Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Devetar, 6 admina na serveru koji ima 12 slotova? Aj kad proširiš server, onda daj glasanje.
pa ajd sad svi da dobiju admine. Ne bi bilo ok
Ајд чекаћу са новим сервером, нека за сада остане овако.
Ja neću admina, ja oću slot.
ima 3 heda i tri admina.. To je yza sad ok
Шта мислите су доста 22 слота ?
NAPUSIM VAM SE JA SVIMA KURCA!
dovoljno je 22
Čak i previše... ne možemo vako se skupimo a kamo li 22 :) Zvrjaće prazan server
Ма таман ће бити. У току сезоне кад је пун биће 15 - 16. Остатак слободних слотова остављам за изненађење.
Ја знам да ми је јако драго што је поново почело да се игра на вукајлији.. Само чекам да бану опет Рајкокс, НМФ, ННЛ, Огњетина Лаки и та екипа... Нешто их слабо виђам ал кад би и они дошли то би била игра!
Ubaci botove pa nek se krljaju dan-noć...
И само је 5 админа
Doćiće valjda i oni pre što su igrali.. Onda smo se jebavali tražeći serveri i IP'eve..
Devetare ja ću skupiti par malih i srednjih aim awp i fy mapa pa ih ubaci.. Ako neće biti ubrzo taj novi server a i nije ti problem da ih ubaciš na listu.
Ја сам рекао наручујем га 1 само нзнм дал да узмем кгб или милф хостинг.
ma samo manje stavljaj mape jer je server retko kada pun pa samim tim i ne moras da placas vise zbog slotova
Ne razumem se ali izgleda da je KGB'ov opšteprivaćen, pa je verovatno i bolji. Al eto ti to bolje...
KGB. Moj brat ima server preko milf hostinga, u zadnjih 7 dana su mu 3 puta jebavali servere, nisu u opste radili, i sad mu seru nesto serveri. Nedavno su hakovali Milf hosting pa su mu gasili servere na 2-3 dana.
KGB, imao sam 3 servera kod njih, svaki je blago rečeno, leteo.
И биће КГБ