Licnost na koju ne mozete da se poserete, a hteli biste

1. Posro bih se na one "2 girls 1 cup"... bar se niko ne bi uvredio nešto posebno.

2. Predražinjo
    Posro bih se na one "2 girls 1 cup"... bar se niko ne bi uvredio nešto posebno.

Hahahaah...Pobeda

3. mislim da si za Đokovića pogrešio, ja, na primer, ne mogu da smislim defke o njemu ali čoveka pratim po svim medijima... imm jedan poster sa Australian open-a koji je malo trolovski, ali to je onako, iz ljubavi :)

4. Ja bi se iskenjao na onog Bobana piromana,idu mi na kurac njegove pesme.

5. Ma daj, zar je moguće da ti se ovo ne svidja?

http://www.youtube.com/watch?v=KVDDfkQmMFQ

Mislim da je ovo sa stranim tablicama promovisanje ministarstva infrastrukture srbije. Pu, djubrad jedna, oćete da se ogrebete o Bobanovu slavu!

6. Iskreno, i ja sam hteo to da pitam. Da li je postalo IN pljuvati ono što drugi vole?

Razlog nesimpatija prema Đokoviću ovde su preterano uzdizanje njega, a i komentari određenih ljudi da mu je glava mnogo u oblacima. A što je najgore, nije u oblacima jer ga ovde ga smatraju Bogom, tako da se on sasvim ponaša u tom stilu. Naravno, veliki respekt njegovim pobedama, ali nije on kriv koliko drugi jer su smorili sa njim.

Pljuvanje po EKV nije toliko pljuvanje po njima koliko po njegovim fanovima koji, kao što je i sa Novakom slučaj, smaraju sve žive kako su oni Bogovi, da je njihova muzika nešto najlepše na svetu i da ako ih ne voliš "grandovac koji ne zaslužuje da živi".

7. to sam hteo da kažem ali nisam se snašao brzo :)

8. Vi biste, drugo lice mnozine, tako da tvoj instant lekcija iz gramatike nema smisla.

Немој тровати. У наслову је било

а хтели би

и ти то добро знаш, Бобо.

9. На Курта Кобејна, ал' мртав је, јебига.

10. а хтели би
    и ти то добро знаш, Бобо.

Procitaj ponovo naslov teme, nije izmenjen, ovako je bilo.

11. Procitaj ponovo naslov teme, nije izmenjen, ovako je bilo.

Lol, ovo je ono što zovu "jebanje u zdrav mozak".

12. Na tvoju sreću o njima više vesti neće biti.

13. Koliko god da nam Natasa izlazi iz frizidera, ribetina je, odvalio bih je od qrca.

14. Посро бих се по госп. Црњанском и сваком појединачном члану фамилије Исаковича, јебале их миграције, требали су у логор да их позатварају да их изеду ракуни!

15. Сереш ми се по глави, видим ја. Е што нисам принтскриновала, пу!

16. Посро бих се по госп. Црњанском и сваком појединачном члану фамилије Исаковича, јебале их миграције, требали су у логор да их позатварају да их изеду ракуни!

Nacisto!

17. Ово што каже Јанковић, потписујем.

18. nem0
    Сереш ми се по глави, видим ја. Е што нисам принтскриновала, пу!

Ne, majke mi. Nije zajebancija, nisam izmenio naslov, ne mogu to da uradim sve i da hocu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.