![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pahahahahhah leave Straja alone!
kakvi amateri.
Испало је читаво срање зато што смо сви оптужени за све, а нисмо сви све муљали, свако има своју специјалност ваљда... Колико ми се чини неки нису муљали ништа.
Hmm... malo sam pročešljao podofrum informacije i FAQ. Tamo nema nikakvo pravilo o lajkovanju definicija ili o kažnjavanju autora koji lajkuju.
Ајд да поновим питање. Јел може неки мод да ми каже шта сам радио од наведених прекршаја? Не морају докази, само нека ми каже...
http://vukajlija.com/var/products/posters/201107/166327/-.jpg?1309532771
Zato što u toj grupi na fejsu stoji moje ime i prezime a ne StrajaKg. Shodno tome, povređena je moja privatnost a to je na sajtu strogo zabranjeno. Sad svi moderatori na osnovu printskrinova znaju kako se ja zovem i link mog fb profila (ovo važi za sve članove grupe kojima stoji pravo ime na Facebook-u). Shodno tome, i nekim moralnim (a i pravnim) zakonima ovo što radite je nedozvoljeno! Otkud vama pravo da vi ispitujete šta sam ja radio van ovog sajta. Budite pošteni, pa neka ista pravila važe za sve.
2. Pošto neki jedva čekaju da me napenale a ja se ne predajem jer nisam zaslužio, evo jednog predloga. Ako moderatori nađu printskrin sa bilo kog sajta na kojem bivstvujem i u kojem a) Otvoreno vređam bilo koga od moderatora b) Otvoreno pišem "Predložite mi ovu definiciju/poster za odabrane", ja više neću dolaziti na sajt kao autor.
U suprotnom želim da se moje ime skine sa one teme i da mi se ukinu zabrane iz onog posta.
Mnogo me sramota. Mnogo Strajo.
Milice, ti stvarno misliš da imamo amneziju i da smo zaboravili da si svojevremeno pre nego što si postala mod kačila svoje privatne slike na čet, ne bi li neki pičkopaćenik ušao da te izlajkuje? I svojevremeno kad sam te pitao za uzajamno ocenjivanje, oberučke si prihvatila. A sada mi tu pričaš o moralu. Sada si mod, jelte, i misliš da smo zaboravili na tvoju prošlost i sad širiš moral kako se lajkovanje ne isplati.
Strašno...
Сосу, што мене на левог бека бре? Па ја сам стамени штопер.
Пеки, то што ћеш мене нападати неће умањити твоју срамоту. Моја проклета лепота, увек је она крива за све. Ја сам одличан аутор, а то што на сајту има много пичкопаћеника то није мој проблем.
Ево гледам у плусу си са мном 22 плусића. Ал си ме излајковао, алал ти вера! Немој више молим те, престићу страју.
Hmm... malo sam pročešljao podofrum informacije i FAQ. Tamo nema nikakvo pravilo o lajkovanju definicija ili o kažnjavanju autora koji lajkuju.
Rules of internet!
Rule no.9. There are no real rules about moderation — enjoy your ban.
Rule no.11. All your carefully picked arguments can easily be ignored.
Rule no.12. Anything you say can and will be used against you.
Rule no.13. Anything you say can be turned into something else. - fixed
RUle no.15. The harder you try, the harder you will fail.....
Овај трип би се могао назвати "Вукајлија 2: Фејсбук узвраћа ударац".
U stvari, ipak postoji pravilo ovde: http://vukajlija.com/forum/teme/1688-vazno-poenta-i-posledice-banovanja
Ignore my previous post :)
lololo, izvini mylyce al i ja se secam ovoga
Što se bunite? Muluca bar ne banuje, samo zavrće uši.
Ja bih samo da ponovim nešto s četa. Imao sam pre naviku da iščitam gomilu definicija pa da izocenjujem redom po pamćenju kako mi se koja svidela, u sitnim vremenskim intervalima. Možda je neko od njih uradio isto, samo kažem, ne branim nikog kao što rekoh. Sem naravno ako nije neki besomučni lajk od 50 pluseva ili tako nešto, ko će to da pamti.
edit: i da mu/joj se svide baš svih 50 ne ide, mrzim kad ostanem nedorečen.
NINKA NIJE KRIV! VI STE ZLI!
Качила сам фотке из егзибиционизма, не због лајкова, наопако.
Који је вама очин? Јел бисте ви стварно радили све те ствари због лајка па зато веурјте у тако нешто? Не разумем.
Koju moju sramotu, Milice!? Koju, jbt!? Svi koji su me izlajkovali su to sami uradili, a ne zato što sam im ja rekao. Koja sramota!? Šta sam ja to radio, bre!? Vau, predložio jednu ili dve definicije u vr' glave. I to što sam predložio je bilo samo zato što mi se dopadaju, a ne ortačko predlaganje. A ako je plus dobra i plus od nekoga ko mi je kul, nema razloga da ne predložim. To sam radio ja, govorim u svoje ime.
Mene nema šta da bude sramota, ja sam bio u grupi zbog zajebancije, bolelo me je dupe za lajk i predlaganje. Ovde se rade mnogo gore stvari, ja ništa nisam loše uradio niti sam ikad bio sklon lajkovanju sebe sa duplog, hejtovanja ili ostalim ekscesima, prema tome, ja tu optužbu na svoj račun odbacujem, apsolutno me ne zanima. A kako do sada stvari stoje, verovatno i trajno napuštam sajt jer meni ovo sve apsolutno ne treba. I ne, ne očekujem da ikome bude drago ili žao zbog toga.
Ja volim da opalim minus, više nego 50 pluseva da dobijem.
I, Milice, ne napadam te, ti si meni i dalje ok, samo nemoj prosipati moral, molim te. Transfer blama doživljavam.