Коју игру следећу да скинем?

1. alt шифт пreчiцa ниje толко коmplikoвано

2. pa tako i treba da se piše srpski jezik plidu, a ne da se miješa sa engleskim

3. Čekaj jebemu miša, jel treba tako ili kako se izgovara tj. Пилгрим и Војаџер ili ako je riječ iz engleskog jel je onda ne pišete na ćirilici nego na latinici?

4. ako si počeo da pišeš na latinici pišeš do kraja na latinici, ako si počeo na ćirilici pišeš na ćirilici, to što je badvajzer napisao je po pravopisu nepravilno ali savršeno razumljivo čitaocu, s tim što je malo nepravilno napisao reč Voyager ali to je to

5. Немојте ме стрељати.

6. gotovo sine poslao sam crnu trojku na tvoju adresu, pozdravi se sa najmilijima, pomoli se svome bogu i pripremi za počinak

7. aha tek sad uopšte vidim šta je napisao :D pa jeste malo bzvz u pravu si ipak plidu

8. crnu trojku

3 oficira BH Armije

9. Uzeo sam Horizon Zero Dawn puni paket. Odlično će se uklopiti u kolekciju igara koje ne igram jer nemam kad.

10. Skoro sam kupio grafičku iskrsla za 80e od jednog sumljivca lol vredi bar 150e po oglasima i to polovna a nisam uključio desktop min 3 nedelje bukv od kad sam instalirao drajvere i isprobao dal radi

11. Није скуп тај Хоризон само 50 еври на Стиму.

12. Планирам и ја неку нову (половну) графичку да узмем. Не знам има ли калвих добрих за 150 - 250 еври.

13. само 50 еври на Стиму.

Uzeo ga za ps4, sniženje bilo pa je koštao 10 ljutih evri

14. da li ste znali da ima način da nabavite koju god igru želite besplatno?

15. legalan i provereno uvek funkcionalan način?

krek scena ionako nije ono što je nekad bila mnogo se čeka na neke naslove a neki se ni ne dočekaju

16. mrš jebem ti tri mame

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.