Prijava

Imam LG P-500 koji sam pre koristio stalno. Uvek sam visio na youtubeu preko wifi. E sada ja ga ostavim na miru par dana i vidim da više ne čita sim karticu, znači nema poruke i pozive i wifi ne radi.
Ne znam šta je za ove pozive mada nije u sim kartici, znači kao da ne može da hvata mrežu, ali piše da ne radi sim kartica što nije.
Ovaj wifi je isto čudan, sve je lepo radilo a sada kada odem na wifi preko settings on se uključi i onda izlazi nešto kao loading znak na kome piše "skeniranje" što mi se nije nikad pre dešavalo.
Mislim da to ne rade antena za mrežu i wifi ali nisam siguran. Ja odneo nekom liku i on da bi ispao pro kaže da je otvarao telefon i da je sve popravio i da je baš sada hvatao wifi prekoputa. Naravno provalio sam da sere jer nije bilo nikakve promene.

E, grujane, hvala ti...
Tako neku ideju sam imala, ali nisam je bila realizovala ispravno.
:)

Vlajko, tebi ne mogu da pomognem sem da izbacim u aktivne... ;)

Зна ли ко, како да избришем тајмскејп? Који је иначе фабрички у телефону, а мени непотребан. У питању је икспирија икс 8.

Recite mi jednu stvar. Koja navigacija je dobra za Froyo sistem? Ono, dima 3d pregled ulica i te kurce.

Сигурно ће некима од вас ова питања звучати смешно, будући да сам тотални лаик за Андроид, али да ли је могуће некако проширити меморију за инсталирање апликација (само око 200 мегабајта имам) и како се врши апдејтовање ОС-а (на Андроид 4)?

Тако што ћеш рутовати телефон (имај на уму да тиме губиш гаранцију) и тиме добијаш потпуну контролу над телефоном и апликације можеш да инсталираш и на меморијској и ето теби меморије колко хоћеш.. Изгуглај како се root-uje твој телефон, гугл је чудо… :)

Da ozivim malo temu.
Uzeo sam LG optimus Hub, sad se navikavam na ove sajber kurajber fore. Touch screen me ubija, jer sma ceo zivot furao one sa tastaturom obicnom,al navicicu se.
Aj predlozite neke korisne aplikacije.
Vidim svi pominju te neke task managere,al ja nesto ne osecam potrebu da ih koristim.
Aplikacije koje ja koristim:
TuneIN -radio stanice , pusta preko streaminga pa ne trebaju sluske.
Weather2Umbrela - vremenska prognoza, ima i widget, pokazuje temperaturu, vetar,vlaznost itd, hvata tvoju lokaciju , znaci ne Beograd, nego bas odakle primas signal, i sto je jos jace, ne radi na internet nego preko mreze valjda.
Indikator baterije
WhatsApp - na foru MSN-a za telefon, dobra fora, treba internet naravno,al ko ima solidan paket ili wifi gajbi,extra stvar za ustedu na SMSovima.
Simple Sound Profile - posto ja na telefonu imam samo 2 zvucna profila, glasni i necujni, trebalo mi je jos, a to ne moze fabricki. Skinuo ovo, napravio profile koji mi trebaju, i menjam ih na 2 klika. Korisno jako.
Barcode Reader - cita bar kodove i one QR kodove, sto je dobro kad glumis da si uber cool.

Od igrica 100 floors, 100 doors, 100 rooms, slagalica, fruit ninja itd..

E sad ja vas da pitam. Posto vozim bajs cesto, i znam da imaju programi za to koji beleze daljinu, prosecnu brzinu,vreme utrosene kalorije i tako to, imate li neki da mi preporucite. Ja skinuo Track My Ride al jako slabo hvata gps, i za voznju od preko 5km on mi napisao da je 0.4km.

O

Ендомондо најбољи за праћење руте на бајсу, избаци ти просечну брзину, уцрта трасу, набаци графике где показује кад си брже, а кад спорије возио, стиснеш дугме и аплоудује све информације на твој профил на нету. Још ако нађеш неку крековану верзију, до јаја.

ЕДИТ: Не знам дал је најбољи, ал најпопуларнији јесте.

^ skinuo taj endomondo, i hteo da kazem ovde da izgleda pristojno,kad ti me vec preduhitrio.
testiracu ga koliko vec danas, pa ostavljam utiske.

E da, neke aplikacije mi stoje na memoriji telefona, i ne mogu da ih prebacim na memoriju kartice. E sad ,fora je sto imam svega 30ak MB slobodno na telefonu, i cim nesto skinem,on odmah smara da je low space.

Jel postoji neki nacin da te aplikacije (facebook na primer koji zauzima oko 20mb) prebacim na memoriju kartice i tako oslobodim prostor memorije na telefonu.

Otvori aplikaciju koju hoces da premestis>>Udji u menadzer aktivnih aplikacija>>dupli klik ma aplikaciju koju hoces da premestis>>odatle ce ti biti sve jasno

Fora je sto za sve aplikacije koje sam dobio na telefonu, plus neke koje sam skinuo opcija MOVE TO SD CARD stoji zatamljena.

Има ту нека фора, али мораш да се јебеш са неким програмима и курцима. Гуглај јебига.

Jel ima neko ideju kako da nateram komp da mi prepozna telefon?Dobijam poruku kao da je nepoznat usb prikačen na port, a opet može da ga puni preko toga.
http://postimage.org/image/5tkfsjmd5/
Oće rešiti to update androida?Konkretno mislim da predjem sa 1.6 na 2.2 ili 2.3, a fon je htc tattoo

То ти је до компа. Пробај да накачиш телефон код некога другог и вероватно ће радити.

E sad sam isprobao ovaj Endomondo. JEBE! Malo mu treba vremena da uhvati signal, al posle toga radi extra. Meni je bukvalno u metar precizno zabelezio rutu, miljazu (smor ne moze se prebaci u kilometre), prosecnu brzinu i tako ta sranja.
Sad sam im skoknuo i do sajta, ima dobrih fora, sa nekim kao izazovima,takmicenjima i tako to.

Kupio sam skoro Lg optimus L7 i jako mi je zanimljivo, uzevši da sam uvek kupovao jeftine telefone. Vidim da je tema nešto zamrla a ne bi bilo loše da neko baca iskustva sa androidom, zanimljive aplikacije, igre, što da ne. Ubacio sam Real Football koji je jako dobar, mada težak za kontrolisanje. Gugl plej je sasvim lepo organizovan, ali na njemu ne mogu besplatno da nađem velike igre, od 300+ megabajta. Ako je neko skidao velike igre, pa zna gde mogu da se nađu, može da mi prosledi linkove.

То се скида са неког сајта не знам баш ког, повежеш се на фејсу, скинеш неки фајл од осам - 10 мб, скинеш са маркета изи инсталер и инсталираш и играш :Д
Ако се сјетим сајта послаћу ти

Имаш те игре на торент сајтовима.