Prijava

Pogledo trailer, ima deo sa belom kućom ok je.
Jebeni ejleni uvek sleću u s ameriku, niko ne jebe talibane.

stavio na download ne košta me probam

ok mi bila i Narco Terror, falshback kao na žetone kad se cepalo

Caro, igraj "destroy all humans" lolo

Lepo si me navuko, kakva retarted game haos. Bacio 10ak krava i spržio 5 farmera nakon čega mi se slošilo.

Će remasteruju getea 3, vc i sanandreas. SJW govna mi opet kenjaju u čorbu, uklonili su konfederacijsku zastavu sa majce nekog ultra rendom lika iz neke sporedne misije iz vajs sitija. Zašto braćo probuđena, koji motivi su, čemu prekrajanje?

Igram pomalo sniper elite 4... gadjam iskljucivo u testise, nema jači slo-mo.

Inace bice brutalnih steam snizenja ovaj vikend zbog Noći veśtica

Brate da te pitam, kad igraš sniper elite, jel ti uključen onaj kvadratić što pokazuje gde će metak da udari? Ja kad sam igrao bez toga ne mogu pogodim kriv kurac zbog vetra, a kad uključim to igrica postaje kid ez shit, nema sredine jebo ih kvadratić.

S kvadratićem bre. Pa nisam fanatik jbg

The Outer Worlds.

Ukoliko ste ljubitelj igara tipa New Vegas, isti ti tvorci iz Obsidiana su se potrudili da vam iskuju natenane The Outer Worlds na gotovo istu foru kao NV, bez suvišnih palamuda.
Jasno, glasno, igrivo, pitko, zabavno sa solidnom dozom humora u dijalozima.
Jedina mana bar meni je što je igra previše vizuelno šarena za moj ukus, nije minimalistička uslovno rečeno kao recimo NV koji je opet sumoran donekle, ko Fallout3.
Deluje kao dobar miks New Vegasa i Borderlandsa sa primesama Bioshocka i usuđujejm se da kažem i Mass Effecta.
Preporuka u svakom slučaju.

Izlazi januara God of War za PC. Kao neko ko je imao priliku da igra to na konzoli, topla preporuka. Jednostavno nesto sto mora da se iskusi, čak i ako si kežual gejmer, kao ja

Dal će moći da teraju to ove zastarele mašine kao što je moja tho. I el se treba igraju i prethodni delovi kao da bi ušo u priču il mož se krene i od tog?

Kakve setupove imate braco, kakve monitore, tastature itd?

Šmokljo, mozes dobar setup napraviti za 800 evra nemoj me zajebavat

Ove godine tesko da moze za 800 evra dobar

Pildo batke 800 evra bi morao da izdvojiš samo za grafičku, i to čak ne za top of the line grafičku. Ja sam ovo moje sranje platio circa 1k pre nekih 5 godina. 1060 grafička mi je tad izašla oko 300 evra, i kolko vidim drži joj se cena iako je odavno zastarela.

Jebem majku kripto majnerima direkt u pičkicu

Sto se price tice, nije potrebno da si igrao prethodne delove, iako je sequel, nije reboot, prica je samostalna i zaokruzena, uz minimalne reference na prethodne delove.

A za masinu, ipak je igra iz 2018, ne mora bas sve na ultra lolo

I da, bitna stvar za ljubitelje serijala, snima se hbo last of us. Kasting mi je katastrofa, ali prica je tolko dobra da mislim da ni hbo to ne moz zasere

Bar nije netfliks kurčevi, kolko su mi se popišali po bitchera tragedija jedna, hbo malo dete u odnosu na ove SJW cucklordove.

Pa brt hbo je bio woke dok netfliks nije bio u mudima