Коју игру следећу да скинем?

1. Pola sata je premalo, jos toliko veceras, pa da vidis sta je igra.

2. Ne radim nista pametno,dacu jos pola sata mada bas imam odbojnost prema japanstinama svim,mora bas da valja.

3. Poprilican hajp oko igrice na netu,ocekujem ili da sije ili da je govno na koje se loze 9gag drkaci na japanski hentai

4. jebeni doki doki literature club hahahahahahahahahahaha

to je jebena MEME igrica za lowkey weebove i tnjiteraše

5. ја се грозим свега јапанског

6. дарк соулс нисам могао да играм јер прејапански изгледа

7. DS sam davno skinuo i igrao nekoliko sati prvog bosa (koji je odmah na početku), nisam uspeo ni da ga taknem. Preteška igra, toliko da nije igriva.

8. ај што је тешко него што је неигриво због неких глупих контрола

9. једва сам лордс оф д фолен прешо а то је као дарк соулс за гласаче саше радуловића

10. Doki doki nije japanstina razjasnili smo to

11. My time at Portia preljubazna igra. Jos uvek je u beti doduse.

12. мени поприлично јапански изгледа

13. I Zhajk izgleda ko da je covek tako da...

14. https://gameplay.tips/uploads/posts/2017-10/1507918537_3.jpg

Ma jok nije sta. al dobro da ne bude da samo kenjam video sam imam 35 min gejmpleja do sat cu izgurati bas da vidimo

15. Moro sam da vidim na vikipediji o čemu se radi. Kakva glupost bože sačuvaj dobro je da nisam bacio dva sata života na to.

16. јел има секса

17. igranje anime igrica je bolest

18. Јел пикселизована свака неприкладна сцена?

19. majkuvamjebem i vi nekoga nazivate daunom

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.