Google +

1. Možeš li i meni ?

2. Ljudi, SVI koji hoćete, slobodno mi pošaljite svoj mail na PVT. :)

Šljivić & Co. will not sell your informations to other companies, read our privacy policy. :)))

3. Kul je isto što možeš i preko veb kamere da namestiš da pričaš sa nekim, ali mi se ne sviđa što ne možeš da pišeš na tuđem wall-u.

4. Ja sam bez veze napravio samo da vidim. Posle ću razmisliti da li da napravim pravi ili ne :)

5. Evo ljudi ja sam napravio taj google +. Ko oce nek me doda.. Evo da se zahvalim javno gospodinu Šljiviću.. :D

6. At your service. :)

7. Ја имам фул позивнице ко хоће нек остави мејл у пвт.

8. sljivicu jel bi i meni poslao poziv ???

9. Ја ћу еклипс коју сма успут одрао у конквизу

10. i ja sam napravila, zahvaljujuci Devetaru, koji me odro u konkvizu, pa ko hoce nek me dodaaa

11. Ae saljite mi invite :)
    Mail mi je nikolazivkovic777@gmail.com

<3

12. napravih profajl, nije loše na prvi pogled....oće li neko da me doda :foreveralone:

13. mislio sam u prijatelje, štagod, sve mi je konfuzno mad aje to možda od piva

14. А о чему се ради ође?
    Ај нека мени неко ту позивницу пошаље kaljestro@gmail.com

15. Захваљујем Александри М :)

16. Нема на чему :)

17. Какво ми је ово шпанско село, само ми је још ова зајебанција фалила :Д

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.