Овако, убачено је неких нових мапа које искрено ни ја не познајем, али мора се играт мало занимљивије, значи кад будете први пут улазили, вјероватно ћете скидат' мапе, али добро, што има везе кад ћемо да се крљамо тамо квалитетно :)
Ето, зафалите се Цокулићу на овоме и што је одрадио све то, и што плаћа сервер :)
Стављен је плагин за праћење читера, тако да не буде после да ја лажем кад неко има ВХ или слично :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ima ja, će pikamo?
Oćem i ja!
Ево и ја за минут упадам
Sad ?
Ma jedi govna :D
оћемо`л се играт жмире ЋЕТНИЦИИИ?!
'ajmoooo!
Ајмо мало, первруће је да се гледа телевизор, а на мапе фури промаја па ће нам бит ладовина
Aj evo i mene za 15-ak minuta.
Ај ај, ево ме ја тамо
Hoće neko?
Људи, ај тренирајте мало, спремајте се, данас ће нешто фино да се деси, осјећам :р
haha, može večeras oko 10 d' igramo malo :)
ЛЕЕЕЕЈДИИИИИЗ ЕНД ЏЕНТЛМЕНС ВИ ПРАУДЛИ ПРИЗЕНТ Д ЊУ СЕРВЕР ОФ ВУКАЈЛИЈА
Овако, убачено је неких нових мапа које искрено ни ја не познајем, али мора се играт мало занимљивије, значи кад будете први пут улазили, вјероватно ћете скидат' мапе, али добро, што има везе кад ћемо да се крљамо тамо квалитетно :)
Ето, зафалите се Цокулићу на овоме и што је одрадио све то, и што плаћа сервер :)
Стављен је плагин за праћење читера, тако да не буде после да ја лажем кад неко има ВХ или слично :)
Листа мапа:
fy_snow
de_rats
de_dust2
de_dust2002
de_dust2_2x2
de_inferno
de_westwood
de_aztec_0
de_nuke
fy_snow
de_rats
de_dust2
de_dust2002
de_dust2_2x2
de_inferno
de_westwood
de_aztec_0
de_nuke
cs_16fighter
fy_jungle2010
fy_zababa_aztecworld
fy_hsorange1
aim_bubbles
noz_ultra
awp_india
aim_sk_usp_deagle
Дакле, сад је нови ип ту, стари заборавите
Пасворд за сервер је: kaljestro
Нове мапе и приједлоге шаљите на пвд хеду да убаци :)
fy_zababa_aztecworld
fy_hsorange1
aim_bubbles
samo ove cetiri ne znam :D ....
ko je to ?
Хедови смо цокулић, месалина и ја
послао сам Цокулићу пвт за мапу инферно перфект која би морала да се убаци јер је предобра, много боља од обичног инферна
Биће сређено :)
Шакал пошаљи ми линк мапе да скинем, мрско ми је да тражим :)