto zadnjih pola h... a tako me lepo islo :)
    poz esmeralda :)

7. Što neko ne stavi onu mapu 1000$. To je nšto kao fy_snow.

8. Ja ne znam koji je to autor odavde, ali sam siguran da je ''Jebač sa vuke'' imao wh. To mi je dno dna. Da među nama sa vukajlije upališ čit.. Stvaro glupost... Ako ti se čituje brate, idi na drugi server, glupo je da to radiš na vukinom serveru...

9. Вероватно сте ово већ рекли ал` ме мрзи да читам 17 страна па ми реците како је сервер обезбеђен само за вукајлијаше, тј. јел има неки пасс или слично и зашто само 6 на 6

10. Што мени и даље не ради админ?

11. Da među nama sa vukajlije upališ čit.. Stvaro glupost... Ako ti se čituje brate, idi na drugi server, glupo je da to radiš na vukinom serveru...

Stvarno je to trulo. E da, što samo 6v6, ima nas puno, danas bio pun server.

12. Е јесте видели како цепа онај СЛЕШ?! Лик неије нормалан како игра кад год уђе ја изађем...Лудило брате,проверите дал има чит!

13. Ima par njih na koje sam posumnjao za čit. Nisam novajlija, bio sam i admin mnogo puta. Znam šta pričam. Glupo mi je tamo da optužujem i da se svađam. Trudim se da mislim da nema tolikih debila koji bi upalili čit među vukajlijašima, al' u poslednje vreme, sve mi se više čini da grešim.

14. Dobro je ovo, nastavljam...:D

15. Ima sigurica... Evo danas sam ja posumnjao u Boze Petra.. zato sam i otisao jer mi ne radi admin a necu bezveze se nerviram. I ja to javno kazem. Ko ima nesto protiv nek kaze isto. Slazem se da sam pogresio al mi je lik sumnjiv i to je to.

16. ^slazem se
    Server je vise zezancija nego igre. Vise su mi zanimljive chat izvale nego cs... Glupo je da neko koristi cit. Ipak, to je vise za zezanciju. Da je za ozb onda bi bio javan i bez sifre za upad.

17. И мене ужасно нервирају јебени читери. Не мош човек да игра и да се забави мало од њих. Данас сам играо око сат-два први пут на овом серверу, и мислим да није било читера, био је један који мало одскаче, ал' мислим да није читовао нико. Било нас 5-6, тако.

Смарко није лош, и неки што се потписује са фцк.... видимо се опет ;)

18. Онај проблем када избацује из игре у тренутку када се учита мапа је дефинитивно до протокола, тако да скините 42-П48 и онда шљака, проверено, и мене је избациовао па сам инсталирао тај новији и све ОК.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.