CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Nije problem, igrace pod mojim nikom onda ;)

2. A znas sta je problem...Problem je sto nema nijedan admin nocu...Npr igrali smo nas 3,4 jednu mapu koja je svakog smorila i niko nije imao da promeni...

3. Maradono, a što on nije Vukajlijaš?
    Možda on čita Vukajliju godinama unazad....
    Aaaaaa, ne, traba ostaviti minimum 12431524351 hiljada postova na forumu da bude priznat, jel tako?
    Daj čovjeku vlast pa ćeš vidjeti kakav je.

Pravilo vam je debilno. Riješićete se ostalih igrača kada samo vi budete znali šifru. Sve dok vam šifra stoji u PRVOM JEBENOM POSTU TEME - pustite ljude da igraju. Ovo je zabava za narodne mase, nije Velika loža Orijenta.

4. Sta mislite kako je dobio ip i pass ? :)

5. Па знаш ти колко мојих ортака чита дефке и гледа постере на Вуки,ал се не региструје јел не зна шта да окачи па неће да му безвезе стоји акаунт.Не мора да буде он активан,волим ја кад има више играча,али кад укључиш чит на овом серверу то је већ дебилизам.Дођемо да се зајебавамо,јебеш чит шта и ко је најбољи...златне гаће,одабрана дефка? Не капирам у чему је фора сад да као неко буде најбољи..као то растурио сам оне Вукајлија ликове који се зајебавају иду ножем где неко не сме пушком.

6. е мора да буде он активан,волим ја кад има више играча,али кад укључиш чит на овом серверу то је већ дебилизам.

Ukljucio cit? Ne, ne druze, tu je pocela rasprava jer je Smarko slapovao cpN-a jer se nije predstavio.

7. Daj čovjeku vlast pa ćeš vidjeti kakav je.

Овим оћеш да кажеш нешто? Реци?

Ukljucio cit? Ne, ne druze, tu je pocela rasprava jer je Smarko slapovao cpN-a jer se nije predstavio.

Питам га цијели дан и не умије да одговори, је ли мутав? 3 узастопне мапе га питам како му је име на вуки и не умије да одговори, је ли проблем да напише јебено име?

Улазим свако мало да вам мијењам јебене мапе, и кад играм, вас питам коју ћете мапу, ни један једини пут нисам окренуо да се игра нешто што ја оћу, према томе немој да серете много.

8. Нема цпн чит, него пинки..

9. Чит има пинки, улази сто пута мислећи да је лакше њему да рестартује рутер него мени да кликнем два пута да га банујем.

Марко је рекао да ће му играти брат, ту није проблем, али ако га је питао може се представити. Ниси га требао слејовати ал и он се треба представити. Облаци од сад то облаци уведите као таг па нек буде лупам ОБЛАЦИ/ДЕБИЛКО И МОРОНКО.
    Смарко куцај амх_ид и нађи пинкијев ид и рокни му бан никад неће ући. Треће сервер се зове вукајлија.цом и направио сам га да МИ ЧЛАНОВИ ИГРАМО. А не да ми долазе са гејмтрекера неки Аргентицни да рокају 1 вс 1 :). Ако имаш профил рокај слободно ко ти брани.

10. E usao neki aki nije hteo da se predstavi..Pitali smo ga sto puta...

11. .Problem je sto nema nijedan admin nocu...Npr igrali smo nas 3,4 jednu mapu koja je svakog smorila i niko nije imao da promeni...

Zato sam ja trazio admina jer mogu budem na serveru kad oces...Mislim da treba bude jedan takav admin :trep,trep:

12. Марко је рекао да ће му играти брат, ту није проблем, али ако га је питао може се представити. Ниси га требао слејовати ал и он се треба представити.

Цијели дан га питам, а он се прави мутав.
    Има да слеј свакога тако, боли ме курац, је ли му проблем да откуца 5 слова јебених ако уђе и нов је, не знам ко је.

Облаци од сад то облаци уведите као таг па нек буде лупам ОБЛАЦИ/ДЕБИЛКО И МОРОНКО.

Стварно и мене ово смара, мислим боли ме курац, али смара реално, не зна се ко је ко... Како ја после да кажем да јебем електричара кад год га сретнем на мапи нпр :)

Смарко куцај амх_ид и нађи пинкијев ид и рокни му бан никад неће ући. Треће сервер се зове вукајлија.цом и направио сам га да МИ ЧЛАНОВИ ИГРАМО. А не да ми долазе са гејмтрекера неки Аргентицни да рокају 1 вс 1 :). Ако имаш профил рокај слободно ко ти брани.

Е о томе причам... Сервер је за чланове направљен...

Пинки, ето још да га не банујем сад, можда неће више...

.Problem je sto nema nijedan admin nocu...Npr igrali smo nas 3,4 jednu mapu koja je svakog smorila i niko nije imao da promeni...

Ја кад год налетим поред компа упа'нем на сервер да видим треба ли промјена мапе... Е сад, нисам буквално сваки дан ту, али 90% дана јесам, уђем, видим, изађем...

13. e da i msm da cs_italy2 treba da se izbaci...skoro svi mrze tu mapu...

14. meni do jaja. ajde ako neko oce neka javi da uletim da se pucamo

15. Немојте је бирати и крај. Мрско ми је да је скидам. Смарко на фб сале на пвт да се дог нешто ти и ја

16. e da i msm da cs_italy2 treba da se izbaci...skoro svi mrze tu mapu...

никако, мени је кул мапа....

Не мере се играт само сноу и даст у пм....

Цокулићу, убачи обичну италију, она је исто добра, и на маплист стави асолт

17. Meni i nije cool al dobro...
    Za snou se slazem mnoogo je smorilo...
    I da se ne stavljaju awp mape ako nas igra 4v4 5v5 6v6 glupo je

18. ukucam pass i govno me izbaci sa servera, sta da radim?da dovedem popa da mi okadi komp?nista mi nije jasno

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.