CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. јесте... нук и асолт а бога ми и естејт
    I ludi kure da probamo

2. Podrzavam nuke, asalt...

3. Da se dodam na baracudu

awp_park2005 awp_india - super mape, dosta bolje od awp_map pogotovo awp_park najbolja awp mapa koju sam igrao, a igrao sam na raznim awp serverima

de_clan_mill - Mapa koja ne daje nikom prednost, sasvim oke . Moze se reci da se ne igra kroz tunel i tada je dovoljno i 6 igraca da bude zanimljivo..

de_train - isto tako jaka mapa za vise igraca.. Dosta cakica tu ima, pa ko zna on je tata..

dust2b - tako nesto... Samo b bombing, postoji vise ulaza (Mislim 4) a mapa je vrlo mala pa je dosta zanimljiva kada igra malo igraca, mada mislim da bi bilo zanimljivo i kad bi bilo vise igraca... Obavezeno pronadji Devetare, najjaca mala mapa...

de_nuke_rarea - Nuke ali sa vise ulaza i dosta svetlija mapa.. Mnogo bolja od obicnog nuke'a...

aim_aztec - Potrazi jos neku aim mapu ipak one za sada trebaju da budu najvise zastupljene jer ima malo igraca..

4. Moze i surf mape... lololo

5. cs_mansion (može, ako nećete estate)

Nju obavezno!
    Edit:
    Aj neko sad digramo.

6. eo...
    E kako se edit pise? tj kako se edituje?

7. Ja ne mogu sad idem kod tetke
    jebiga...Posle cu d dodjem..

8. de_rats i d_westwood (mislim da tako se pise) bi bilo zanimljivo ubaciti.
    Od awp igranja pa sve do face to face.

9. Eee daaa westwood to je extra mapa

10. fy_ludikure

Au koji flashback gde se toga seti :)

11. Рекао сам ја већ Цокулићу за вествуд и за естејт, и ево да додам асаулт, нјук, može i kolt http://www.csharita.net/wp-content/uploads/2010/08/1209209150_aim_ak_colt.jpg углавном вјероватно кад буде велики сервер, немате фрке.

12. de_clan_mill - Mapa koja ne daje nikom prednost, sasvim oke . Moze se reci da se ne igra kroz tunel i tada je dovoljno i 6 igraca da bude zanimljivo..

+1

de_train - isto tako jaka mapa za vise igraca.. Dosta cakica tu ima, pa ko zna on je tata..

+1

de_nuke_rarea - Nuke ali sa vise ulaza i dosta svetlija mapa.. Mnogo bolja od obicnog nuke'a...

+1

cs_mansion (može, ako nećete estate)

ЦОКУЛИЋУ, ово је она што нисам зна како се зове, што има кућица и двориште :)

Дакле све ове треба додат, али кад се узме већи сервер, то је ускоро :)

13. Mansion ubaci odmah jer je server često poluprazan i nema dovoljno male mape sa taocima za 2v2 ili 3v3, tj. nema mapi sa taocima sem Italije uopšte, što je lejm.

14. Ајде када већ имамо мапе авп оунли и нож оунли био би ред да убацимо једну само са гијама ако таква уопште постоји

15. nema mapi sa taocima sem Italije uopšte, što je lejm.

A Assault?

16. A Assault?

Ja je na glasanju nijednom nisam video do sad.