awp_park2005 awp_india - super mape, dosta bolje od awp_map pogotovo awp_park najbolja awp mapa koju sam igrao, a igrao sam na raznim awp serverima
de_clan_mill - Mapa koja ne daje nikom prednost, sasvim oke . Moze se reci da se ne igra kroz tunel i tada je dovoljno i 6 igraca da bude zanimljivo..
de_train - isto tako jaka mapa za vise igraca.. Dosta cakica tu ima, pa ko zna on je tata..
dust2b - tako nesto... Samo b bombing, postoji vise ulaza (Mislim 4) a mapa je vrlo mala pa je dosta zanimljiva kada igra malo igraca, mada mislim da bi bilo zanimljivo i kad bi bilo vise igraca... Obavezeno pronadji Devetare, najjaca mala mapa...
de_nuke_rarea - Nuke ali sa vise ulaza i dosta svetlija mapa.. Mnogo bolja od obicnog nuke'a...
aim_aztec - Potrazi jos neku aim mapu ipak one za sada trebaju da budu najvise zastupljene jer ima malo igraca..
Mansion ubaci odmah jer je server često poluprazan i nema dovoljno male mape sa taocima za 2v2 ili 3v3, tj. nema mapi sa taocima sem Italije uopšte, što je lejm.
јесте... нук и асолт а бога ми и естејт
I ludi kure da probamo
Podrzavam nuke, asalt...
Da se dodam na baracudu
awp_park2005 awp_india - super mape, dosta bolje od awp_map pogotovo awp_park najbolja awp mapa koju sam igrao, a igrao sam na raznim awp serverima
de_clan_mill - Mapa koja ne daje nikom prednost, sasvim oke . Moze se reci da se ne igra kroz tunel i tada je dovoljno i 6 igraca da bude zanimljivo..
de_train - isto tako jaka mapa za vise igraca.. Dosta cakica tu ima, pa ko zna on je tata..
dust2b - tako nesto... Samo b bombing, postoji vise ulaza (Mislim 4) a mapa je vrlo mala pa je dosta zanimljiva kada igra malo igraca, mada mislim da bi bilo zanimljivo i kad bi bilo vise igraca... Obavezeno pronadji Devetare, najjaca mala mapa...
de_nuke_rarea - Nuke ali sa vise ulaza i dosta svetlija mapa.. Mnogo bolja od obicnog nuke'a...
aim_aztec - Potrazi jos neku aim mapu ipak one za sada trebaju da budu najvise zastupljene jer ima malo igraca..
Moze i surf mape... lololo
Nju obavezno!
Edit:
Aj neko sad digramo.
eo...
E kako se edit pise? tj kako se edituje?
Ja ne mogu sad idem kod tetke
jebiga...Posle cu d dodjem..
Hoće neko?
Ajde neko..
Oli neko.
de_rats i d_westwood (mislim da tako se pise) bi bilo zanimljivo ubaciti.
Od awp igranja pa sve do face to face.
Eee daaa westwood to je extra mapa
Rats majka. Čekam vas.
Au koji flashback gde se toga seti :)
Рекао сам ја већ Цокулићу за вествуд и за естејт, и ево да додам асаулт, нјук, može i kolt http://www.csharita.net/wp-content/uploads/2010/08/1209209150_aim_ak_colt.jpg углавном вјероватно кад буде велики сервер, немате фрке.
+1
+1
+1
ЦОКУЛИЋУ, ово је она што нисам зна како се зове, што има кућица и двориште :)
Дакле све ове треба додат, али кад се узме већи сервер, то је ускоро :)
Mansion ubaci odmah jer je server često poluprazan i nema dovoljno male mape sa taocima za 2v2 ili 3v3, tj. nema mapi sa taocima sem Italije uopšte, što je lejm.
Ајде када већ имамо мапе авп оунли и нож оунли био би ред да убацимо једну само са гијама ако таква уопште постоји
A Assault?
Ja je na glasanju nijednom nisam video do sad.