CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Treba da je nazoveš tempdecal.wad i staviš da bude read only, u propetisu imaš to.

2. ee,nisam je stavio na rid onli.Saču.

3. I da, ne pojavljuje se u opcijama već kad staviš na mapi.

4. Aaa što ne reče. Ok saću probam.
    EDIT:Pa majkumu šugavu, jebeno sunce mi ostavlja. Nema veze, oli neko igrat, posle ću da nameštam

5. Napravite turnir 1 na 1 :)

6. Nepotrebno, a i oduzimamo ljudima zabavu. 'Aj' ulazite, mojne ste sise.

7. Konačno sam ušao na jebeni server.Jabadabadu!

8. Ajde bre u kurac jednom da se dogovorimo da nas ima pun server...Ne da igramo gejski 2-3, 3-3...
    Lepo da igramo...

9. Ja danas došao i svi pobegli...

10. lololo
    sad nema nikog ! Kurac..

11. Које срање, немам времена више да играм...

Углавном подржавам саншајна за админа, добар избор.

Мапе које предлажем да буду у стандардној постави:

dust2, inferno, aztec

и ако може да избегавате неке егзотичне мапе типа "само клање"
    или неке шарене од којих се смучи после 3 минуте играња, итд...

А могли би и скриншотова више овде да мећете добрих, или да се
    отвори једна посебна тема "Шотови од Вука кантераша" и тамо да се шибају слике :)

12. Ја не можем више... пола сата доста :)

13. јел ги има неко?

14. Neke od mapa koje bih ja predložio.

de_nuke (čudi me da ovo nema na standardnoj listi, a jedna od najboljih svetskih mapa)
    de_rats (mala mapa, povoljna za malo igrača koliko ovaj server ima)
    cs_assault
    cs_estate (ove dve mape, zato što su sa taocima pošto bi trebalo da ima više mapa sa taocima, po mom nekom mišljenju. Pogotovo uzeti u obzir estate koja je dobra zbog odnosa veličine i broja igrača koji dolazi na server)
    cs_mansion (može, ako nećete estate)
    de_dust2002 (po mom mišljenju, vrlo dobro izbalansirana verzija tradicionalnog dusta. i jedan i drugi tim imaju dobru snajper poziciju. A nije ni prevelika mapa, tako da je dobar za našu brojnost)
    fy_ludikure (za ovu mapu je retko ko čuo (napravio ju je neki Bosanac, možda je Cokulić čuo), građena je kao snow, samo ima merdevina na onih 4 zidova. I ima poluautomatski snajper koji leži na zemlji :) )
    fy_iceworld (mapa slična snowu, koja je još manja nego snow. Odlična za krljanje gde se ne zna ko pije, a ko plaća)
    de_aztec_0 (ovo je aztec iz 1.5. Predlažem kao zamenu za sadašnji de_aztec. ona kiša smara.)

A evo nekih mapa, u slučaju da se proširi server:

de_piranesi (odlična mapa i zahtevnija je. Na ostalim mapama, obično se gleda za opasnost koja vreba napred i nazad. Zbog kompleksa tornjeva i kula, ovde moraš da gledaš i gore i dole :) )
    de_rotterdam (isto kao i za piranesi, vreba opasnost sa svih strana. Jedini problem je to što je mračna mapa.)
    cs_militia (velika cs mapa, koja može biti problem za CTove koji moraju da spasu taoce, jer ih vode na veliku distancu. Ali sam sklop mape je odličan, možda bi bilo bolje da je de_ mapa, ali svejedno. Dobra je i ovako.)

Razmisliću još...

Ali obavezno uvesti de_nuke. Ovo ostalo su samo predlozi. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.