Коју игру следећу да скинем?

1. Santa Clause in trouble preporuka

2. Ima li ovde jos nekoga osim mene da se emotivno uzivljava u igre do te mere da znaci kad igram nesto mora osetim i paranoju a i sposobnost da drzim energiju da se suocim?Meni se RPG najvise svidjaju i star wars kotor 2 ujedno odlican.

3. Pa ako se racuna da sam plako na kraju mafije definitiv edisn
    Onda ima

Btw
    Od 17og na epic gamesu svaki dan free igra, trebalo bi biti mocnih naslova

4. Rus nekad ne treba slusati naredjenja vec raditi kako te srce vodi da ne pogresis u zivotu, a da je jaka zavisnost jeste jaka al svi nesto volimo, pomogni drugome da bi i on tebi pomogo, razumi drugoga da budes razumljen.Kad si dugo vreme nevoljen video igre bas su uteha al nemoze se tako vecito ziveti.Suprotno od nas su ljudi koji nikad nisu osetili ni muku na gradjevini i nemaju problema da drugoga maltretiraju.

5. Dosta puta sam izgubio sebe, da bi pronasao nekog.
    Ceo zivot dajem, koliko god mogu, bila to fizicka, materijalna pomoc. Nije vazno, dajem celog seebe uvek, vrati mi se 0 ali ja opet dajem 100% sebe. Dace Bog nekad i meni. Ne zudim za tim.

6. Igrate li Hades i ako ne, zbog čega?

7. Ne, jer jama sa indy govnima preljeva

8. Samo stalker, samo anomaly, samo hardcore

9. Ja instalirao pre neki dan, nisam jos poceo

10. Rome Total War izlazi remaster uskoro, gde je taj hype za najbolju strategiju svih vremena?

11. Ja sad igram Dragon's Dogma Dark Arisen, presolidan western arpg, preporuka ko nije igrao

12. Zar to nije neko japansko konzolaško govno

13. То има најјаче анимације магија за sorcerer класу икад направљене(торнадо јебени). Једино што је споро, док све избацаш. Добра ствар.

14. Manijak kakve veze ima sto su pravili japanci, pravili su i dark souls pa je opet western style i odlicna igra

15. Probao sam jednom dark souls, video da ne umem da equpujem ni štit posle 2h igre, zajebo. Ali poštujem celu subkulturu koju je ta igra iznedrila. Svakako top 10 najbitnijih umetnickih dela novijeg doba

16. Mora sa kontrolerom da se igra jbg

17. inventori menadžment mi je u krajnju ruku odvratan, to me odbilo na keca u dogmi.
    a dark souls kad bi imao opciju za kvik sejv ili bar da nema rispoun onih kreatura svaki put kad zaginem. plus takođe inventory je očajno odrađen, morao da guglam za većinu stvari. pokenjam se ja na to, kao kežual gejmer. Ali poštujem tu subkulturu što reče zapata. Nisam mazohista što se tiče igranja, pikam sve na normal. Osim Diablo II kad smo u lanu onda ide najtmer :)
    btw, jebeš igricu ako mi treba kontroler umesto tastature a da nije neka vožnja ili pes, pa makar bila i western action rpg

18. Nisam ni ja mogao u Dark Souls da se ubacim kako valja, napravili su da može i mišem i tastaturom da se igra kec, ali ne volim da mi se respawnuju svi oni kosturi i smarači koje pobijem kad god sednem za bonfire. Nije mi leglo ali debeli respekt za žutaće za to što su napravili.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.