Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ne spuštaj se na taj nivo, nego piši kako je bilo.
E, preko fona sam, pa mi je nezgodno. Do veceras dobijate izvestaj.
A sto sam se spustila na nivo ove budale.. Jbga.. Stvarno je smorio.
Па, тек сад видех ову тему. Сећам се да је буразер у 4, 5 основне ишао на неку свирку, водио га неки лик из краја. Ћале је одувек готивио и ето, некако се пренело на нас. Нешто као Влада и Гиле, рокенрол за децу. :)
И ево једне, пред одлазак на одмор:
http://www.youtube.com/watch?v=3tbjXxIP4D0
И једне за оне који остају:
http://www.youtube.com/watch?v=q2v17DSV8Zc
Нова година дочек 2011. испред скупштине. Шутка у првом реду, сељаци се скинули голи и скачу по асфалту, и после 5 минута стаје шутка на некој песми и каже Цане : "Шта је пичке, јел се смрзли!?"
Свирка у дискотеци у Јерусалиму, креће да пичи дим машина и Цане каже: Шта је Јевреји, фрка, а?
:р
hahahaha, zlo, nisam čuo ovaj. :)
А знаш онај кад бијо Стефи Костић на свирци и каже Цане: Ало зиљави, врати кулен стоко!
Ово за Јевреје је право... :)
Сљедећу причу сам користио у једној својој дефиницији, али морам и овдје да је пустим.
На некој приватној журци у Београду Цане затекне Славка Штимца у клоњи како баца пеглу и добаци му:
-Шта је Славко, тражиш вучјака?
(ко је гледао филм "Вук самотњак" зна о чему се ради :))
На свирци у првом реду Беки Бекић и Цане му каже: шта је смешно коју пичку материну, има и онај кад публика попали упаљаче а Цане ће: Шта је пичке варате у тетрису?
Iznapada ja narod juče bez razloga (iznapadao alkohol majku mu jebem ) valjda se ne ljutite mnogo :P...
Evo da se pomirimo uz jednu od jebenijih stvarčica čika Caneta
http://www.youtube.com/watch?v=JiacsaYzngs
e pa ovako..
pokisli smo kao miševi, i onda je cane onako fiiiiino isproziv'o organizatore, ali baš.
i oduševio me je. čovek ima neverovatnu komunikaciju sa publikom, ali predobru.
zatim je isrpoziv'o i obezbeđenje.
i reko je da nas nikad neće zaboravit'.
divan je, zaista. više no što sam očekivala.
Cane je prepotentni kulov odvratnog naglaska ali ima svojih momenata :)
Priča iz Zrenjanina
galami na svoju ženu, otvara vrata i
MARŠ IZ MOJE KUĆE
ona- OVO JE MOJA KUĆA!
on- MARŠ IZ SVOJE KUĆE!
auroro, to sam i ja mislila, ali se uverih u suprotno.
nekako je "na strani publike" protiv "odvratne vlasti i kapitalista". jako interesantno za videti :)
Pa vidi kristino ja sam brejkerse prvi put gledala...čekaj...1987.godine i imali su neku oštricu koja je ipak maaaaaalkčice otupela vremenom.
Devedesetih su ipak tražili prevelike pare za klupske svirke čime su doprineli i oni da se rok razbije, jebeš ga ne možeš tražiti 5000 maraka za jedno veče kad narodnjak peva za 800.
A poslednji put sam ih gledala na Egzitu pre par godina, vodila sam sina, krenula je šutka ali onako malo agresivnija i pomalo panično je apelovao odozgo
ALO LJUUUUDIIII SAMO POLAKOOOOOoo
;)
Прво, шутка која је заузимала вероватно цело трећину концертног простора је била константна, и трајала је од прве песме до последње. Иначе, отворили су са "Хеј ти доле у мраку", не са песмама са последњег албума.
Организација је била очајна, кад сам пре пар недеља на локалној телевизији слушао организатора (познат као Вецко), рекао је да ће бина у сваком случају бити покривена, тако да у случају кише неће бити проблема. Јесте да јуче није деловало да ће бити кише, али у сваком случају, велики пропуст. Концерт је каснио сат времена и више, и прекидан је једном због проблема са струјом.
Свирка, већ рекох, откинули су. Са последњег албума су свирали само Лоботомију, што је скроз кул. Једино ме је изненадило то што нису свирали "Прстен"... Остало све је био стандардни репертоар. Антон ме је одушевио, лик је цео концерт одрадио са осмехом на лицу, тачно се види да човек ужива у томе што ради и после 30ак година. Цане, рече Тина, има фантастичан однос са публиком. Није нас подјебавао, али се зезао све време. Кад је почео концерт, звао је Вецка (организатора) да изађе и извини се људима, што је овај и урадио. Сад, што је извиждан и што га је неко гађао флашетином, друга прича.
Киша лила к'о из кабла цео концерт, ја сам буквално исцедио пар литара воде кад сам се вратио кући. Сређа па сам пошао у најгорим панталонама и кошуљи, као и у старкама које су већ у фази распада. Како год, никад ми више није било све једно зато што је падала киша, могао је и град да пада, све укупан провод је био сјајан!
Иначе, негде на пола концерта, на бину се попела нека два идиота, и обезбеђене (које је иначе било у жутом) почело да их јури, они побегли у публику, и ови из обезбеђења као нешто гледају ту да их појуре, шта већ, а Цане ће: "Нико не сме да вас бије. Жућа не зна српски. Жућо, сиђи доле", и гледа у овог из обезбеђења све време, лик нема појма о чему се ради.
Било је још много одвала, али сам тренутно уморан од трочасовне авантуре путовања возом на релацији Ниш-Алексинац, тако да, писаћу кад се сетим. :)
Šta je, šabalala? A gde su maja bez rukava i jadranke? M? :)
Јадранке на свирци? Нека, ипак бих волео да се вратим кући са целим стопалима. :)
I gde, Manitua ti, nađe vozom da ideš? Mnogo jeftinije, a?
A što se organizacije certa tiče, ja sam ih slušao u Domu omladine, koji je kul jer nekako kompaktan, i stremi ka bini, ali je ustvari njesra jer ima dvoja mala vrata kroz koja moraš ako oćeš da pišaš. Dok se probiješ iz prvih redova, izgubiš volju za životom. A koncert bez piva ne biva.
Иш'о са два ортака, да уштедимо 150 кинти и да се зезамо. :) Завршили после два и по сата у биртији у неком селу гледајући последњи гем Ђоковић-Надал, стопом дошли кући. :)
Kiša pičila ceo koncert,na početku Cane poziva organizatora na binu da se obrati ljudima, masa zviždi, gađaju organizatora, ovaj se nešto izvinjava i govori "Vi ste najbolja publika"
Cane odgovara-Izvaćario si ljude...