CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. НЕМЕШЕМ ИГРАТ ЛАГУЈЕ КО ЛУДО, КОМШИЈА СЕ ПОВАМПИРИЈО ПА НЕШТО СКИДА САД

2. lol ti to na divljaka??

3. 'Ajde ako oće neko da baci neki kanter, da se sigramo rata, pošto se i tako zaratilo sad od 11.

4. El igro neko awp_skok?
    Mapa sabija. Naizmenično idu jedni sa noževima, a jedni sa awp-ovima, stim što su ovi koji dobiju awp u nekoj kući, a ovi sa noževima im upadaju. Topla preporuka.

5. Ањп скок је исто добра, волем је :)

6. Банован Стивен, имао вх....

Нејасни сте ми ви који користите нешто на овом серверу..

7. ti budi malo cesci da menjas mape posto u vecini slucajeva neko vnogo
    ali pohvala za server i ekipu koja ga vodi...

8. Ја сам туда, кад уђем тражите одма, јер ја видим да играте и ја само упа'нем, јер нико не говори, иако је и мени можда прецрна мапа, не мерем само ради себе да мијењам, није фер :)

9. јел убачен асолт? естејт јесте али када се куца вотемап у конзоли не избацује новоубачене мапе

10. Избача новоубачене, како не избача?
    Не знам за асолт

11. Trebalo bi da se napravi neki "stub srama" u prvom postu i tu da se lepe svi koji su palili čitove.

12. Trebalo bi da se napravi neki "stub srama" u prvom postu i tu da se lepe svi koji su palili čitove.

То сам хтио и ја да напишем.

Иначе асолт има, али нема га на слисти

13. Избача новоубачене, како не избача?
    Не знам за асолт

Тако што смо малопре имали да гласамо за неку деагле мапу које нема на вотемап. Јбм ли га сад, мени на вотемап стоје само оних првобитних 9

14. Јок, јок, има све... Нема ја мислим асолт, али остале има...
    Бар мени има

15. Vat d fak iz se desilo s server?

16. И мени сад недоступан сервер...

17. Ne radi, izgleda da imaju problema sa hostom.

18. Zabo. A pod kojim nikom je bio Stiven?

19. А деветар забушава,нароко себи скор д буде 1. на крју месеца и оборио сервер да га не стигнемо па да не да админа :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.