Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Oj debeli lade zašto me ne zna Lacković Rade?!

2. povela se prica na http://vukajlija.com/laditi-bobana/433985

Ižonglira Boban Zdravkoviću
    Ižonglira tristadvaesosam

Ču to Rade Lackoviću
    Ču to, i na put krenu

Da pokaže zlim jezicima
    da se nije šaliti sa njime

Uze loptu Rade Lackoviću
    durnu ti je 230 metra

Primi ti je na grudi junačke
    i odjednom obu ti kopačke

Pa kad krenu da žonglira s loptom
    nevernici priđoše ti potom

ižonglira dvadeset hiljada
    i pozva ti majstor konobara

te mu reče: Donesi mi špricer,
    jer ja dobih Bobana na zicer!

3. Imao Rade neki nastup u Minhenu, ove godine marta meseca. Ustane on ujutru, upali najnoviju mečku S klase i polako za Srbiju. Vozi on polako kroz Bavarsku, svud poštuje ograničenje jer zna kakvih budala ima na putu. Stiže on do onih pašnjaka Bavarskih i primeti krdo krava i vide da ih ima 210, onako baš lepe krave, debele, mlečne, ma milina Božja! Pogleda Rade na retrovozor, dade desni žmigavac i parkira se jer ne ide da vozi i da zeva sa strane.... kao neki pojedini!!! Gleda on one krave i misli se u sebi:

- Majku mu, pa ove krave daju sigurno 20l minimum...

Seti se Rade kad je poslednji put prolazio kroz Jagodinu i njena okolna sela koliko siromašnih kuća i ljudi vide i bi ljut na Palmu zbog toga što on samo pušta Akva park na TV- u a ne sirotinju raju... Seti se Rade kako je narod gladan tamo i suza mu krete junačka. Utom naiđe stariji čovek u BMW- u, nosi onu njihovu nošnju, jodluje a u jednoj ruci nosi 'Bavaria' pivo.Vide Rade da je on zadužen za čuvanje tih krava, priđe mu i obrati mu se na čistom nemačkom sa perfektnim bavarskim akcentom:

''Dobar dan gospodine, ovo su vaše krave?''

''Da, moje su mladiću. Zašto vas to interesuje?''

''Hteo bih da ih kupim.'' Odgovori Rade kao iz topa.

''Za ime Božje mladiću, da li se vi ovo sprdate sa mnom???'' Zbunjeno upita čovek. ''Pa ovde ima 210 krava a vi ste došli kolima!''

''Ne brinite se vi za to'' Nasmeja se Rade i otvori kofer pun para, para koje su mu isplaćene sinoć posle nastupa u Minhenu. Ali vide Rade da neće imati dovoljno za svih 210 krava pa na to reče čoveku: ''Znate šta, novčanik mi je ostao u Šapcu, evo vam sav ovaj novac i moj mercedes. Juče sam gledao cene na kvantaškoj pijaci u Minhenu, po tom kursu imate ovde tačno za svih 210 krava.'

Vide starac da se Rade ne šali pa ga pozva da srede sve formalnosti oko papira tu u opštini u Kirhencugenu. Završiše to, odvede njega Rade u kafanu gde se bolje upoznaše kako dolikuje, lepo meziše i piše i polako dođe za rastanak. Vide stari da nešto nije u redu i upita Radeta:

''Her Rade, pa kako vi mislite ta odete kući kada ste trampili svoj auto???''

Rade se samo šeretski osmehnu i reče:

''Ne brinite her Braunšvajger, rezervisao sam prevoz krava do Jagodine na vozu koji ide iz Minhena do Atine. Tamo ću ove krave pokloniti srpskoj sirotinji.' Reče to Rade, namignu, zapeva i krete ka Minhenu a krave kao jedna za njim.

Her Braunšvajger samo pade na kolena, prekrsti se i spomenu Devicu Mariju i reče ''Avaj, avaj jadni nemački narode. Kada ćeš ti imati ovakvog junaka???''

Rade stiže u Minhen, utera krave u voz i sede u svoj kupe. Naruči kafu i dade bakšiš konobaru 100 evra jer vide Rade da je student. Izvadi Rade mobilni, nađe Palmin broj i pozva:

''Halo Dragane?''

''Rade, jesi to ti? Čoveče pa zar nisi u Nemačkoj,zoveš me sa srpskog broja a u romingu si! Jesi li video Betovena?''

''Mani to sada, šaljem ti neku donaciju za okolna sela. Ja izlazim u Beograd a ti pošalji ljude da preuzmu odavde, uželeo sam se kuće i mojih pa neću moći da dođem. Sve sam ti napisao u pošiljci gde i kako da se rasporedi, ti samo traži Hansa na stanici. Dogovoreno?'

''Aaaaa Rade, donacija!!! Kako bre da ne dođeš a šalješ nam, sad ću ja vola da okrenem i vino da naručim!''

''Dragane, hvala ti ali nemam vremena za te jagnjeće brigade. Čućemo se, i molim te da ne koristiš ovo u samopromociju. Doviđenja''

''Ma kakvi to Rade... Rade? Spustio slušalicu jebali ga gejevi.''

4. a posle je poslao poruku Suzani Mancic, da izvlaci iz bubnja srecne dobitnike junica! :D Lackovic Rade, jedan je Lackovic Rade.

5. Хахахах Роки иди бре у курац :) ваљам се :)

6. Zbog Radeta Lackovica You Tube uvodi opciju ' Razbij čašu ' . :D

7. idem ulicom i slušam onu pesmu sa slađom "avantura" i zaustavlja me jedna likuša i kaže: Jel to RL?.... Vernici svuda!

8. HAHAHAHAHAH :'D Časni suze si mi natero na oči :'D

9. Ladno ne verujem kakav sam spojler za knjigu čuo! Rade Lacković se pojavljuje u serijalu 'Pesma leda i vatre' kao Azor Ahai, leči ranjene i spaljene, penje se na zid i počinje da peva. Tuđini kada čuju Radetovo pojanje, postaju normalni ljudi i hvataju se u kolo i igraju. Svi likovi oživljavaju ponovo, Robert postaje porodičan čovek, Sersei verna, Tivin skače i kiti muziku na svadbi svog sina Tiriona sa nekom kurvom, jer ne zaboravimo šta Rade reče 'Ljubav je najvažnija'.

10. Ja čuo da će on u Dagor Dagorath da vodi sile dobra protiv Morgota tako što će postaviti binu i zapevati Morgotu u uvce. Ovaj će zaplakati, moliti oproštaj od Iluvatara i Manvea, vratiti sve što je pokradeno, pomiriti se sa smrtnim rasama i onda se povuće u Valinor da štuje Radeta Lackovića.

A Rade će biti taj koji će pevati "Drugu Pesmu Stvaranja" a ne neke rase i načiniće svet toliko savršen da će ga Iluvatar načiniti svojim naslednikom, a sem će se povući takođe u Valinor da sa Morgotom štuju Radeta Svemoćnog.

11. Trišo, nrdu. Sve sam razumeo.

12. Sve sam razumeo.

Lolol. Tuga.

13. Niko ne čita Silmarilion ovde ?

14. Rade Lacković je oštro osudio predstojeću gej paradu.

15. Niko ne čita Silmarilion ovde ?

Ja znam da je to sve semalirano, uglobljeno...

16. Rade Lacković je oštro osudio predstojeću gej paradu.

Nije bre osuđivao, na pitanje šta misli o njima je rekao 'Ko ih jebe kad ne znaju užitak jebanja kurcem u pičku'.

17. Људи, хвала вам пуно! Значи, читам и не верујем. Читам и заплачем. Па онда запевам! Па опет плачем, плачем, па певам, певам,... Срце ми је ко Русија са Аљаском и Абхазијом приде!
    Штета што због бројних тезги по црногорском и хрватском приморју не могу чешће да посећујем овај предивни сајт и дружим се са вама, људима чистог срца и душе, који цене праве српске и домаћинске вредности. Још једном, хвала вам много и видимо се кад дођем у Србију!

18. Грејт лидер хаз споукен :клања се:

19. :klanja se pred vođom:

Rade mi te slavimo!

20. moramo da organizujemo okupljanje sluga tvojih kada dođeš u Srbiju. Heil!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.