Коју игру следећу да скинем?

1. Neka dobra onlajn igra gde mogu se psujem svadjam do mile volje?

Вукајлија. Хаха... Шалим се као што рече цењени аутор n.w.a. Кантери и најбоље "Prison" мод тамо једино знају да псују.

Познавајући аутора Бадвајзера, он ће игнорисати твоју препоруку за игрицу Devil May Cry 3 из религијских разлога.

ХАХАХ +++ :'D То то.

И хвала Ројкене. Свакако ћу скинути једну од понуђених. :D

2. Морам да напишем да Ф.Е.А.Р 1 РАСКИВА 13 година касније.

3. Blizi se dan kada ce ovo izaci na videlo dana

https://www.youtube.com/watch?v=wVIMpfgBBWM&t=198s

Bicu veci Staljin od druga Staljina

4. стратегија

5. Skini mod Sicilian Vespers za Medieval 2 total war tu možeš da igraš sa Srbijom tj. Raškom

6. Agilni poslao sam Vam osobnu poruku

7. doki doki jebeno remek delo, nemam reci!

Jos posle kad sam uzeo pa pogledao baje sa reddita sta su sve nasle po fajlovima ono je jezivo.

8. Video i ja al nisam hteo da spojlujem, japnci su ludi

9. Dan Salvato neki lik pravio, ne bih rekao da je japanatz po imenu, al nema na netu skoro nikakvih informacija o njemu, osim da je 91. godiste lolo

10. Cak ni intervjui neki, nista..

11. Dajte gde može da se skine ta igra, je l' kačeno ovde?

12. немам муда да играм то

13. I ja sam imao predrasude, priznajem!

Prvih sat vremena sam cak hteo i da obrisem i da napisem PROTESTNU NOTU Agilnom. Ali ono sto sledi uh uh uh. I posle prelazenja igre kada sam pogledao neke klipove na YT, sta su preglave sa Reddita otkrile. Nzm kako da pricam a da ne spojlujem haha

14. Pa nikako, ja zato nisam ni pricao nista.

Doduse nisam ni igrao, nije da preporucujem igru, samo sam video nesto sto nikad nisam video haha

15. Dan Salvato neki lik pravio

Sve što sam našao da je taj lik ikada izjavio je nešto u fazonu kako nikako nije ljubitelj vizuelnih novela/dejting simulatora. Razlog više da probaju i oni koji takve igre inače ne bi ni pogledali (a i u tom smislu je igra ispeglanija od ostalih u žanru).

Mada sam se ulogovao da kažem kako je AC:Origins krekovan.

EDIT: Ovo mu poprilično dođe u formi intervjua:

https://www.reddit.com/r/DDLC/comments/7dvb70/hello_my_name_is_dan_salvato_i_created_doki_doki/

16. Ja skinuo igrao 30ak minuta smorilo me jebote vise da citam ona sranja osecam se kao da imam 5 godina.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.