Legendarni profesori

1. Da li ste bili u prilici da vam predaje neko od profesora koje ljudi smatraju novim Kostom Vujićem?
    Ja sam eto, završio godinu kod Riste Dilparića, legendarnog metnuzalema koji zajedno sa svojim ne manje legendarnim kolegom Kostom Ćulumom, sa svojih pedes pešes godina počinje da oseća krizu srednjih godina. Dingospo je legendaran sa svojim nebuloznim pitanjima koja ubacuje u ozbiljna ispitivnja("Kako povećanje vlažnosti vazduha utiče na razmnožavanje komaraca" je naponavljaniji, ali ima i boljih). Udrite.

2. Професор веронауке, Шеки, са својих 50 година јури дупло млађе женске, и цео дан из кафића ''Голф'' снима гузове младих манекенки...Иначе, познат по томе што пише небулозе у напомени..

3. EKONOMSKA KRUSEVAC

4. Nije docoljno kul, nema ga na guglu.

5. Ne moze to tako, krije se u GOLFU :)

6. Moj profa panic...
    Dodje na cas..Bude 5 minuta (iscita novine) i izadje...
    Pitanje za 4...pesnicka slika u hasanaginici...

7. PERA CRNOGORAC!
    Predavao mom ćaletu u Jagodini, predavao profesoru Istorije u Rekovcu, predavao stricu u Kragujevcu i PREDAVAO JE MENI* MENI! Čovek je jebena legenda, on i njegove lovačke priče!

8. Мој профа из средње, предавао православни катихизис. Вози млазњак, прича 10 језика, тренира аикидо, бијо избацивач на Егзиту, прич'о нам о дрогама на предавањима. Иако нисам православац, иш'о сам код њега на предавања, јер је царина.

9. Кеве ми немам појма како се овај профа зајебант звао, али смо га звали Фики. Лик је предавао физику и хемију и јебо је кеву колико је био добар...

10. Pričao nam kako je proteran u Rusiju jer je govorio loše o Ćopi nakon što je ovaj oteg'o papke... I tako navik'o se on na klimu al' još ne mož' da pije kao oni, na pola njihovog kapaciteta on se ubije k'o majka, i priča dalje kako se jednom napio, dohvatio pušku i krenuo u lov. Krenuo na planinčugu i šeta se on, šeta tako par sati kad se odjednom saplete i slučajno opali iz puške i mrtav pijan nije mog'o da ustane posle, i kad je ustao vidi on međeda kom' nedostaje pola glave!

11. Au, majkumu, taj je car keve mi!

12. Mi smo u osnovnoj imali nekog indijanca, predavao nam fiziku, 21 godinu imao. Urnisali smo ga. Njegovi roditelji zvali direktorku da se zale da smo nemirni na casovima. Kada neko opsuje u napomenu napise citirano sta i kako je opsovao. Pola godine nam bio.

13. Маре Ејлиенс (не знам му право име), предавао историју у гимназији свети Сава у БГД-у. Навијач Партизана, члан групе Ејлиенс... не пропушта текме, бије се с муријом и све што уз то иде. Дешавало се да пусти раније са часа како би могао на време да стигне на неко гостовање.

И причали су ми старији из краја да је деведесетих у ОШ Дринци Павловић билогију предавао лик који је долазио са прангијом на час у стављао је преко дневника. Кожна јакна, ер макс, кајла, све у свему тотални криминал... Не могу да се сетим имена...

Јел их зна неко?

14. Мој профа веронауке у средњој, попа који свима баци коску( ученицима). Једном он види једног металца, скроз у црно обученог, и каже: Видите децо, држим ја тако опело јуче, и видим једног овако обученог ко ваш друг, са тако дугом косом... Да није био тако свечани тренутак, тачно бих га опалио оним кандилом, све би звезде видео, не би мајку могао да позна... цар :)

15. U Politehničkoj u Požarevcu je predavao lik koji se kasnije, kako sam čuo, prebacio u Zabelu na ''doškolavanje''. Matematiku predavao. Komotno si mogo kod njega da eskiviraš časove cele godine ako mu na kraju u vežbanku, na poslednjem pismenom, tutneš neke devize. Godinama forsirao taj stil rada dok ga nije izdao neki siromašak jer mu tražio 50 evra za dvojku. Više dođe pičketina matora lopovska nego legenda al' ajd reko' da spomenem.

16. Ja bih da se pohvalim da idem u gimnaziju u kojoj ima do tri normalna profesora, svi ostali imaju neki svoj brljivi sarm, neki u negativnom, neki u pozitivnom smislu.

Morala bih da izdvojim profesorku Olgicu za geografiju koja mi je predavala u prvom polugodistu i kod koje si za trojku pricao recept za kacamak (delo mog ortaka) jer, jelte, ona ne slusa sta ucenik prica i mnogo su joj interesantnija desavanja koja je mogla videti kroz prozor. Jednog dana se lik iz mog odeljenja smorio na casu, skocio kroz prozor sa prvog sprata, njemu nije bilo nista, a Olgica je bila unistena nakon svih onih godina pomeranja njene cenjene zadnjice od strane ucenika, i otisla je u penziju.

A Katica za informatiku mrzi zensku decu, uglavnom plave kose, jer joj je muz pobegao sa ucenicom pre puno godina. Ja sam izuzetak zato sto je bila koleginica mojoj babi, razredna mom caletu, a i ja se ne ponasam kao zensko.

Jedan od matematicara mnogo lici na Mister Bina, i fizicki i psihicki, profesorka francuskog mi je rekla da sam za lecenje, a mojoj ortakinji da je mrzi, Spirko je furao crvenu cirokanu kao mlad, steta sto mi ne predaje, i ne mogu ostalih da se setim, mrsko mi, gotova je skolska godina.

17. Nastavnica geografije, bila mi razredna neko vreme, dok je nije smorilo, pa se izvlačila na loš vid i godine. Starija od škole dva'es godina, večiti zajebant. Na čas nikad normalna nije došla, nekad dođe na odmoru, nekad pet minuta pred kraj časa, čitav život kuka kako nema vremena da sve ispredaje, a kad se reši da počne, zaboravi o čemu treba da priča pa razglaba o ciganima, sapunima, kanibalima, reci gde se kupala kao mala, pa onda počne da priča o svojim planinarskim dogodovštinama (sa svojih se'set i kusur ide svakih nekoliko meseci da se pentra po nekoj planičugi), priča kako je mazila Zevsa na Olimpu i još mnogo gluposti. A što traži da se zna, to niko ne traži! Jednog lika je ganjala za 5 da zna sela u Africi. A inače jebe kevu sa nekim vukojebinama - bitnije joj je da znaš neko sranje o kamenu u bašti seljaka na Kavkazu, nego glavne gradove Evrope. Na jednom času je zajebala sebe i svoju senilnost, pa smo 37 puta napisali definiciju fjordova - svaki put sa imenjenim redom reči ili sa dodatom ili oduzetom informacijom - ali u principu jedno te isto. Obožava praktičnu nastavu, odnosno slikovito dočaravanje geografskih, ali i bilo kakvih drugih pojava kao na primer - devetoro dece glume Sunčev sistem i okreću se jedni oko drugih. Svaki dan prelazi po nekoliko kilometara, nikad ne ide normalnim putevima već se pentra po brdašcima i sl. Ujedno smo je i mrzeli i voleli. Jedva sam čekala da je ne gledam više, a sad mi jedina nedostaje iz osnovne. Legenda!

18. A bila je i jedna nastavnica engleskog, bolest od žene, na glavi tri dlake, ćelava u pičku materinu, ružna k'o kurac i neprevazišeno luda. Nigde ne ide bez svoje biblije u kojoj je napisala kako želi da smrša i da nađe dečka. Na sve što joj nije po volji odgovara sa:,,To nije hrišćanski!''. Na času ako pomeriš glavu letiš napolje. Mada, ako je ne pomeraš opet letiš jer je ismevaš. Kod nje na času u učionici bude maksimum petoro, ostatak kod psihologa, pedagoga ili direktora, zavisi ko je tu. Ne daj Bože da se izjasniš kao ateista ili, iju!!! musliman, kada ti da bibliju da joj čitaš (na času), zalepiće ti keca istog momenta. Čak je i bolesni manijak veroučitelj (mrzi sve koji ne nose krst) rekao za nju da je luda.
    Što sam se više svađala s njom i spuštala je, to me je više volela. I sad se oduševi kad me vidi na ulici. Bile su i neke budale što su je volele. Njih je mrzela. Čudak.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.