Nije mi jesno zasto train nije bio na popisu.... Kultna mapa koja se redovno igra na takmicenjima.
Onda Italy. Idealna mapa za ovaj server. Spasavas taoce, par cakica, stekovi, milina.
De_rats ukinuti ustavom. Debilniju mapu nisam dugo igrao.
Pod hitno izbaciti onu snow orange. Uber debilnost, nesto lafo snow a velicine dusta, karina od mape.
awp_india pod obavezno, idealna za 3 na 3 awpom.
awp_pit je jedna od kultnih mapa, staeta bi bilo da je ne igramo.
Na serveru nikad nisam vidio kult - de_cbble. Odistinski kanterasi obozavaju ovu mapu. Jes malo glomazna al boze moj.
Office - kad sam pocinjao sa CS tamo neke 2001. godine - ofis se igrao dan-noc. Zasto se sad izbjegava boga samog pitaj.
Asolt je neizbalansirana mapa i tu cesto bude ljutnje. Ko uleti u T taj je baja. Njih 5 uzmu 3 awpa i 2 kalasa i jebu mamare. Evocira uspomene ali nije preporucljiva za public server.
Cpl_mill je mapa koja se cesto igra na publicu, idealna za 5 na 5.
skautnajvz je vrh. Dobijes scout i noz, malo je modifikovana gravitacija, garantuje zabavu.
cs_backalley
de_prodigy - mapa koja se moze svrstati u sam vrh kanteranja.
Људи, зашто ми пише Not responding? Нисам упао ни једном до сад, избаци ми нормално да укуцам пасс, и чим укуцам и притиснем на ОК он ми избаци онај прозор где има Џоин гејм, рифреш и клоуз. Неће ни са мог ни са комшијиног нета, а на осталим серверима играм нормално...
nije zanimljivo uopste kad imas 25k oblaka...
stavite lepo svi svoje nikove sa vuke, dal je tolko tesko
a sto se tice mapa nemojte da ubacujete previse nekih tamo..stavite one default + snow i to je to..
i da se promeni da oruzja mogu da se kupuju posle 15 sekundi
to je isto velika glupost koju nigde nisam video
na svakom serveru je 90 a na nekima to i nema
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
OBLACI JEBU!!
OBLACI SU DECXKO!
Muhahaha
OBLAKE ZA U VLADU!
Онај ОБЛАК99 кида,није нормалан!
OBLAK 99 CITUJE!
Nije mi jesno zasto train nije bio na popisu.... Kultna mapa koja se redovno igra na takmicenjima.
Onda Italy. Idealna mapa za ovaj server. Spasavas taoce, par cakica, stekovi, milina.
De_rats ukinuti ustavom. Debilniju mapu nisam dugo igrao.
Pod hitno izbaciti onu snow orange. Uber debilnost, nesto lafo snow a velicine dusta, karina od mape.
awp_india pod obavezno, idealna za 3 na 3 awpom.
awp_pit je jedna od kultnih mapa, staeta bi bilo da je ne igramo.
Na serveru nikad nisam vidio kult - de_cbble. Odistinski kanterasi obozavaju ovu mapu. Jes malo glomazna al boze moj.
Office - kad sam pocinjao sa CS tamo neke 2001. godine - ofis se igrao dan-noc. Zasto se sad izbjegava boga samog pitaj.
Asolt je neizbalansirana mapa i tu cesto bude ljutnje. Ko uleti u T taj je baja. Njih 5 uzmu 3 awpa i 2 kalasa i jebu mamare. Evocira uspomene ali nije preporucljiva za public server.
Cpl_mill je mapa koja se cesto igra na publicu, idealna za 5 na 5.
skautnajvz je vrh. Dobijes scout i noz, malo je modifikovana gravitacija, garantuje zabavu.
cs_backalley
de_prodigy - mapa koja se moze svrstati u sam vrh kanteranja.
de_chateau / takodje vrh.
Nije mi jesno zasto train nije bio na popisu.... Kultna mapa koja se redovno igra na takmicenjima. TO!
Људи, зашто ми пише Not responding? Нисам упао ни једном до сад, избаци ми нормално да укуцам пасс, и чим укуцам и притиснем на ОК он ми избаци онај прозор где има Џоин гејм, рифреш и клоуз. Неће ни са мог ни са комшијиног нета, а на осталим серверима играм нормално...
Kupuse to se i meni desavalo..Jel imas ovaj KGB kanter?
Немам КГБ, али имам са протоколом 48...
Ma skini KGB i nemas problema ;) plus nije mnogo ajd ocekujemo te..
http://cs-skini.me/v42/
Ајд ставићу га, идем да се тушнем ваљда ће завршити до тад... Ај нека неко баци линАк...
ЕДИТ Хвала Сале :)
Eto ti :) Ma zavrsice
ŠALJIVDŽIJO DECHKO SMORIO SI ČAK I MENE!
Jebote čovek razara kako igra!
Hvala, hvala :) Nije zanimljivo kada mi date awp
nije zanimljivo uopste kad imas 25k oblaka...
stavite lepo svi svoje nikove sa vuke, dal je tolko tesko
a sto se tice mapa nemojte da ubacujete previse nekih tamo..stavite one default + snow i to je to..
i da se promeni da oruzja mogu da se kupuju posle 15 sekundi
to je isto velika glupost koju nigde nisam video
na svakom serveru je 90 a na nekima to i nema
ЗАСХТО НЕМА НИКОГ САД КАД ЈЕ МЕНИ ПРОРАДИЛО????
Dechko shta imash protiv Oblaka?
OBLACI JEBU!
Evo saću duđem da te karam!