CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Ај нек има неко ограничење у облику просек на вуки бодови дефке,меец дана налог итд. ад ће да нам долазе ликови са стране и да читују а то нам не треба...

2. Ma jok, nek čituju koliko hoće, uvek je neko od admina tu.

3. ПРЕДЛОЖИТЕ ИГРАЧА КОЈИ ЈЕ АКТИВАН СТАЛНО НА СЕРВЕРУ, ДА ГА НАГРАДИМ :)

4. Значи ајмо овако по некој мојој процјени. Дајте аутору по 1 глас, ко буде имао највише админ је.

Електричар
    Саншајн
    Ричи
    Сале..
    Пеки
    Хела
    Мајмуновски

5. ELEK!
    Edit:
    JA SAM OBLAK3!

6. Ja glasam sam za sebe.

7. Ceka ko imamo klan ja sam OBLAK10 (10 zbog broja dresa)

8. Саншајн, сабија како игра.

9. I da znate ja sam na serveru: NEMES TAJ DJUBAR ODJE ISTOVARAT...Da ne bude kakvih problema...

10. I da glasam za elektricara...

11. Hahaha fala ljudi , al nisam ja za to. Jedino oko osnivanja klana mogu da učestvujem. Znači

Xela - oblak3
    električar - oblak5
    Sale - oblak10
    Debilko i Moronko - oblak99

12. Потписаћу се јебач облака и побановаћу вас све :)

13. Hahaha fala ljudi , al nisam ja za to.

Ако те изаберу мораш, за све постоји први пут. Ако баш нећеш предај своје гласове некоме.

14. Dajem glasove sunčanom, izgleda kao okej tip i dosta vremena je tamo. Naravno ako prihvati da bude admin.

15. Ljudi glasajte za mene :'( Ja cu da dam dusu i telo,i ktitora cu da uplatim :ne moze vise da suzdrzi suze:

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.