CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Ксела и Марко се стандардно свађају. Гаговаћу вас доживотно па нећеш ни /рс моћи куцати. ШАТ А ФАК УП :)

2. Ja zaebo.. Rekose mi da se prepucavate pa hteo da vas banujem na sat da osetim moc.. Aj kad naucim vraticu jos neke komande unbanovacu te.. I nemoj da se vredjate, keva sestra i to..

Sanšajne zar sam zbog toga glasao za tebe, da ti budem zamorče, siso jedna lolo.

Ahaha koja prozivanja padaju tamo, nije normalno.

A jbg šta da radimo drugo kad padne neka dosadna mapa lolo.
    Edit:

Ксела и Марко се стандардно свађају.

Nisu svađe jebote samo se prozivamo malo, da ne bude dosadno. :)

3. Sanšajne zar sam zbog toga glasao za tebe, da ti budem zamorče, siso jedna lolo.

Veruj mi, nenadjebiv osecaj.. Kandidujem se za moderatora odje hahaah!!

4. Veruj mi, nenadjebiv osecaj.. Kandidujem se za moderatora odje hahaah!!

Neću se pojavljivati na sajtu sve dok ne banuješ prvi put. :p

5. Ololololo đokoš Kokoš!!!

6. De odbanuj Xelu i Marka, hejtovace me :D

7. Ако си им рокнуо трајни нема враћања. Једино нови цс :)

8. Ne seri nema nesto tipa amx_unban i to :D Mescini da sam ovom marku na 100 minuta a xeli sam zasro :)

9. Има ан бан ал прије ће га моја баба одбановати него то :)

10. Није вам банован ид. Кад истекне казна можете играти :)

11. Ahahaha sunčani opasan.

12. Da pokušam unban preko steamid? Samo treba da mi da, i gotova stvar.

13. Хебиџа, тамо 'де ја имам моћ бановања забрањено је псовати неком мађарску мајку и слично. :)

14. 'Ajmo igrat', ovi se već skupili.

15. Mene nisi banovao, ja gledao csi do malo pre. To je cpn igrao...

Marko i ja se stalno prepucavamo ovako, obojica smo navikli. :)

Xela jos jednom te lepo molim da prestanes sa tim prozivanjima, kako ovde tako i na fejsbuku.

16. Xela jos jednom te lepo molim da prestanes sa tim prozivanjima, kako ovde tako i na fejsbuku.

Dečko ja sam prekinuo svaki kontakt sa tobom a ti si ulazio na server sa nickom "xelina keva (arcite me u bulju)" i sad hoćeš da prestanem? Ma važi, Ištvane.

u mad
    ?
    xela is mad
    muahahahaha
    Y U MAD ?
    XELA NO BE MAD

Tvoje smaranje preko fejsbuka nakon što sam ti rekao da se nosiš u tri lepe jer ti se ne obraćam a ti provociraš, toliko o tome da sam ja napadan i smaram. :)

17. Drugar, ja ulazim na server ti promenis nick u Madjar_bre, sta ti mislis da mene to ne nervira i da ja necu uzvratiti??? Uglavnom zaboravi i igraj kako oces i pod kojim nickom oces...

18. Dosta jebem vam sunce bugarsko!

19. Drugar, ja ulazim na server ti promenis nick u Madjar_bre,

Da, naravno da ću da promenim kad mi ti diraš familiju iako ja tvoju ni pomenuo nisam.
    Uglavnom ne kapiram kako određena ekipa poput Lakija, Biošokera i Sanšajna nije shvatila da se ništa što ja izgovorim ne uzima za ozbiljno jer volim da provociram i jebem, pogotovo ovde jer mi iskreno mišljenje nekoliko vas ne znači koliko mišljenje onih bliskih koje bi provocirao i jebao lolo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.