CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Е моји админи...слаба вајда од вас

2. Ау читера данас... тј. за једног сам сигуран, други је само сумњив :)

3. Овако... Ако је сервер за вукајлијаше, који курац дајете пасворде неком другом изван вукајлије?
    Чит има пинки, улази сто пута мислећи да је лакше њему да рестартује рутер него мени да кликнем два пута да га банујем.

Даље цпн неће више играт' ето ја вам кажем то.
    Ајде сад да сви дамо пасворд од сервера и зовнемо фамилије и комшије да играју тамо сви.

Је ли сервер направљен за нас или за кога?

4. Snimite demo pa okačite, to proseravanje ne vodi nikuda.

Znači, maloprije sam izrevoltiran napustio server jer je edmin Smarko Svevišnji Hrišna Isus i ekipa slapovao igrača CpN (tako nekako) jer ovaj nije htio da kaže koji mu je nik na Vukajliji.

Mislim, koji kurac?

Okačili ste server u temu, okačili ste šifru u temu, i sad hoćete da imate server samo za članove Vukajlije?

Jebiga, tako to ne ide.

Napravite novu šifru i podijelite je između sebe, pa edminišite i izvodite bijesne gliste do mile volje. Do tada - pustite ljude da IGRAJU JEBENI KANTER!

5. Neka ti ljudi igraju kanter na drugom serveru imaas 1000000 servera...Ovaj je nas!

6. Napravite novu šifru i podijelite je između sebe, pa edminišite i izvodite bijesne gliste do mile volje. Do tada - pustite ljude da IGRAJU JEBENI KANTER!

7. Znači, maloprije sam izrevoltiran napustio server jer je edmin Smarko Svevišnji Hrišna Isus i ekipa slapovao igrača CpN (tako nekako) jer ovaj nije htio da kaže koji mu je nik na Vukajliji.

Mislim, koji kurac?

Тип није са вукајлије, зато га и питам сто пута.
    Неко одавде чији је брат му је дао шифру да игра, нисам луд.

8. Pa kakve to veze ima?

Toliko servera postoji, koji su zaštićeni šifrom, pa ljudi igraju na njemu, niko te ne ometa zato što te ne zna.

Isto kad bi se ti pojavio na Teolovim serverima pa da te banujemo zato što znaš šifru.

Budalaština.

9. A pitanje je da li bi se on pojavljivao tamo..

10. Toliko servera postoji, koji su zaštićeni šifrom, pa ljudi igraju na njemu, niko te ne ometa zato što te ne zna.

Isto kad bi se ti pojavio na Teolovim serverima pa da te banujemo zato što znaš šifru.

Budalaština.

Си ти луд?

11. Даље цпн неће више играт' ето ја вам кажем то.
    Ајде сад да сви дамо пасворд од сервера и зовнемо фамилије и комшије да играју тамо сви.

Ja sam ti rekao da je cpN moj brat, da ima profil na vukajliji ali mu profil verovatno nisi video jer ne pise definicije i ne pravi postere.
    Izvoli profil: http://vukajlija.com/recnik/autori/64587

12. Brate, napišite spisak nadimaka koji mogu ulaziti na server a da ga nadignuti admin ne zajebava.

To će riješiti stvar.

Ili

Napravite novu šifru i podijelite je između sebe, pa edminišite i izvodite bijesne gliste do mile volje. Do tada - pustite ljude da IGRAJU JEBENI KANTER!

13. A to sto udji ovi indijanci pa im stoji nik Oblak(1-100) tebe boli kurac.

14. Za Oblake se zna koji je koji!

15. Vidim, znas samo ti...

16. Не. Знамо сви ко је који облак.Ја сам СЛЕШ,ја сам ОБЛАК99,ја сам ДЕБИЛКО,ја сам СВЕ!

17. Oblak 10 sam ja
    Oblak 3 je xela
    oblak 5 je elektricar...
    PRoblem?

18. A to sto udji ovi indijanci pa im stoji nik Oblak(1-100) tebe boli kurac.

И то исто, иритира ме намртво, али ме боли курац, јер су одавде.

Ако је овај вукајлијаш, ја сам марадона

Pol Muški
    19. maj 2011 Registracija
    pre 6 minuta Poslednja aktivnost
    0 Zbir glasova za definicije
    0.0 Prosek
    0 Autori koji ga prate
    0 Autori koje prati
    0 Postovi na forumu
    0 Komentari
    0 Komentari drugih
    0 Omiljene definicije
    0 Omiljeni posteri
    0 Definicije na groblju *

Не. Знамо сви ко је који облак.Ја сам СЛЕШ,ја сам ОБЛАК99,ја сам ДЕБИЛКО,ја сам СВЕ!

За њега знам нпр....

За остале не знам...

Не знам ко је педер ружни, не знам ни још по неке, и не знам је ли толики проблем написат име са вукајлије.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.