Licnost na koju ne mozete da se poserete, a hteli biste

1. Наспрам Исидоре ти је, колега.

ПА то ми кажи, Јанковићу! А мастан колац? Шта ћемо без њега? Јесмо Турци или нисмо?

2. Видео сам само Пушкина код руске гамади и просрао сам се на очи.

3. А мастан колац?

Ја сам пре за ражањ, зваћу клоеге с ФТН да ми помогну у релизацији.

4. Нисмо, дакле, Турци. :(

5. Па јел идемо на пољопривредни да смо Турци, или на филозофски, јебему све?

6. Na njega! Gledao bih da se najedem nečega sa puno ulja, da govno bude u što tečnijem stanju!
    http://www.srbijanet.rs/images/stories/estrada/Estrada-strana/djani-curcic-498.jpg

7. Јебемусве, ја 'оћу да је набијем на мастан колац, а ти је после обрађуј и окрећи на ражњу колико ти душа иште. Договорено?

П.С. А, ко ће први да је посере?

8. Јебемусве, ја 'оћу да је набијем на мастан колац, а ти је после обрађуј и окрећи на ражњу колико ти душа иште. Договорено?

Договорено.

А, ко ће први да је посере?

Извлачићемо сламку кад се сретнемо у септембарском року, па ће видимо.

Mr. Ming
    Ово је који лик? О.о

9. Mr. Ming
    Ово је који лик? О.о

Saša Ćurčić, največi džabalebaroš u zemlji koji živi od rijaliti šouova. Kao i onaj Miki iz Kupinova. Odlučio sam se ipak za Ćurčića, jer od pomena njegovog imena i pojave na TV-u dobijam jak napad migrene.

10. Е да, умало да заборавим свог ''идола''
    http://www.terapijaus.com/images/creators/marcelo.jpg

11. Др Јанковић
    Е да, умало да заборавим свог ''идола''

Marchelo je kralj, njemu nema sta da se zameri.

12. njemu nema sta da se zameri

Осим што вата хипстерску публику на пљување деведесетих и бацање лирика у убеђењу да је нови Дучић. Излизаноооооооооооооооо!

13. Odradio bih rado izbačaj iz čučnja na Masima Savića.

14. Др Јанковић
    njemu nema sta da se zameri
    Осим што вата хипстерску публику на пљување деведесетих и бацање лирика у убеђењу да је нови Дучић. Излизаноооооооооооооооо!

Ljub0m0rne dusxe m0gu da mu pusxe!!!!

15. Na celu Americku naciju, takodje i na Englesku, Nemacku, Francusku, Italijansku, itd, itd....

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.