![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ja mislim da je to ovo. jbg nikada nisam skidao mape ne znam dal valja
http://www.mediafire.com/?mmdgntl1zom
Превелика је, преко 5МБ, мислим да може на сервер до 2МБ да буде мапа
šta je ovo, aktivna tema, a niko ne igra?
aupičkumaterinu.
i ja koliko vidim, još nisam dobijo tog admina, a?
loolol
Evo saću ja digram!
'Ajde rčovi!
Ево и јааааааааа
Ајде упадајте сад :)
HIR AJ KAM!
OOOOOOOOO TUUURCIIIIII
Apdejtovan uvodni post sa novim IP-em, mapama i šifrom.
'Bemti server kad mi ne da u amxmodmenu.
Меса, напиши нешто у називу теме, да не улазе људи на стари сервер, јер морају бит обавијештени да је нови сад
Šta je Novi Sad? lolo
Да је Нови Сад у употреби, а не онај стари
Ајде, оће ли неко, досадно је :)
ja samo da izdrkam pa cu za jedno 15 minuta
аих, немам кад ја да чекам толико, сморих се
aj ako neko hoce nek javi ovde
'Ajmo.
Oprostio se od cs, ćao poz, uživajte .