Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Dobro mali mi sample size pa neću da serendam mnogo, u gejmotron kolko se sećam nije bilo previše tog woke sranja (osim osme sezone to se nije desilo), ali netfliksovci su mu jebali nanu naninu sa wičerom i colorblind castingom.
kupio sam PS4 i iskreno nisam se pokajao najbolje bacenih 300 evra nasao od nekog lika PRO onu tisu verziju
odigrao kingdom come deliverance - mnogo jaka igra i IMERZIVNA samo sto jbg ima bas gadne mane sto se tice grafike i borbe na konju/fizike
red dead redemption 2 - jedna od najlepsih igara, saint denis nocu je najjace iskustvo u igri koje ce postojati dugo vremena, cyberpunk moze da im se sagne, drugi deo igre jako opada u kvalitetu bas me je smorio cak sam i skipovao pola dijaloga do pred sam kraj
days gone - do jaja igra podseca me na left4dead dobre dane samo third person i open world
preko kompa bih samo mogao da sanjam o igranju bilo koje od ovih igara sa stabilnim frejmrejtom bez jedno 700 evra i to je pitanje
Brt imam i ja PS4 pro i jako me je smorilo to sto dosta igara radi u 30fps, koj kurac. Svakako pc > konzola
pa dobro al ja ne planiram da odvojim 1000e da bih igrao par godina i da se bakcem s modularnim sistemom
luvatare daj specs.
Lele KCD na konzoli brate, ja ga jedva igram na kompu mogu da zamislim kolko je sjeban combat system i fizika na soniju. Ovom prilikom da se najebem dece Activision-u što ne odrade port Kreš rejsinga za PC, oću da se vratim u djetinjstvo a da kupujem konzolu samo za to ma vaaaži.
Kada se naigras dovoljno igrica postane ti jebeni smor.
Nesto kao sto prestanes da gledas crtace.
Msm ok je nekad pogledati neki crtani i odigrati neku igru daleko bilo al cirka od zadnjih 30 pokusaja skidanja instala i raznoraznih introa mozda su uspele svega 3 4 igre u zadnjih 5 god. Cak stavise radije cu skinuti neku igru koju sam postovao pa da se prisetim. Ovo novo sve mi je Rasta.
Izgleda su pravljene za nize oblike zivota koji i dalje imaju dovoljno empty space u lobanji pa ih radi.
Msm to kad napunis 55. Mada ima vrsnjaka koji i dalje cepaju.
Slažem se, sve ide s godinama.
Doduše ni ovi noviji AAA naslovi nisu nešto po mom ukusu, a i ovi budući u najavi takođe su mi neprivlačni.
Poslednje u planu od novijih su mi RDR2 i poslednjih par Assasin Creedova.
E jedino Stalker 2 mora piknem ma kakav god bio.
Jedine tradicije koje se držim, ispoštovati svaki budući FM.
Krekovan, ofc
Nije toliko do godina koliko je do pristupa i samog dizajna.
Svelo se na jebeni holivud i ranije sam spominjao.
Igra mora da ti bude real feel to je najbitnije, da te hipnotise da ono kada vidis 3d model picke osetis ljubav. To je u tolikoj meri geekovski da je space invader igrica sa vecim koeficijentom duse u odnosu na to.
Sve se svodi na modeling i wow efekte sam gameplay je zanemaren uglavnom kao i u realnom zivotu.
Takvo vreme.
Inace moji klasici su sve fife do 2008 (stara tastatura) sniper elite svi, cod svi, moh svi, dead space svi to je to otprilike, bilo je i nfs dosta ali to je to. Sporadicno jos po koja.
Sve ovo dalje mi se nije primilo.
kingdom come ne zabada na psu uopste samo je sjebana fizika u igri prilicno, ne ucitavaju se modeli lepo cesto i puna je bagova i dalje, bukvalno nedovrsena igra
jedino sto zameram je sto su vremena ucitavanja uzasna ali to je i na kompu tako
naravno luk i strela na konzoli lakse je da naucis pravi luk i strelu da koristis
Eru, kako se na joypadu sony resava situacija senzibiliteta misa na desktopu?
Na koji nacin podese istu igru na razlicitim platformama i usklade levele tezine da bude verodostojno?
Gaming ne mogu da zamislim van pc okvira. Eventualno sportske igre na konzolama kao davno na soniju i segi.
Za multiplejer u istoj prostoriji ofc
Ja nekako mislim da su developeri koji drze do sebe, naughty dog, santa monica, pa i rokstar, poslednji bastioni kvalitetne umetnosti, a indie developeri posednji bastioni nezavisne umetnosti, a da je prijemciva i svarljiva. Price i momenti koje sam doziveo uz igrice, rame uz rame su mi s najboljim filmovima i serijama koje sam pogledao. Sto narativno, sto vizuelno sto poucno. Jebem li ga, Dutch-Artur dinamika odnosa u RDR2, licno ne verujem da je u 21.veku nesto bolje i organskije napisano. Plus rdr2 ima tu prednost u odnosu na neku top seriju sto istovremeno mozes da se tuces u salunu, i u slow-mo ubijes jedno 10 kaubojaca lolo
Cak i da te prica ne zanima, koliko puta se vozis kroz Los Santos i ne radis nista, slusas radio i upijas atmosferu.
Citajuci ovo tvoje setio sam se maxpeyna
Mada ovo sa radiom je bas noob. Na takve pglu igrice pustis svoju mjuzu
Msm ta sloboda imas radio u kolima slusas presete, vozis se los santosom
Klasican no life rezon
Pa max payne, isto medij koji je mogao samo kroz igricu da bude isprican, sva 3 dela. Film bi bio limunada. Igrica je 》cheff's kiss'《
Max pejn je przenje klasicno dinamika pustis plejlistu igras flow
Ko lara ili prince of persia 2000+