![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Evo juče sam došla na sajt i vidjela da mi je popularnost mnogo porasla, kad vidim Lol ostavljao komentare. Ja na njegov profil - piše: čitam alesandraKG, Lullaby, ... Uzmem i provjerim razmak između glasova - ispade da (nas) je stvarno čitao. Al pitaćemo ga još kad dođe iz banje, šta ga je to napalo odjednom.
hoćeš li da proširiš malo ovaj post? hoću da čujem sve što si htela da kažeš, a ne da ja sam izvlačim odgovore.
u redu, slažem se da primetim ako mi popularnost naglo poraste, ali kako ja mogu da znam je li to lajk ili nije, ako ni sa kim nisam bio u dogovoru?
idi na moj profil (pretpostavljam da tako funkcioniše), i vidi jesam li od mog dolaska na sajt ikad lajkovao nekog.
ako nađeš tako nešto, ili nađeš dokaz da sam ja predlagao definicije ortački, lajkovao se međusobno sa nekim, naređivao nekome da me lajkuje, bilo šta... pokaži mi to, i onda lupi trajni ban. neću da prigovorim ni reč.
Neko je smestio Ninki Rodžeru...
Pošto je sad ovo popularna tema evo ovde ću da napišem da vide svi.
1. To što radite (mislim na modove) je protivno svim pravilima. Zbog čega?
Zato što u toj grupi na fejsu stoji moje ime i prezime a ne StrajaKg. Shodno tome, povređena je moja privatnost a to je na sajtu strogo zabranjeno. Sad svi moderatori na osnovu printskrinova znaju kako se ja zovem i link mog fb profila (ovo važi za sve članove grupe kojima stoji pravo ime na Facebook-u). Shodno tome, i nekim moralnim (a i pravnim) zakonima ovo što radite je nedozvoljeno! Otkud vama pravo da vi ispitujete šta sam ja radio van ovog sajta. Budite pošteni, pa neka ista pravila važe za sve.
2. Pošto neki jedva čekaju da me napenale a ja se ne predajem jer nisam zaslužio, evo jednog predloga. Ako moderatori nađu printskrin sa bilo kog sajta na kojem bivstvujem i u kojem a) Otvoreno vređam bilo koga od moderatora b) Otvoreno pišem "Predložite mi ovu definiciju/poster za odabrane", ja više neću dolaziti na sajt kao autor.
U suprotnom želim da se moje ime skine sa one teme i da mi se ukinu zabrane iz onog posta.
Поштено
Па тужи нас онда.
Тужи обавезно, добијаш сигурно.
lako je sad kad si sve pobriso sa fejsa, zato te i nema na ovoj temi 6 strana, unistavas dokaze dok se ovi vamo svadjaju
Zato što u toj grupi na fejsu stoji moje ime i prezime a ne StrajaKg. Shodno tome, povređena je moja privatnost a to je na sajtu strogo zabranjeno. Sad svi moderatori na osnovu printskrinova znaju kako se ja zovem i link mog fb profila (ovo važi za sve članove grupe kojima stoji pravo ime na Facebook-u). Shodno tome, i nekim moralnim (a i pravnim) zakonima ovo što radite je nedozvoljeno! Otkud vama pravo da vi ispitujete šta sam ja radio van ovog sajta. Budite pošteni, pa neka ista pravila važe za sve.
По тој логици, ја ти повређујем приватност ако те нпр. додам на фејсу? :)
По тој логици повредили смо приватност секси Ержабет
Јеботе, тако генијална организација, међусобно лајковање и шта ти ја знам, а најебали зато што нису читали дефке, то јест нису правили размак између оцена, и зато што су често предлагали дефке једни другима. За мало па савршен злочин. Лололо.
Ниђе везе. :/ Александре, најјаче ти је да радиш као ја, с' времена на време тражиш да ти провере лајк и хејт, и боли те патка. :) Иначе, од овог другог се оградиш тако што не предлажеш дефиниције, а од трећег тако што читаш све што оцењујеш.
Е мада сматрам да велики број тих људи на стубу са разлогом, мада откуд знам, вероватно је неко једноставно био неупућен у то и није имао појма ништа о свему томе, али се тако поклопило.
:D :D :D
Meni je samo malo cudan toliki broj ljudi na onoj temi...Ne mogu da skapiram jel su se svi djuture dogovarali,ili su bili u ekipicama 5 na 5,kako? Posto ja sa jednim covekom ne mogu da se dogovorim oko neke stvari,a ne sa njih 15...
По тој логици моја приватност није повређена јер немам ни право име ни слику на фејсу, само је мало уганула чланак моја приватност јер ми стоји право име као алтернативно.
Odbijam da poverujem u Ninkinu umešanost.
Kako da ne voliš ovog StarajaKg-a, kad je ovako pametan? Ni Zmia ne argumentuje ovako, JEBOTEEE!
Бвлдга, ко иде у економску школу изучава пословну економију, односно организацију предузећа.
За радни колектив је најбитније да се сви чланови осећају важним и вољеним чланом.
Printskrinovi su uzeti ranije, modovi ih imaju u arhivi, njih tražim, ja sam do sad mogao da ugasim profil ili da se isčlanim iz grupe da sam hteo.
A modovi, odgovorite mi na predlog, šta se hvatate za reči, jedini sam koji konkretno kaže nešto, neću da se palamudim i mrsomudim.
Управо то. Исти случај и са мном.
jasno je reme, to i radim, ali eto, poklopilo se da budem lajkovan od nekog u to vreme kad nije radila aparatura. i ispade da sam još ja kriv za to.
čemu to? zar onda svi treba da se ograđuju?
sa ovim već nemam problema, mislim da nikad nisam dao plus/minus, a da nisam pročitao definiciju.
ovo sam već negde napisao.
vidim da mi ne odgovaraš, lully, nadam se da tražiš te dokaze, pa da se izljubimo i da idem.
По тој логици ни ја немам појма зашто сам на сајту и зашто сам мод. Тако се поклопило!
Штета што сваки дан на Вукајлији није овако узбудљив.