Коју игру следећу да скинем?
  • atomski mis

Ja sam za to da ipak podrzim programere, ali da su neke igre preskupe jesu. Svako mora od neceg da zivi i taj programer placa i racune i hranu.

• 627

Сваки мали студио је купљен од велике корпорације и мали талентовани студији раде ове велике пројекте, па зарада од ГТА 5 може да покрива програмере у наредних 50 година, тако да ме боли баш курац за програмере и да плаћам игре искрено, ако треба подржати некога то су ови ситни девелопери који праве типа Врлд Пф Гу 2, исите њихову игру купите.

• atomski mis

Ima poentu to sto kazes o tome nisam bas razmisljao, ali mislim da CD Project Red nije kao sto je EA sports.Mada treba biti obazriv s piratskim igrama i ne skidati bas od svakog.Nego goldberg steam emulator jel bezbedan mozda?

• mesni narezak

jeste. nekad je goldberg bio bog i batina i još uvek jeste, samo je malo više andergraund ovih dana.

• 627

Види и ЦД Проџект је јак, имају јаке игре, и биће наставака од тих игара од којих ће зарадити брдо лове од западњака, приде имају ГОГ.

• 627

ГОГ имају за нас сиротињу источњачку :)

Mada treba biti obazriv s piratskim igrama i ne skidati bas od svakog.

ФитГрл скидање, а ја искрено никад нисам имао проблем кад сам скидао у последњих 15 година сиг.