Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%BB%D1%84%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B3_%D0%90%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%83%D1%81_%D0%9C%D0%BE%D1%86%D0%B0%D1%80%D1%82#.D0.91.D0.B8.D0.BE.D0.B3.D1.80.D0.B0.D1.84.D0.B8.D1.98.D0.B0 dva poslednja reda u biografiji. Ako vas ne mrzi, prebacite u ćirilicu.

EDIT:Mamu vam jebem prljavu koji kreten je našao da u jedanaest uveče ispravlja članak o mocartu na srpskoj vikipediji?

2. Раде Лацковић је давао инструкције Зордону...и јебо је у рч жутог ренџера, који је иначе био наранџасте боје али је због величине Радетовог паламара пожутео !

3. Раде је једанпут пецао на језеру, и толико је снажно замахнуо пецаљком, да ју је пребацио скроз преко језера у неки шумарак. Одмах је почео да мота пецаљку назад, да му се случајно не би покидала. Међутим, осетио је да нешто вуче мамац, прилично јако. Раде вуче једно 10 минута, и види коначно своју удицу како се приближава, а око удице нешто длакаво и сиво. Раде у чуду повуче јаче, и има шта да види: На мамац се ухватио чопор зечева, и сви се подавили како их је вукао кроз језеро. Раде покупи зечеве и стави их у гепек, те их понесе кући у Дизелдорф. Тамо је поделио зечеве комшилуку, и затим је певао своје хитове док су остали мезили зечији паприкаш и пили љуту ракију из његових подрума. Међутим, Радета ухвати сета над јадним утопљеним зечевима, те покупи све коже, поређа их у круг, стаде у средину и запева свој бесмртни хит: " Врати се животе " Оне коже зечије одједном постадоше живи зечеви, који се кад видеше ко их је оживео, опет сами заклаше, одраше и испекоше, те се на крају и сами послужише Радету. Он замези, и затим као успомену на тај чопор зечева својим гласом натера дрво да се само изреже у облику статуа зечева, па те статуе подели болницама по Србији, јер су биле кадре да излече глухе, кљасте и слепе.

http://img1.classistatic.com/cps/kj/110813/539r1/671759_20.jpeg

4. Ahahahahaha, idi bre čoveče, već treći put čitam ovo i umirem!

5. http://i53.tinypic.com/258cv9i.jpg

http://prikachi.com/users/petrohancho/1994Q.jpg

ранду украо фризуру од рада у Боцвани 1982 на ранчу бруна мезенге из серије краљ сточара. раде је ту вест примио крајње потресно, његов гнев су осетили од тибета до лајковца, очевици кажу да ни за време тита није било тако. то није било све, касандра је затруднела на исти дан десет година касније. Када се родило дете је имало исту радову фризуру, у позадини се чуо радов хит хепиенд.

6. Vozi Rade Lacković, vraća sa nastupa u Cirihu za Srbiju. Već 10 dana nije oka sklopio pa dodade malo gas, pošto nigde krevet nije kao u njegovoj rodnoj grudi. U Austriji i Mađarskoj niko ni ne pomisli da ga zaustavi, prepoznaše njegov ružičasti Galjardo i samo ga propustiše. Carinici videše da mu se opasno spava pa mu samo mahnuše. Uđe on u Srbiju, kod Inđije mu se baš prispava, dade Rade gas, preteče jednog keca iz kog je treštela pesma "Hepiend". Rade se šmekerski nasmeja, i još dodade gasa. Išao je oko 250 kad na autoput izađe policajac i poče da maše palicom. Rade ukoči u mestu, otvori prozor na dugme. Saobraćajac bi mlad, pa ne poznade Rada i reče mu: "Gospodine vašu vozačku i letačku!" Rade otvori kasetu i dade mu dozvolu za upravljanje komercijalnim avionima. Saobraćajac pokunjeno vrati dokumenta i reče: "Srećan put gospodine!"

7. Hahahahaha letačku!! Kristijan Golubovic je bio najopasniji lik u skoli, ali je uvek kao neka pickica i tinejdjerka pisao tekstove Radovih pesama u svesci. http://www.index.hr/images2/kristijan_golubovic_net.jpg

8. http://www.mondo.rs/s215104/Sport/Sport/Fudbal/Definitivno_-_Novi_Pazar_ceka_Rad.html

"Komesar za bezbednost FSS Svetislav Radosavljević dozvolio je da Novi Pazar dočeka Rada na svom stadionu."

Кажу да ће Раде бити дочекан од стране председника Тадића.

9. Utakmica NBA lige, Lejkersi-Dalas, zagrevanje. Dirk Novicki daje intervju i u jednom trenutku ugleda nešto, tačnije nekog, i reče "Ja se izvinjavam ali moram da odem da se pozdravim sa jednom velikom zvezdom i mojim idolom", to se čulo preko razglasa u dvorani u El Eju i svi su s nestrpljenjem gledali koga to Novicki odlazi da pozdravi. U prvom redu tu su bili i Leonardo di Kaprio, i Medžik Džonson, i Tom Henks i Tom Kruz, protrča Dirk pored svih njih... Džek Nikolson već ustao ubeđen da je on u pitanju, ispali i njega Dirk, krenu on da se penje i pope se skroz do zadnjeg reda i uzviknu "Pa čika Rade, nisam vas video 100 godina". Ustaje Rade Lacković, pljunu semenku, izgrli se i izljubi sa njim, tu mu reče Dirk "Pa čika Rade, što se niste najavili, eeeeee, još pamtim kad ste mi kupili moju prvu loptu i kad ste me učili prvim košarkaškim koracima kad ste bili na gostovanju kod nas u Vircburgu", a Rade mu odgovori "Ma ništa sine, nama Srbima ti je ta košarka u krvi, nego meni je drago što si ti mene poslušao i što si izrasto i postao tako dobar košarkaš, ono što jes' jes', nisi se prolepšao, al boli te kurac". I tako ti njih dvojica ćaskanju, a za to vreme Kobi Brajant se zagreva, odjednom ugleda da Novicki i Rade razgovaraju i opali sprint do njih, kada je došao do njih uzviknuo je na čistom srpskom jeziku "Čika Rade, jel se sećate vi mene?", Rade ga zagleda, zamisli se, pa se nasmeja "Cobe, ti li si to?", na šta mu odgovori Kobi "Pa ja sam čika Rade!", izljubiše se i oni tu, reši tu da ih upozna Rade "Dirče Novicki, ovo je Slobodan Brajić, zvani Cobe, posle Džeja najbolji šibicar koga sam upoznao, pokušao da me odžepari na jednom nastupu u Italiji, kolko je samo taj šajbni oprao u Italiji, a skupio je gvožđa više nego Fiat, pa šta ćeš ti ovde?" na šta Kobi odgovori "Evo drug Rade zajebavam se s ovi Amerikanci, kako su sam glupi, prodao sam im priču da mi ćale igrao basket u Italiju, i ime sam promenuo, nisam više Cobe Brajić sad sam Kobe Brajant". Rade vidno oduševljen čestita mu na uspehu i zamoli Dirka da ih ostavi nasamo, kada je Dirk otišao upita Rade Cobeta, pardon, Kobija "Je li Cobe, kako mi ti stojiš s onim prstenjem što osvajate?", Kobi odgovori "Imam toga pun kurac, oš da ti dam neki", nasmeši se Rade i reče "Ma daj Cobe, imam ja kolko oćeš tog zlata u Fort Noksu, nego mislio sam da pustiš malo ovog Dirka da zaradi i on neki prsten, dobar je dečko.", Kobi namignu, "Ma sve za tebe Rade, poslaću ti posle i ovi moji cigane da ti operu Merdžu".
    Tako je Dalas osvojio svoju prvu NBA titulu u istoriji.

10. Hahahahaha, kako Džoni ludače jedan svaka ti dala za ovo a ti mogao celu noć i celi dan!

11. ООО ПРОПУСТИО САМ КОНЦЕРТ СВЕВИШЊЕГ. ХОЋЕТЕ МИ ОПРОСТИТИ МОЛИМ ВАС ???

12. Normalno, Radetovski je praštati, ali sutra da slušaš Rada minimum 6 sati i post ceo dan, što znači bez piva do uveče u 12, u podne otpevaj refren pesme "Da ima ljubavi" i pre početka i nakon pevanja da izgovoriš 3 puta "Živeo Rade". Samo tako će ti Rade tvoj greh oprostiti.

Braćo Radetovci, nema nikakvih vesti od Lackovića juniora, poslao sam mu 2 poruke ali odgovora nema, počinjem da gubim nadu da će Rade saznati za njegove verne podanike...

13. Rade je bio malo zauzet organizacijom festivala Radetove Frankfurtske skale. Ali želi da vas ja obavestim da je taj spektakl završen i da je bio posećen u velikom broju. Tu su bila sva velika imena iz sveta muzike. Kao na primer: Tom Jones, Miroslav Ilić, Mara i Dervenske lole, itd. Rade je naravno, kako to njemu i dolikuje, sve goste sam uslžio. Još mi je i rekao da vam prenesem i ovaj snimak pobednika ovogodišnjeg festivala.
    http://www.youtube.com/watch?v=vznYoZB8-ow

14. Раде опрости ми :(

15. Глобални тренд маљавости прати Радетове двадесетогодишње циклусе бријања, а једна Радетова длака на тржишту кинеске народне медицине има исту цену као цели тигар. Сибирски.

16. Djordje Balasevic uslijed raznoraznih uvlacelja u bulju pokusao je da se uvuce i Radetu

Tri put sam video Radeta

Jednom se cale moj
    nakon sto je prvo u kafanu svratio
    pjan se kuci vratio
    i poveo me na trg

Bio sam klinac jos i
    bilo mi je tek oko pet
    al' dobro pamtim nasmejan svet
    i svecan i sretan grad

Nisam razumeo plakate
    guzvu, znao sam tek
    nesto je vazno, jer otac
    me tad prigrli snazno
    rece mi, sine, gledaj i pamti

Refren
    I ja sam video Radeta Lackovica
    legendu tu, umjetnika
    coveka tog, druga i arcitelja

Tada sam ja video Radeta prvi put

U skolskim danima
    o njemu su nas ucili sve
    al' zivot nam objasnio tek
    to kakav je covek Rade

Bio sam momak vec
    kroz njegovu muziku sam trazio rec
    pred jedan koncert prostruja vest
    da doci ce mozda on i seksi Seka

I ja sam stajao malen
    s gitarom, predamnom sve,
    moje detinjstvo, sloboda, mir
    bratstvo, jedinstvo
    predamnom on, nasmejan, vecan

Refren

Tada sam ja video Radeta drugi put

Bio je peti maj, iz
    Sverca me je vodio put
    na stanicama dus pruge svud
    tisina i nema bol za Radetovim glasom

Bitola, Maribor, Rijeka
    Niksic, Zenica, Bol
    i svaki covek i svaki dom
    je znao Radeta napamet

Al' ja sam cuo pjesme
    liriku , slavujski glas
    gradove sto slobodno pjevaju
    decu i mir i jato ptica

I opet sam video Radeta Lackovica
    legendu tu, umjetnika
    coveka tog, druga i arcitelja
    opet sam svud video Radeta

17. Шабан Шаулић нема косу јер га је Раде грешком испрскао спермом, док су заједно товарили 40 анорексичних етиољанки.

18. Ou dzoni al si ga pokido, turio sam ih tamo u omiljene komentare

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.