Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ih pa nije strasno izgubiti nogu, noge su dve...:))
Ja sam svog nestalog u akciji mačka Srećka voleo više neg 90% đevojaka, a ope se nismo ni jebali(iako sam ja predlagao, doduše). Tako da, naravno da e moguće.
Ha.. Tulume, ipak si ti njezna dus'ca :)
Ja sam gledao jedan nežan i romantičan film o liku koji je ostao paralizovan od vrata naniže. Njegova negovateljica zaljubi se u njega, i tu dođe do nekog muvanja, krenuli da se ljube, i u trenutku vrhunca ona mu sedne na facu i zadovolji se. Posle je bilo još nekih peripetija, ali ostali su zajedno i voleli se zauvek. Čiča-miča i gotova priča.
Istina da je broj ovakvih slucajeva prilicno mali, al opet treba prodiskutovati i o toj soluciji...:))
ma to nije ta ljubav, jedno je nekoga voliti i biti mu odan, a drugo je biti u nekog zaljubljen
mislim da je takva ljubav, bez seksa, bila zbog povrijede ili neceg drugog vise prijateljska
a i postoje razne vrste seksa koje ne ukljucuju muski polni organ :)))
eclipse, ti znaš sve o ''ljubavi''. rispekt. : ]