Партибрејкерс - музика & афоризми

1. A ne kontam što je izvaćario ljude? Pa nije mogao da zaustavi kišu... ili je to sve zbog bine?

2. Bina je trebala biti pokrivena, al organizator debil pratio vremensku prognozu i kao rekli nema ništa od kiše, a ona ubi ceo koncert. A i koncert kasnio zbog kiše skoro jedan sat, mada je bilo dojajno i na kiši.

3. Иначе, негде на пола концерта, на бину се попела нека два идиота, и обезбеђене (које је иначе било у жутом) почело да их јури, они побегли у публику, и ови из обезбеђења као нешто гледају ту да их појуре, шта већ, а Цане ће: "Нико не сме да вас бије. Жућа не зна српски. Жућо, сиђи доле", и гледа у овог из обезбеђења све време, лик нема појма о чему се ради.

ахахаха, какав цар. И даље му га даје

4. joj, da.. to je bio epic momenat.
    kažem ja.. car.

5. Zna li neko zašto Cane, sa godinama, sve više priča i peva kroz nos? Albumi sa početka Brejkersa nisu takvi...

6. Немам појма, приметио сам и ја то. Мада, скроз кул ми је и овако. То његово причање кроз нос даје неки шмек њиховим песмама.

7. Ma jašta, ali mora da je neka devijacija, nema šanse da se folira stalno :)

E da, jednom, iz nekog razloga, pozove Gajšek Caneta u emisiju Agape na Studiju B - onu smaračinu o religiji i filozofiji. Bio tu i neki pop. I kenja Cane o pravoslavlju, a kad su pustili reklame, okrene se popu i onako uzbuđeno pita: "Oče, je l ovo što sam ispričao bilo kanonski?" :)

8. Немам појма, приметио сам и ја то. Мада, скроз кул ми је и овако. То његово причање кроз нос даје неки шмек њиховим песмама.

Ааам, слажем се. Много ми је кул његов глас.

9. На прошлом Беер фесту, августа 2010. године, излази и поздравља 80.000 људи:
    -Где сте уринари! Ту где ви газите ја сам одрастао...
    *

10. Немам појма, приметио сам и ја то. Мада, скроз кул ми је и овако. То његово причање кроз нос даје неки шмек њиховим песмама.

Itekako daje smek pesmama, al' mi je straaaasno iritantan kad krene da prica, mislim njegov nazalan glas, al' kad peva... :D

11. "Ljudi! Ovu su zadnji dani Slobode! Zato igrajte!"
    Cane je LEGENDA!

12. Немам појма, приметио сам и ја то. Мада, скроз кул ми је и овако. То његово причање кроз нос даје неки шмек њиховим песмама

Daje šmek prepričavanju njegovih izvala.

13. inače, preporučujem svakom da nadje i pogleda koncert iz 91. ''partibrejkers u dvorištu''. Stare stvari, Cane ludji nego ikad. Možda jei neko od stare garde sa Vuke i bio tamo...

14. inače, preporučujem svakom da nadje i pogleda koncert iz 91. ''partibrejkers u dvorištu''.

U Kruševcu?

15. zeljček

На прошлом Беер фесту, августа 2010. године, излази и поздравља 80.000 људи:
    -Где сте уринари! Ту где ви газите ја сам одрастао...

И:
    - Боље да вас заливају/се заливате знањем, него пивом...

Тако нешто.

16. U Kruševcu?

Ne, u bg-u. Za taj znam.

17. Иначе, сетих се сад једне извале од суботе. Након што су та двојица побегла у публику, и Цане смирио обезбеђење, каже он онако озбиљно: "Људи, има струје овде, немојте ово да радимо, побиће нас струја, слушаћете Електрични Оргазам!"

18. Пекиша ево после песме овде то "Вас нико не сме да бије!" :Д
    http://www.youtube.com/watch?v=OQUGUrs-e5g
    Снимано је фиксним али јебига...

19. Да, то је то. :)

Не знам како ми овај клип није изашао кад сам тражио јуче да видим да ли је неко снимио нешто...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.