![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ај нек има неко ограничење у облику просек на вуки бодови дефке,меец дана налог итд. ад ће да нам долазе ликови са стране и да читују а то нам не треба...
Ma jok, nek čituju koliko hoće, uvek je neko od admina tu.
ПРЕДЛОЖИТЕ ИГРАЧА КОЈИ ЈЕ АКТИВАН СТАЛНО НА СЕРВЕРУ, ДА ГА НАГРАДИМ :)
Lololo evo mene.
Mene hihihihi.
evo i mene :D
Значи ајмо овако по некој мојој процјени. Дајте аутору по 1 глас, ко буде имао највише админ је.
Електричар
Саншајн
Ричи
Сале..
Пеки
Хела
Мајмуновски
ELEK!
Edit:
JA SAM OBLAK3!
Ja glasam sam za sebe.
Ceka ko imamo klan ja sam OBLAK10 (10 zbog broja dresa)
Ja glasam za eleka!
Саншајн, сабија како игра.
I da znate ja sam na serveru: NEMES TAJ DJUBAR ODJE ISTOVARAT...Da ne bude kakvih problema...
I da glasam za elektricara...
Hahaha fala ljudi , al nisam ja za to. Jedino oko osnivanja klana mogu da učestvujem. Znači
Xela - oblak3
električar - oblak5
Sale - oblak10
Debilko i Moronko - oblak99
Потписаћу се јебач облака и побановаћу вас све :)
Ако те изаберу мораш, за све постоји први пут. Ако баш нећеш предај своје гласове некоме.
Dajem glasove sunčanom, izgleda kao okej tip i dosta vremena je tamo. Naravno ako prihvati da bude admin.
Glasam za sebe!
Ljudi glasajte za mene :'( Ja cu da dam dusu i telo,i ktitora cu da uplatim :ne moze vise da suzdrzi suze: