Коју игру следећу да скинем?

1. Melkore, što te jebu ovi dobri ljudi

2. Svi su ovde normalni ljudi uzivo.

3. Ma dobar je carimir, samo fura ta "noobara stritz pandan" priče kao da je 2011 i armija raznih ninki92 svrsava na to, skapirace da to vise ne prolazi.

Armija raznih ninki92, kako ovo zvuči moćno :D

4. Video sad trejler za the last of us hbo seriju. Nadam se da nece jebeno usrati, ali nije obecavajuce da joel ni ne lici na sebe. Bas sam pre neki dan odigrao oba dela ponovo, najbolji serijal igara ikada napravljen. Pogotovo prvi deo, ne znam kad me je osim tlou 1 igra nakon zavrsetka ostavila u fazonu mind blown, da pola sata nakon igre samo sedim jebeno i ono, upijam jebeno sta se desilo i razmisljam. Najbolja igra ikada. I dvojka je fenomenalna, ali keca po mom mišljenju ne moze da nadmasi nista. Ceo zivot igram jebene igre ali nikad me nijedna nije oduvala toliko. Ko nije igrao, brate, iznajmi soni stagod, uzmi par slobodnih dana na poslu i zahvali se posle

5. nešto baš nisam ljubitelj horora, osim sajlent hila i re, starih ofc

6. Također, a i vidim da je TLOU2 popio neki hejt po netu za SJW sranja i wokeism. Reći ćemo da ih zbog toga nisam igrao a ne zato što sam sirotilja koja nema pare za konzolu.

7. nešto baš nisam ljubitelj horora, osim sajlent hila i re, starih ofc

+1

8. Pa meni ni dvojka nije wokizam, sta, glavni lik gej, to samo po sebi nije woke, woke je kad ti guraju da je strejt beli covek zao. A strejt beli covek je najvoljeniji lik serijala, Joel

9. Tacno zap, ni najmanje nije wokizam nego debili po netu jedu kurac i vide ga svuda, ko sto neoliberali svud vide rasizam homofobiju i mizoginiju.

Ni ja nisam ljubitelj horora, zombiji me smaraju opako, nijedan noviji horor od RE4 nisam igrao (osim ovoga). Prosto ovo je jedna od najboljih prica ikada ispricanih i perfektna igra u svakom smislu

10. Clickeri su fenomenalni zombiji u TLOU, zajeban zvuk, i nisu jednostavni protivnici, ne mozes 50 njih da naslažeš

11. Gde preporucujete da odigram RDR2, konzola ili pc?

12. Gambijeva preporuka TLOU-a ko da ti uvaljuje šaomi, brate probaj the last of us prvi deo najbolji odnos cene i kvaliteta, molim te brate igram igrice ceo život al ovo je najbolja igra na svetu uzmi godišnji probaj nećeš se pokajati veruj bratu

13. @gallant kosovar
    PC gospodar-rasa

14. GTA V prelako igrati na plejstejšenu s auto aimom rokneš svakog iz prve a pritisneš dva dugmića

15. Inače ja sam N O O B i ne znam

16. Kosovar igraj sta god ti ima jacu konfiguraciju. Ja sam igrao na soniju i odlicno sljaka, al ako imas brutalan komp moz da instaliras modove da izgleda jos bolje, sa raytracingom i kurcima

17. Jedno pitanje - jeste li kopali po jućubu gameplay igrica iz detinjstva koje niste mogli da predjete?

18. Dobra stvar za rdr2, cak i da igras s vrlo prosecnom grafikom, imaces iskustvo zivota.

19. Koliko je vrlo prosecna grafika u centimetrima moja je oko 13,5 jel moze da pokrene na high

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.