![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Uuuuuuuu šta ti rek'o!
Ajде који вам је курац. Зајебем пола града ради овог јебеног сервера ви се свађате око мапа за које 99% људи није чуло. Играј и размисли мало може ли се то убацити и како је убацивати сваких 5 минута коме се шта ћефне. Играј ако ти се игра и буди нормалан, крај приче.
Ubačite de_simpsons. Vr' mapa. :)
Imam 125 kg, teško, teško .
Дај ми линк пеки, играо сам је некад. Кад стигнем убацићу
Oćeš da te ja spuštim na zemlju? :D
http://www.cstrike-planet.com/maps/90-de_simpsons
I da, hvala vam što dodajete još mapa, smučilo mi se što se stalno igraju 2-3 iste. :/
Превелика је, неће моћи :)
Nađi na istom sajtu nešto simpsons_mansion, ta nije mnogo vel'ka. :)
Probaj, ako si trenirao neku borilačku veštinu preko 5 godina.
Ја сам пробао симпсон, велика је.
Ништа, бебопе онда, $еди сам, нисам ја јак толико
Ae šta vam je, 80 % se sprdam, jesam malo popizdeo zbog jedne tupave mape i lagovanja ali nisam sve ozbiljno mislio. Volim vas.
Овако, кад предлажете мапу, бачите поглед је ли преко 2МБ јер до 2 може, преко не. Шаљите на пвт мени или цокулићу и ето... Ако може, биће ту, ако не, неће.
Не знам што је мука, стварно сам покушао све мапе да убачим, Бебопове сам све пробао, нису могле баш оне које сам и прије тога хтио, знаш егзекјутив и чајнатаун, рекао сам ти да сам их утефтерио и прије твоје поруке, али јебига, не могу.
Ако налетите, пошаљите и то је то....
Ја ћу ево сад да погледам још неке да нађем
И да, ја кад скидам мапу и кад је ставим, ја не знам у потпуности каква је она, ево јуче сам скинуо једну са двије кућице, и мислио супер мапа, кад оно курац неки са птичарком што се игра, значи имам само скриншот, ништа више..
jbte pa na serveru ne treba više od 10 osnovnih mapa, igra nas svega 20.
Vol. 2 đast in kejs ju didnt si it :*
Ај со ит :) :*
ajde da se igramo!
Оће ли неко?
8 godina ju-jitse, od toga porfesionalno zadnje 4... I džudoa nekih 10 godina... Usput i karatea jedno 4 godine... Pllus 2 seminara krav mage i jedan seminar realnog aikidoa. Aj, neću računati one bodyguard seminare, to nije borilačka vještina. Odgovara li? :D
Šalim se, nisam ja taki čoek, ne bi' ja spušto bez potrebe...
Skočimiše a šta ako te dodirnem za guzu ? Jel bi tad imao dovoljno potrebe ?