Android - saveti, preporuke, iskustva

1. Hide it pro - Најкориснији програм који сам нашао на маркету у смислу да феноменално ради оно што се од њега очекује. Програм служи за скривање ствари: слика, видеа, музике, па чак и програма. Кад се скине има знак аудио менаџера, и назив. Кад се уђе заиста су ту аудио опције, које раде. Међутим, кад се кликне и држи на иконици audio manager на врху, избаци тастатуру да се укуца шифра коју себи намјестиш при првом уласку у програм и то прозорче (за намјештање шифре) се више не појављује у будућности.

ЕДИТ: Касније ћу додати још неке програме који су по мом мишљењу, у већој или мањој мјери, незаобилазни.

2. То да ти попови не провале да држиш металике на телефону?

3. Знам ја шта је у питању, само није у реду да помињем пред свештеним лицем.

4. Свака част на фином кућном одгоју. Поздрави своје.

5. Имам самсунг галакси џио. Систем 2.3.6
    Интерна меморија ми је пуна и не могу да апдејтујем одређене програме. То што на екстерној имам пун рац слободно ми не помаже јер се неки програми очигледно по дифолту инсталирају у интерну. Све програме које сам могао пребацити на екстерну, пребацио сам раније.
    Неко рече, ако се не варам, да рутовање телефона може ријешити тај проблем па да се отвори и екстерна за те неке ствари. Нашао сам неки туторијал на нету, ал' пошто сам мање више лаик не бих ништа да радим на своју руку. Пошто не знам тачно чак ни шта је то рутовање, немам појма да ли ми је телефон можда већ и рутован па ако покушам да то урадим опет на своју руку, бојим се разјебаћу га начисто :)
    Па ако има ко вичан, нек ми објасни детаље и да поуздан линк ако треба какав фајлчић да се скида.

6. Rootovanje ce ti to pomoci,al rootovanjem gubis garanciju,a i mozes nesto da sjebes. Ja imam isti problem,i nasao sam ovaj tutorijal, kako da se pomere aplikacije na SD karticu bez rootovanja.
    http://www.bongizmo.com/blog/moving-all-android-apps-to-sdcard-apps2sd-froyo/

Nisam jos uvek probao,al ortak je rekao da je preko ovog tutorijala odradio,i da stvarno pomaze. Recimo fejsbuk i youtube je uspeo da prebaci na SD, sto kod mene nije moguce, i tako oslobodio preko 60mb.. Ako te ne mrzi probaj. Sve je lepo objasnjeno.

7. Фала лијепа :)

8. Koliko sam ja shvatio, ti moš rutuješ telefon, ali pre toga bekapuješ orginale, i onda kad ti se sjebe ne daj Bože, onda vrneš orginale, i ideš u servis.

9. e, ovako. da li neko ima neki program preko kojeg mogu da pisem poruke na racunaru a da ih saljem sa telefona? mislim, povezem tel i komp preku usb kabla i onda citam a i pisem poruke sa kompa. da li tako nesto uopste i postoji? znam da ima slicno tome ali je u pitanju wi fi, a ja nemam wi fi pa moram kablom da ih povezem. u pitanju je samsung i5500

10. nasao sam ovo: http://mobile.brothersoft.com/remotesms-81883.html ali kad pokrenem pise mi USB connection (via adb) Port:8080
    pitanje je kako ja to da vidim na kompu? odakle da pristupim telefonu? da li, mozda, postoji program za komp koji je u paru sa ovim?

11. Јеси покушао ручно да нађеш у контрол панелу (дивајсез енд принтерс)?

12. printers i faxes imam ali nema telefona

13. ПА ЂЕ ТИ ЈЕ хехе

14. Зна ли неко неке дојајне трке и фудбал да може на моју џпериу мини да играм, без тастатуре значи џ10 мини ?

15. Dajte predložite neke dobre igrice, samo nemojte Angry Birds da pominjete, leba vam.