CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Јел има ко сад да цепа кантер?

2. Ja, ajde da igramo, garant nas je gomila.

3. да ја долазим за 5 мин

4. JA JEBEM! SAĆU DOĐEM DA JEBEM I VAS!

5. E da, JEBALE VAS AVEPE MAPE DA VAS JEBALE VIŠE, I SNOW VAS JEBAO DA VAS JEBAO, KAKO VAM NE DOSADI DA JEBNEO SVAKI PUT IGRATE ISTE JEBENE MAPE!?

6. Ај да упанемо да играмо мало, тамо их је већ 6,7, и неку већу мапу... оће неко још?

7. Ај да упанемо да играмо мало, тамо их је већ 6,7, и неку већу мапу... оће неко још?

Oću ja, al' bez avepe i snow mapa, sad sam izašao jer je postalo više jebeno smor da se vrti awp, awp india, snow, awp, snow, awp india

8. Oće igra neko? Ja sam tamo

9. ај саћу и ја ућ

10. svaka druga mapa awp ili noz... smaraju dojajno

Jeste da psujem po serveru ko kocijas a i uzivo ali za smarka i njegovo adminisanje imam samo reci hvale (koju ni jednu ne znam ali konta sta hocu da kazem).
    Jedino mu zameram sto me sjebo ko dete zvecku kad me uneredio sa 10tog mesta na 38 onomad :D

11. Jeste da psujem po serveru ko kocijas a i uzivo ali za smarka i njegovo adminisanje imam samo reci hvale (koju ni jednu ne znam ali konta sta hocu da kazem).

Зафаљујем, зафаљујем :))

Трудим се да уђем и по пет пута да питам оћете ли што да вам промијеним јер нећу да играм, што ћу сад... :)

Jedino mu zameram sto me sjebo ko dete zvecku kad me uneredio sa 10tog mesta na 38 onomad :D

Е ту ти не могу ништа :р

12. smarko jbt pogledaj PM ( nije picka materina nego Private Messages)

13. SMARKO JEBE KAO ADMIN!!

14. Лолололо :)

Оћете мапу да уђем да вам промијеним, мис'им ако ћете да играте још?

15. Meni laguije previše izgleda da igra brat na drugom kompu tako da ne mogu da se pomerim a da mi neko ne poskoči 3 puta i teleportuje se ko moćni rendžer

16. Ај ја ћу дуђем сад мало да се зезамо.

17. јел морам да имам онај п48 да бих ушао? пробао сам пар пута, крене да учитава па ме избаци...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.