![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ih pa nije strasno izgubiti nogu, noge su dve...:))
Ja sam svog nestalog u akciji mačka Srećka voleo više neg 90% đevojaka, a ope se nismo ni jebali(iako sam ja predlagao, doduše). Tako da, naravno da e moguće.
Ha.. Tulume, ipak si ti njezna dus'ca :)
Ja sam gledao jedan nežan i romantičan film o liku koji je ostao paralizovan od vrata naniže. Njegova negovateljica zaljubi se u njega, i tu dođe do nekog muvanja, krenuli da se ljube, i u trenutku vrhunca ona mu sedne na facu i zadovolji se. Posle je bilo još nekih peripetija, ali ostali su zajedno i voleli se zauvek. Čiča-miča i gotova priča.
Istina da je broj ovakvih slucajeva prilicno mali, al opet treba prodiskutovati i o toj soluciji...:))
ma to nije ta ljubav, jedno je nekoga voliti i biti mu odan, a drugo je biti u nekog zaljubljen
mislim da je takva ljubav, bez seksa, bila zbog povrijede ili neceg drugog vise prijateljska
a i postoje razne vrste seksa koje ne ukljucuju muski polni organ :)))
eclipse, ti znaš sve o ''ljubavi''. rispekt. : ]