Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja par godina nisam na komp instalirao nista. Najvise zbog jednostavnosti preferiram konzole i jer su sve igre optimizovane za dzojstik, radim preko kompa pa nema sile da bih igrao ista da treba mis i tastaturu i za to da drkam imao bih vec 3 karpalna tunela
Plus soni i nintendo imaju mnogo dobre ekskluzive
Ali kako brate, kako npr red ded ili neka pucačina, kako nišanite? Sećam se kad sam na soni kecu igrao medalju, mora se drži L2 pa pomeraš nišan, užas.
Valjda imaš auto aim evo ne znam, ne igram igrice godinama al kapiram da je malo to unaprijeđeno od tada a i tada se mogo čovjek štelnut da mu bude skoro ko na kompu pa sjecas se Chris smoovea i coda na psu
Pa da, auto aim na soniju, a na switchu cesto ima gyro aiming sto radi odlicno
Msm nije tesko ni nisaniti kad se naviknes al nije bas za multiplejer
Gambisa konzolas
ja sam bio u pocetku u fazonu brate kako iko moze ovo da igra, prva igra mi je bila red dead 2 kao stress test za ps4 da proverim da li me je zajebao slucajno lik da se nece pregrejati i to
uglavnom posle mesec dana kao da sam ceo zivot koristio dzojstik bas je prirodno i to sve
Joypad je bas noob varijanta.
Kod tastature radi kicma ovde radi lazy bag
Cara s ovim noob smaranjem postaje novi stratimir, vo iz kupusa itd...
Da
Bergas
Jbt pricamo o gamepadu kao nubovskom elementu igrica
Jel ti i to t zavere jbt. Bitno da kad se ispalis ko majmun isprozivas me jakim udarcima u rebra raskrinkavanje alter ega zahvalnosts za par godina ne predstavlja transfer pod izgovorom ovo je samo vukajlija.
Zap.
Pa ako ti je igrice = fps onda jeste tastatura/mis bolja opcija. Ja fps ne gotivim osim Doom-a uopste
A zapravo mis tastatura su bolja opcija samo za fps mobe i rts. Voznje (analogni trigeri), dosta rpg-ja i generalno 3D kretanje (analog stick) mnogo prirodnije sve na kontroleru, PES/FIFA isto i ostale sportske igre, tuce tipa Mortal Kombat isto bolje na dzojstiku i platformeri. Kontam da ne bi najbolje radio neki MMO tipa WoW sa 47 magija ali me bas boli kurac da igram MMO
Prenaporan lik, jebote...nisam ga tako doživljavao.
Tačno onaj smarač kog neko dovede u društvo i koja god tema da krene od nuklearne fizike do turšije on kreće da ti objašnjava kako je u stvari zapravo.
Kad baš smori i neko hoće da ga bije, ovaj s koim je došao krene " nemoj, ne znaš ga, dobar je on lik u stvari"
+100
lose je ostario
Al dobro, nekad je ovde pravilo, sto si nepodnosljiviji ovde, lepse ti ide u RL, nadam se da je tako i kod bata care. Izuzetak je melkor, on je cemer i ovde i u rl
Tom logikom stratimir je bilioner i jebe viktorijine andjele svakodnevno lolol
Pričao je čini mi se tulumbac ili neko ne sjećam se da je blejao sa carom negdje i da je baš normala lik uživo
Ma dobar je carimir, samo fura ta "noobara stritz pandan" priče kao da je 2011 i armija raznih ninki92 svrsava na to, skapirace da to vise ne prolazi.